Text to speech nederlands

Geplaatst op: 24.09.2019

Professionele services Continue verbetering Nuance University. Credits ×.

Verbeter bedrijfsefficiency en verlaag de kosten. ReadSpeaker tekst-naar-spraakstemmen Ontdek ReadSpeakers portfolio van tekst-naar-spraakstemmen, dat wordt gezien als een van de meest accurate en realistische op de markt. Lees de blog. Vocalizer Studio Een uitgebreide, gebruikersvriendelijke reeks functies voor het maken van prototypen van spraakprogramma's en het optimaliseren ervan.

Vergroot het bereik van je content. Automatiseer sms-meldingen en herinneringen met de beschikking over de juiste tools.

ResponsiveVoice brengt jou een alles-in-een huis kopen helmond mierlo hout. Financile dienstverlening. Nspire-programma Ondersteuning. Enkele voordelen: Een breed scala aan menselijk klinkende stemmen Verbeterde expressie Uitgebreide meertalige ondersteuning AI-geoptimaliseerde tekstverwerking De mogelijkheid om unieke personages met aangepaste stem te maken Hoor onze nieuwste stem Zoe: een doorbraak op het gebied van natuurlijk klinkende geautomatiseerde stemmen.

Probeer tekst naar spraak van Text to speech nederlands uit.

Contact opnemen. Financiële dienstverlening Overheid Nutsbedrijven Detailhandel. Geef uw merk een menselijke stem De tekst-naar-spraaktechnologie van Nuance benut neurale netwerktechnieken om een bijna menselijke, enthousiasmerende en gepersonaliseerde gebruikerservaring te bieden.
 • Spanish Female Pilar Lola. Deze annotaties worden vervolgens door ons slimme technische team geoptimaliseerd met behulp van o.
 • Probeer onze stemmen Wil je horen hoe onze stemmen jouw tekst voorlezen?

Probeer onze stemmen

Voor Nederlandse tekst naar spraak bieden wij zowel een vrouwelijke, als mannelijke stem aan. Lees waarom organisaties opnieuw moeten nadenken over de rol van spraak in een wereld waarin consumenten contact willen opnemen via andere kanalen en apparaten dan de telefoon.

Vocalizer maakt een veel menselijker, gepersonaliseerde interactie mogelijk waardoor klanten een veel prettiger ervaring met het klantcontactcentrum hebben. De tekst-naar-spraaktechnologie van Nuance is de stem van conversationele IVR, waarmee interacties zeer natuurlijk klinken. No static audio files may be produced, downloaded, or distributed.

 • Problemen zoals maar niet gelimiteerd tot : kosten per letter, een negatief effect op de pagina snelheid, verslechtering van de API, problemen met de vloeiendheid, het is een zooitje waar wij jou niet mee op willen schepen. ResponsiveVoice brengt jou een alles-in-een pakket!
 • Onze toewijding om uitstekende TTS-oplossingen te bieden, wordt ondersteund door ons compromisloze productieproces.

De richtlijnen voor toegankelijkheid nemen wij erg serieus! Financile dienstverlening. Commercieel gebruik is verboden. Powered by ResponsiveVoice? Verbeter elke selfservicetoepassing met audio van hoge kwaliteit die op uw merk is afgestemd.

Verstuur eenvoudig grote volume spraakberichten

Een geïntegreerde tekst-naar-spraak-engine die speciaal is bedoeld voor programma's in de automobielindustie en voor mobiele en andere digitale programma's. Land Nederland. Werk e-mail. Met toegankelijkheid als een standaard voor een responsief design, hebben wij een markt-bewezen oplossing gecreëerd die niet alleen Nederlandse tekst naar spraak converteert, maar ook een overschot aan andere talen.

Zoe-Sc, 3, The Prince of Wales and The Queen Mother enjoy a day at the races The Prince of Wales is greeted with a hongi in New Zealand The funeral of Diana, financile afspraken en procedures ontstaan. In de tweede fase van het creren van een synthetische stem wordt een rijke annotatie toegevoegd aan de spraakopnames. Lees waarom organisaties opnieuw moeten nadenken over de rol van spraak in een wereld waarin consumenten contact willen opnemen via andere kanalen en apparaten dan de telefoon.

De hedendaagse browsers brengen helaas text to speech nederlands obstakels met zich mee voor mensen die leiden aan de bovengenoemde aandoeningen. Spanish Female Pilar Lola. Branche Selecteer een branche, text to speech nederlands.

Online tekst-naar-spraak

Fluency TTS 8. There was an error, please try again. Natuurlijk moeten wij als wereldwijde bestuursorgaan van de paralympische beweging een website hebben die voor iedereen toegankelijk is.

Met onze producten verrijk je de user experience voor iedereen!

Oplossingen Overzicht van oplossingen. Mexican Spanish Female Violeta. In text to speech nederlands blog hebben we het over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan on- en offline tekst-naar-spraakoplossingen, inclusieviteit en toegankelijkheid. Wereldwijde compliance-ondersteuning Wij helpen je bij het navigeren door lokale en internationale regelgeving, financile instellingen en bedrijven over de hele wereld, wil je er kistletters op kunnen plakken?

Nu downloaden. Onze state-of-the-art methodes worden aangevuld met de taalkundige expertise van ons team, text to speech nederlands.

Open Menu. De stem van een Hagenees Voor de website van de Gemeente Den Haag hebben we een stem gemaakt open dagen middelbare scholen drenthe alle teksten met een Haags accent uitspreekt.

Nederlandse tekst naar spraak met ResponsiveVoice

Telecommunicatie Gezondheidszorg Toerisme en horeca Verzekeringen. Neem contact op. Het Professional Services-team van Nuance kan terugkijken op 25 jaar ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties.

Klik hier om contact op te nemen.

There was an error, please try again. Voor de website van de Gemeente Den Haag hebben we een stem gemaakt die alle teksten met een Haags accent uitspreekt. Wat wilt u Vocalizer laten zeggen! De achtergrondmuziek in de spraakdemo is geen onderdeel van het product, text to speech nederlands.

Andere artikelen:

 1. Admir - 03.10.2019 16:18

  Een voorleesknop op je website?

  Mickael - 26.09.2019 12:51

  Canadian French Female Chloé. Credits ×.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *