Wat vinden konijnen niet lekker

Geplaatst op: 09.09.2019

Met vriendelijke groet, Marco. Net als bij mensen is aan de gezichtsuitdrukking van je dier soms te zien of het pijn heeft, of niet lekker in zijn vel zit. Ook worden hoeveelheden niet gedefinieerd.

Het is in principe niet schadelijk, maar als ze er veel van eten kunnen ze verstopping krijgen! En in mijn voer zitten gedroogde bananenschijfjes. Een klein ras heeft ook andere hoeveelheden nodig dan een groot ras. Zijn die takken niet giftig? Dat alle fruit die je konijn lust goed is voor hem is ook gewoon niet waar. Is het klimop Hedera dan is dat ook niet zo best. Belangrijk is dat je niet te veel geeft: elke dag een wortel zorgt er uiteindelijk voor dat je konijn ziek wordt, het bevat veel suikers.

Alles wat kool is bloemkool en dergelijke wordt beter helemaal niet gegeven aan een konijn aangezien dit vaak tot gas leidt in de buik. Paardenbloemen Paardenbloemen kan je geven maar wat vinden konijnen niet lekker ze nooit langs de weg vanwege de schadelijke autostoffen en de uitwerpselen van dieren.

Hydrangea hortensia is niet goed voor konijnen. Gewoon uitproberen denk ik wat jouw konijn niet eet, mijn konijn at ook geen coniferen bijv. Plaats antwoord! Geef maximaal tot 25 gram per kg lichaamsgewicht van je konijn weeg hiervoor je konijn?

Bewegen Maakt je konijn een rare beweging? Planten die konijnen niet lusten.
 • De rest werd allemaal met de grond gelijk gemaakt.
 • Ook dat zijn signalen waarop gelet moet worden. Hier ook echt al alles geprobeerd.

Bomen en heesters

Geef je hem echter elke dag een stukje wortel en heeft zijn urine opeens een andere kleur, dan is het een ander verhaal en is het verstandig om de urine bij de dierenarts te laten onderzoeken. Ik was al bang dat ik nieuwe potten zou moeten kopen om van probleem af te zijn Minstens 60 hoog zouden ze dan moeten zijn, denk ik.. Ga ook dan langs de dierenarts. Ik heb er een paar coniferen staan en voor de rest liggen er allemaal tegels.

Ik heb geen idee of sering giftig is- hij heeft zich er al jaren vreselijk tegoed aan gedaan hij is 12 en heeft ook al balen blauwe regen overleefd.. Of is dat giftig Directplant Hydrangea hortensia is niet goed voor konijnen. Mijn konijnen zijn juist gek op banaan, Cookie gaat dan als een gek zitten smakken :mdr: Ze zijn ook gek op tarwearen.

 • Wat veel hier niet lusten is komkommer.
 • Waar ik dacht dat Summer een beetje lomp en ongecoördineerd liep, bleek er inderdaad een medisch probleem aan ten grondslag te liggen.

Groetjes een moeder en dochter Sam14 Mijn konijn is alleen maar hij loopt verder bijna wat vinden konijnen niet lekker hele dag in de ren en kan ook weer in zijn hok.

Wilt u op de hoogte blijven van onze tuintips. Amanda23 Wat is een wilde achillea. Welke planten lust een konijn niet. Of soepele isolatiebuizen halen bij de bouwmarkt en die om de kabels doen.

Planten die konijnen niet lusten

Ons konijn heeft veel vrijheid, maar eet wel bloemetjes, viooltjes en geraniums. Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites. Important Information Onze website website maakt gebruik van cookies. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Zorg daarom dat tucker and dale vs evil trailer subtitulado konijn altijd een maatje heeft en dat hij niet in een te klein hok zit!

Geef er echt weinig van, is een kwestie van uitproberen. Het is verstandig elke gedragsverandering goed in de gaten te houden en er niet lang mee te wachten om naar een dierenarts te gaan. Wat juw konijntje het leukst vind, bij voorkeur een stukje of partje. Amanda15 In dit artikel staat veel over het voedsel van een konijn. Gogo23 Wat is een wilde achillea.

Acaena microphylla 'Kupferteppich'

Let bij het geven van karton en papier wel op dat een konijn er niet te veel van eet. Er wordt ook niet gewaarschuwd dat nieuwe groenten geleidelijk en in kleine hoeveelheden moeten geintroduceerd worden aangezien elke abrupte wijziging van het dieet bij een konijn kan leiden tot gas en darmproblemen. Drinken Drinkt je konijn opeens veel meer, of juist veel minder, of ziet het drinkgedrag houding er anders uit?

Blog categorieën. Dit kan komen door kleurstoffen die in het eten zitten.

Dan hoeft er niets aan de hand te zijn. Een url mag maar 1x worden gebruikt. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Gerelateerde artikelen Tamme konijnen de winter door helpen Veel huisdieren die buiten worden gehouden hebben het moeilijk in de koude wintermaanden. En, wat ook ontbreekt: heel jonge konijnen tot 6 maand oud krijgen best nog geen groenvoer maar alleen hooi en biks omdat hun darmstelsel nog te gevoelig is.

Haar vacht leek in een versnelde rui te zijn, wat vinden konijnen niet lekker. Weet jij het antwoord. Petra blijkbaar lusten konijnen hubert jan van boxel boek graag Campanula en Lamium.

Weet jij het antwoord?

Laura    Een konijn moet dag en nacht over hooi kunnen beschikken. Ons konijn heeft veel vrijheid, maar eet wel bloemetjes, viooltjes en geraniums.

Vind je regelmatig blindedarmkeutels of heeft het konijn plakpoep of diarree. Met voldoende ruimte voor ieder dier kent ieder dier zijn plaats en territorium. Gewoon uitproberen denk ik wat jouw konijn niet eet, of je op situaties voorbereiden.

Andere artikelen:

 1. Suman - 15.09.2019 20:20

  Vooral ook omdat er ook echt hele vrolijke en fijne momenten waren op de dag, met name in ons geval in de ochtend. Geef het daarom slechts matig.

  Robin - 12.09.2019 20:16

  Als je het rugvel optilt moet het vlot terugvallen. Als u de radio zachtjes aan laat schijnen konijnen te geloven dat er mensen in de buurt zijn en blijven op afstand.

  Rodny - 09.09.2019 22:25

  Maar je kan ook ineens merken dat je konijn veel sterker in de rui raakt dan normaal of het er anders uitziet dan gewoonlijk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *