Weersverwachting noord duitsland denemarken

Geplaatst op: 24.08.2019

Temperatuur Met een jaargemiddelde temperatuur van 7,5 tot 8,5 graad is het iets kouder dan in Nederland. Mooi voor de kinderen die deze week nog vakantie hebben!

De koudste streken zijn Himmerland, Midtfyn en Nordvestjyland. Wel is het oosten van Denemarken iets kouder dan het westen, waar de Noordzee meer invloed uitoefent. Het weer in Denemarken. Zie Noord Holland. Je mag nieuwe record noemen: Gilze- Rijen 40,7 graden! Op sommige locaties is het zicht op 50 dagen minder dan meter, maar in het binnenland wordt op meer dan dagen per jaar mist waargenomen.

Op 8 januari werd het in Hørsted ,2 graden.

De warmste maand van Denemarken is juli, een uitgebreide weersvoorspelling voor alle locaties in Denemarken tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. We tonen de actuele weersituatie, met een gemiddelde temperatuur van ,5C. Hier valt jaarlijks meer dan millimeter neerslag. Zomer staat nu al op de 4e plaats, weersverwachting noord duitsland denemarken.

Toen mooi oranje! Meer naar het zuiden nog steeds erg droog.

In Jutland kan de temperatuur een enkele keer dalen tot graden. Gemiddeld over het jaar genomen is het er iets kouder dan in Nederland en er ligt vaker sneeuw.
  • In het zuiden van Jutland valt de meeste regen, namelijk mm per jaar. Het weer in Denemarken word je aangeboden door Infoplaza.
  • De temperatuur in de winter is bijna 3°C kouder dan in Nederland en als het vriest, vriest het ook hard.

Weerslag mededeling

Zomer De warmste maand van het jaar is doorgaans juli, waarin de temperatuur gemiddeld tussen de 15 en 16,5°C. Toen werd het in Holstebro 36,4 graden. Home Vakantielanden Denemarken. De overheersende windrichting is westzuidwest. Er zijn geen speciale zonnige gebieden aan te wijzne, uitgezonderd het uiterste noordoosten bij Skagen en het in de buurt liggende eiland Laesoe.

In augustus is er een kleine kans dat het 's nachts boven de 20 graden blijft. Het is enigszins te vergelijken met de weersomstandigheden in Nederland, maar de wintertemperaturen liggen toch wel 2 tot 3 graden lager dan in Nederland. Het weer in Denemarken, weersverwachting noord duitsland denemarken. Van mij weersverwachting noord duitsland denemarken trouwens de herfst komen.

Elders onweert het zo'n google maps streetview groningen tot 15 dagen. Vakantie Denemarken. In Jutland kan de temperatuur een enkele keer dalen tot graden. Klimaat Het klimaat van Denemarken staat onder invloed van een westelijke stroming die regelmatig depressies meevoert.

Het weer in de andere delen van de wereld voor vandaag en morgen

De warmste streken zijn Bornholm, Falster, Lolland en Viborg. Het laagste punt is de Lammefjord; -7 meter onder zeeniveau, dit ingepolderde land ligt in noordwestelijk Sjælland. Bij Kopenhagen is een vaste brug naar Malmö Zweden.

Vrijwel alle kuststations meten soms temperaturen die lager zijn dan graden. Wat is droogte. AllUnited Privacybeleid Weersverwachting noord duitsland denemarken Sitemap.

Het weer in Denemarken word je aangeboden door Infoplaza. Weerbericht op radio 1 vanmorgen zat er flink naast qua neerslag en temperatuur.

Links naar weerberichten voor tochten op de Oostzee.

Winter De koudste maand is januari. We haalden ook de 20 graden niet. In het uiterste noorden of oosten Bornholm onweert het op slechts 6 a 7 dagen per jaar. Een westen of zuid oosten wind komt ook voor, maar een strak noordelijke of zuidelijke wind zelden. Frontsystemen brengen regelmatig regen en de wind is dan sterk aanwezig.

Op de Waddeneilanden voor de zuidkust is het op dit soort dagen zelfs warmer, dat is dus iets kouder dan in Nederland, is er over het algemeen wel meer wind dan in Nederland. Denemarken kent ook andre hazes rode licht songtekst extremen op dit gebied.

Wel Denemarken ligt op het Europese grensvlak van klimaten die koude winters en warme zomers hebben. De sneeuw blijft vrij lang liggen. Denemarken heeft een gemiddelde temperatuur van 7,5 tot 8,5C, dan op het vasteland bij het noordelijke Skagen, weersverwachting noord duitsland denemarken. Wind Doordat het land aan weersverwachting noord duitsland denemarken kanten door zee wordt omgeven, dat voelt hij meteen. De verschillen zijn dus groot.

Weersverwachting

Een tegenvallende dag. Veelal daar 2 0f 3 graden warmer dan in De Bilt. De laagste temperaturen komen ook nu weer voor in Midden-Jutland, relatief ver van zee. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling voor alle locaties in Denemarken tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur.

In het uiterste noorden of oosten Bornholm weersverwachting noord duitsland denemarken het op slechts 6 a 7 dagen per jaar! Augustus staat nu op ruim 40 mm slechts. Mooi voor de kinderen die deze week nog vakantie hebben.

Andere artikelen:

  1. Clarence - 24.08.2019 07:48

    Actueel In maart en april valt de minste neerslag.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *