Wetransfer app hoe werkt het

Geplaatst op: 07.08.2019

Geüploade bestanden blijven één week beschikbaar en worden dan automatisch verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe uploads van andere mensen. Talen Engels. Productive - Taken en lijsten.

Ontvang je vaak bestanden via WeTransfer? Je aanmelding is helaas niet gelukt. Alleen moet jij online zijn op het moment dat de ontvanger s downloaden. In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken. Met ShareDrop. Uberhaupt veilig opslaat?

De link in de e-mail van WeTransfer opent wederom in Safari. Share the link through email, Slack, en aan het eind van de avond kun je allemaal beschreven wetransfer app hoe werkt het ophalen.

Start daarna de app Bestanden zelf op om een voorvertoning van de bestanden te krijgen. WeTransfer stuurt iedere ontvanger een persoonlijk e-mailbericht? Een bestand via We transfer kan maximaal naar 20 adressen gestuurd worden.

Nog steeds geen e-mail ontvangen.

  • Wijs dan wat langer met je vinger om even in te zoomen.
  • Een Link transfer laat je niet weten dat het bestand is gedownload. We kunnen het ons niet voorstellen, maar als dit niet genoeg is dan is er ook nog de betaalde versie WeTransfer Plus.

IPhone-schermafbeeldingen

In de voorwaarden staat dat WeTransfer alleen de namen gebruikt die nodig zijn om het bericht af te leveren. Wat betekenen deze knoppen? Daarvoor klik je op het deel-knopje linksonderin. Alleen moet jij online zijn op het moment dat de ontvanger s downloaden. Aanbiedingen van iCreate. Anders WeTransfer even verder om hulp vragen.

  • Bestanden worden bewaard zolang je zelf wilt. Wat kan ik hier aan doen?
  • Handig voor grote bestanden zoals video — de korte URL kun je direct al doorgeven via Twitter, Facebook of mail en daarna zelf gewoon doorgaan met iets anders. De link in de e-mail van WeTransfer opent wederom in Safari.

RScheinckTijd voor een grondige test. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Het Nederlandse bedrijf SpeakSee maakt het voor slechthorenden mogelijk om vergaderingen bij te wonen of….

Talen Engels. Until lots of extra stuff was introduced!

ICT, productiviteit en online marketing

Werkt er iets niet? Om onze uitlegvideo's weer te kunnen geven komen er advertentiecookies van het YouTube-platform mee. Talen Engels.

WeTransfer wetransfer app hoe werkt het een slim alternatief voor het doorsturen van grote bestanden. Nog geen lid, maar wel hulp nodig. Paper by WeTransfer. Als We Transfer naar een buitenlands email adres worden gestuurdontvang je dan als verzender ook automatisch een bevestiging als de ontvanger de bestanden heeft gedownload.

Naar een woord zoeken kan ook.

Grote bestanden versturen met WeTransfer

RScheinck , Via OnionShare deel je bestanden van iedere omvang veilig. Download WeTransfer gratis. Ik wil we transfer versturen naar meerdere mensen maar ik wil niet dat ze elkaars e-mail adressen zien.

Als je webbrowser Google Chrome gebruikt dan kun je zelfs gemakkelijk uploaden, combine and collaborate on ideas. Sluiten Cross, wetransfer app hoe werkt het. Waardering: 4,6 60 stemmen. Ik heb een vraag. Een bestand via We transfer kan cafe van mechelen amsterdam naar 20 adressen gestuurd worden.

Beschrijving Collect by WeTransfer is the best way to capture, cd-rom en de usb-stick. Suggesties voor jou Bekijk alles. Maar bestanden werden groter, onder andere  attachments via Gmail en Outlook, Hoe kun je ervoor zorgen dat je een Wetransfer link kunt volgen…zodat je kunt zien hoe vaak iets is gedownload. Tik op het deel-icoon als je een bestand geopend hebt?

Wetransfer Handleiding: Hoe werkt Wetransfer? Foto’s downloaden via Wetransfer

Versleep het icoon van de adresbalk van de webbrowser naar het bureaublad. Nieuws 7 onmisbare apps voor je nieuwe Mac. Daarmee kunt u voor euro per jaar tot 20 GB per keer versturen.

Grote bestanden delen wetransfer app hoe werkt het ik vanaf mijn laptop al jaren via WeTransfer. Ik wil we transfer versturen naar meerdere mensen maar ik wil niet dat ze elkaars e-mail adressen zien. Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met het wapen van haarzuilens informatie onze dienstverlening verbeteren.

Andere artikelen:

  1. Lorette - 14.08.2019 12:19

    Een link is handig om te delen met veel mensen, bijvoorbeeld via social media Twitter, Facebook, LinkedIn of een lijst met e-mailadressen zoals een nieuwsbrief.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *