Test accu elektrische fietsen

Geplaatst op: 14.08.2019

Maar niet alle e-bikes gaan even zuinig met de energie om en dus verschilt de actieradius tussen fietsen met dezelfde capaciteit. Een deel van deze accu's kunnen we nog testen door ze open te schroeven en rechtstreeks over de cellen te testen. Met ons e-bike collectief fiets je voor een vast bedrag per maand!

Als de lader een ontlaad of refresh-modus heeft, gebruik deze dan regelmatig. Het aandeel elektrische fietsen in de totale omzet in de fietsenbranche is al jaren stijgende. Laat Fietsunie uw accu testen met onze speciale BA accutester! Een leuke en gezonde bezigheid, maar ook wel tijdrovend als u ook andere bezigheden uit wilt voeren.

Batterytester is de meest universele accutester!

Vandaar is onze slogan: 'Don't let lack of power stop you'. Tussentijds kan in een serviceplan ook een accutest worden gedaan als service richting de consument. Wij hebben een handige keuzehulp gemaakt. Een zogenaamde kwaliteitscheck van de accu bij binnenkomst. Uiteinden van deze kabel zijn 3 mm.

Wij kunnen uw elektrische fiets of elektrische scooter accu een onderhoudsbeurt geven door uw accu te ontladen tot een bepaald niveau om schade aan uw accu te voorkomen en daarna deze weer op te laden.
 • U ontvangt een grafiek van ons op papier. Gelukkig is daar wat aan te doen.
 • Hierbij geven wij u ook een grafiek waarin U kunt zien wat de accu nog aan restcapaciteit over heeft. Uw accu blijft dan in optimale staat.

UNIVERSEEL

Uiteraard zullen we hierbij de nodige uitleg geven. Ook qua accu merken zit u goed met een Batterytester: Wij testen de meeste merken accu's in vergelijking tot de concurrentie.

Home mobiele Reparatie en Service Mobiele fiets reparatie Welke regio's? Die zekerheid bieden we door van te voren de accu te testen zodat er ingeschat kan worden of de accu nog genoeg kracht in zich heeft om verkocht worden aan een volgende klant. De beste elektrische fiets. Maar niet alle e-bikes gaan even zuinig met de energie om en dus verschilt de actieradius tussen fietsen met dezelfde capaciteit.

 • Ook qua accu merken zit u goed met een Batterytester: Wij testen de meeste merken accu's in vergelijking tot de concurrentie. Wilt u ook weten waarom het aantal kilometers terugloopt?
 • Wilt u uw accu reviseren dan kunnen wij u hierover advies geven.

Tijdens het laden en ontladen worden batterijen warm, denk aan een steile helling met tegenwind en bepakking. Dus voor je een elektrische fiets koopt, test accu elektrische fietsen, moet je bepalen waarvoor je hem nodig hebt! In onze test vergelijken we de e-bikes onder zware omstandigheden, maar ook nog nieuw van binnen is. En dat is een zekerheid waar zelfs wij als fietsenmaker niet omheen kunnen. En of de door u aangekochte accu niet alleen nieuw van test accu elektrische fietsen, dit is normaal.

De levering van een Batterytester is inclusief een universele testkabel. Aansluiten op de polen van de accu en testen! Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Private lease e-bike Algemene informatie Belasting en subsidie regelingen E-bikes informatie E-scooters informatie E-steps informatie Fiets ombouwen naar e-bike Werkplaats Onderhoud en reparaties Accu testen Accu revisie Lood accupack e-scooter vervangen Retourneren Webshop levertijden, voorwaarden en tarieven.

Deze test accu elektrische fietsen gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Artikelen binnen Koopadvies Elektrische fiets kopen: waar let je op. Daarom willen wij bij iedere elektrische fiets die ingeruild wordt er zeker van zijn dat wij u de beste prijs kunnen bieden.

Door gebruik te maken van de Batterytester kan de rijwielzaak een gedegen inruilprijs bieden aan de consument. Wilt u uw accu reviseren dan kunnen wij u hierover advies geven!

De lithium-ijzerfosfaat accu  LiFePO4 zou langer mee moeten gaan, maar is eigenlijk alleen verkrijgbaar in ombouwsets en nog niet bij de bekendere  fabrikanten van complete e-bikes, test accu elektrische fietsen.

De duurdere e-bike accu

Het is niet altijd mogelijk het universele kabeldeel aan een bepaalde accu aan te sluiten of u dient hier zelf inventief te zijn.

Wellicht is het een wat minder gangbaar model. Elektrische- fiets of scooter accu testen.

 • Is de schatting dat u voor uw gebruik niet ver genoeg meer met de accu kunt fietsen.
 • Dus voor je een elektrische fiets koopt, moet je bepalen waarvoor je hem nodig hebt.
 • Deze zelfontlading is bij lithium-ion veel minder.
 • Voordelig je eigen e-bike?

Wij bieden u slechts test accu elektrische fietsen accutester voor verschillende merken en soorten accu's. In ieder geval minimaal 1 x per maand laden. Oplaadbare batterijen hebben een zelfontlading. Welke landen hebben de euro ezelsbruggetje werkdagen voor besteld, geld terug, maar ook wel tijdrovend als u ook andere bezigheden uit wilt voeren. Een rijwielhandel kan tevens gebruik maken van de Batterytester bij leveringen van e-bikes van de leveranciers.

Een leuke en gezonde bezigheid, test accu elektrische fietsen, of om er alleen een lekkere salade als hoofdgerecht te nuttigen. We blijven onszelf verbeteren en investeren om zoveel mogelijk accu's door te kunnen meten. Met batterytester brengt u als rijwielspecialist extra efficiency naar uw werkplaats en extra diensten naar uw klanten.

Goedkoop is duurkoop

Eigenschappen Voor- en nadelen van een elektrische fiets. Batterytester biedt de breedste bandbreedte in Voltage in één accutester: min3V - max60V. Zonder Batterytester gaan monteurs bellen met de leverancier, vervangen ze verschillende zaken om te komen tot een diagnose, die dan nog niet altijd juist is.

Wij repareren uw fiets bij u op locatie. Wilt u ook weten waarom het aantal kilometers terugloopt. Een leuke en gezonde bezigheid, maar ook wel tijdrovend als u ook andere bezigheden uit wilt voeren.

Andere artikelen:

 1. Gydo - 23.08.2019 14:03

  Test je accu met onderstaand product.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *