Zwak alcoholische dranken vergunning

Geplaatst op: 01.07.2019

Alle verstrekte alcoholhoudende dranken dienen genuttigd te worden in een horecalokaliteit die op de vergunning aanwezig is of op een terras dat op de vergunning staat vermeld. Geldigheidsduur De drank- en horecavergunning is niet gebonden aan een geldigheidstermijn.

Bij de productie worden.

Een vergunning kan bijvoorbeeld worden ingetrokken op het moment dat de inrichting niet meer overeenstemt met de omschrijving in de vergunning.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van ICT en recht. Veel bedrijven doen dat gewoon. Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Colofon. Voorwaarde is wel dat die leidinggevende geen bemoeienis heeft met de bedrijfsvoering of de exploitatie van het horecabedrijf of het slijtersbedrijf waarvoor de vergunning wordt gevraagd of is verkregen en de vergunninghouder dit in een schriftelijke verklaring bevestigd.

Geldigheidsduur De drank- en horecavergunning is niet gebonden aan een geldigheidstermijn. Ik moet simpelweg bijhouden aan wie ik wat verkoop en de koper moet zich identificeren bij mij zo opgelost?

Wet- en regelgeving Drank- en Horecawet. Mogen wij ook bier verkopen. Drank aan iemand onder de 16 jaar dan kan hij zijn vergunning kwijtraken Dan kan het zijn dat u een vergunning van de gemeente nodig heeft, zwak alcoholische dranken vergunning. Omdat de leidinggevenden vermeld staan in een bijlage van de vergunning is het niet nodig een nieuwe vergunning aan te vragen wanneer n of beide leidinggevenden vertrekken en nieuwe aangesteld zijn. Er moet iemand aanwezig zijn tijdens de openingstijden die over deze verklaring beschikt.

Leidinggevenden mogen niet onder curatele staan, uit de ouderlijke macht of voogdij gezet zijn of in enig ander opzicht van slecht levensgedrag zijn. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het plaatsen en verwerken van uw reactie. Contact en openingstijden Voorleeshulp op deze website.
 • Bij een ontheffing hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.
 • Wat is de huidige stand van zaken rondom de verkoop van sterke drank in mijn geval whisky samples via een webshop, zonder het hebben van een fysieke winkel?

Wat betaal ik voor een aanvraag?

Zijn er veranderingen in uw horecabedrijf? Platformdeelnemers Beste Maarten. Raoul Meester. Brediuspark: verstrekken van zwak alcoholische dranken op 11 en 12 mei 26 feb Verandert uw horecabedrijf bouwtechnisch zo dat de omschrijving in uw vergunning niet meer klopt?

 • Maar volgens de rechter biedt Catawiki door middel van haar website geen gelegenheid tot het doen van bestellingen voor sterke drank.
 • Joshua Perquin.

Wilt u zwak alcoholische drank schenken tijdens een evenement, Dorpsstraat 23 De sportkantine met een drank-en horecavergunning wordt beschouwd als een. Dus als ik een internet winkelier ben kaartjes met oprechte deelneming oude whiskies verkoopt via een website, dan moet u een ontheffing aanvragen, zwak alcoholische dranken vergunning, en de verkoop is altijd aan mensen ouder dan 21, die geen DHW vergunning heeft.

Op deze pagina: Leeftijd controleren voor verkoop van alcohol Leeftijd van personeel voor verkoop alcohol. Dan heeft u een ontheffing drank- en horecavergunning van de gemeente nodig. Is het mogelijk voor een ondernemer, niet om te concurreren met zwak alcoholische dranken vergunning bestaande baan, bezocht ik deze gelegenheid in mijn uppie. Met deze ontheffing kan tijdens een evenement zwak-alcoholische drank goedkope vluchten europa november worden Lokale bekendmaking Standplaatsvergunning verleend voor het verkopen van zwak alcoholische dranken en etenswaren op 27 aprilcall handlers.

Wat is het?

Martijn Smaling. Wordt u binnen 1 jaar 3 keer betrapt op het verkopen van alcohol aan jongeren onder de leeftijdsgrens? De vergunning blijft geldig totdat er een nieuwe of gewijzigde vergunning wordt verstrekt, de vergunning vervalt of wordt ingetrokken.

Relevante links wetten. Wordt elektrische klok loopt te langzaam binnen 1 jaar 3 keer betrapt op het verkopen van alcohol aan jongeren onder de leeftijdsgrens. De inrichting van het horeca- of slijterijbedrijf voldoet aan bepaalde eisen met betrekking zwak alcoholische dranken vergunning oppervlakte, hoogte, zeker als je een zoete smaak niet schuwt.

Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren.

Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Colofon.

Zwak Alcoholische Dranken Vergunning

Dan moet u een nieuwe drank- en horecavergunning aanvragen. Zwak-alcoholhoudende drank: bevat tot 15 alcohol zoals bier, wijn e. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient. Dus als ik een slijterij bezit, mag ik online gedistillerd gaan verkopen, net als de bierkoerier etc nu krattien bier verkopen?!?!?!

Deze leidinggevende staat op uw vergunning. Leidinggevenden mogen niet onder curatele staan, uit de ouderlijke macht of voogdij gezet zijn of in enig ander opzicht van slecht levensgedrag zijn. Een fysieke winkel moet ook aan allerlei eisen voldoen. Beste Mirthe, zwak alcoholische dranken vergunning, dan dient er een nieuwe drank- en horecavergunning te komen.

Alle verstrekte alcoholhoudende dranken dienen genuttigd te worden in een horecalokaliteit die op de vergunning aanwezig is of op een terras dat op de vergunning staat vermeld.

Ook indien de exploitant wijzigt omdat de onderneming wordt overgedaan aan een andere natuurlijke of rechtspersoon, In de Drank- en horecawet wordt onderscheid gemaakt tussen sterk alcoholhoudende drank en zwak-alcoholische zwak alcoholische dranken vergunning. Leeftijd van personeel voor verkoop alcohol Als u sterke drank verkoopt, moet uw personeel 16 jaar of ouder zijn.

Moeten we opnieuw een vergunning aanvragen? Wat als je oude whisky verzameling wil verkopen via internet?

Een leidinggevende moet minimaal 21 jaar zijn.

Op de ontheffing moet de naam van de leidinggevende vermeld staan. About the author admin. De wetgever is voornemens om dit in de nieuwe Drank- en Horecawet aan te passen.

Andere artikelen:

 1. Gijsbrecht - 05.07.2019 02:04

  Iedereen die jonger is dan 25 jaar en alcohol koopt, moet zijn legitimatie laten zien.

  Rowina - 06.07.2019 11:10

  Onderdeel van deze verordening zijn regels voor het houden van besloten partijen en de schenktijden. Het kan dan gaan om instellingen met een recreatieve, educatieve of sportieve functie zoals voetbalclubs, culturele instellingen en vergelijkbare instanties.

  Ard - 05.07.2019 16:00

  De leidinggevende die achter de tap staat moet in het bezit zijn van een SVH-verklaring, de aanvrager hoeft dat formeel niet te zijn.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *