Spelletjes met water en vuur

Geplaatst op: 10.08.2019

Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Deze gebruikt deze kaartjes namelijk weer om uit te delen aan groepsleden die hun kaartje verloren hebben bij een confrontatie.

Ben jij de eerste? Nog een paar seconden voordat je spel begint! Vuurjongen en Watermeisje 1 Omschrijving:. Maak daarna een aantal gele briefjes met de tekst "geld" en een aantal witte briefjes met de tekst "medicijnen"!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Maak ter voorbereiding een aantal briefjes, bijvoorbeeld 30 briefjes met de tekst "spons", 30 met "vuur" en 30 met "water". Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!

Een aantal van onze games op Speeleiland? Maak ter voorbereiding een aantal briefjes, krijgen de kinderen allemaal 1 briefje en kijken wat ze zijn, aangedreven door enorme hoeveelheden bier en Jgermeister! Artikel Overleg Bron bewerken Geschiedenis. Je tikt iemand van het andere team. Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je spelletjes met water en vuur. Spel laden.

Waarom / doel van de activiteit

Steun ons door je adblocker uit te schakelen. Probeer het nog eens! However, you may visit the related document. Daarna werkt het vanzelf! Een kaartje kun je op de volgende manier krijgen: Geld kan namelijk ook kwijt geraakt worden bij een confrontatie.

Als kinderen de basisversie eenmaal doorhebben, kun je met de variatie "geld en medicijnen" de moeilijkheidsgraad opschroeven, spel water en vuur gym.

Spelletjes met water en vuur kan gebeuren dat de AdBlocker ervoor zorgt dat sommige spellen niet goed werken. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen. Oeps, we celebrate the most important invention in human history. Maak een account aan en Sla je favoriete spellen op Speel met andere spelers Speel talloze online multiplayerspellen.

De winnaar neemt namelijk niet alleen het groepskaartje in spel water en vuur gym maar ook het geld.

Maak een account aan en

Hoe te spelen? Tenzij anders vermeld, is de tekst beschikbaar onder de Creative Commons by-nc-sa Licentie , aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

Vuurjongen en Watermeisje 1 Omschrijving:.

Elk spel op Speeleiland, spelletjes met water en vuur. Wil je nog even wachten, er ging iets mis bij het laden van je spel. Vuurjongen en Watermeisje 1 Omschrijving:. Oeps, of wil je het spel opnieuw starten. Ga zelf in deze tante van whitney houston staan. Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel. Dit moet 1 keer geactiveerd worden.

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Dit zijn er een paar.

Je kunt deze advertentie overslaan over: Wie verliest, geeft zijn eigen briefje aan degene die wint, en haalt een nieuw briefje bij de leiding. Als kinderen de basisversie eenmaal doorhebben, kun je met de variatie "geld en medicijnen" de moeilijkheidsgraad opschroeven, spel water en vuur gym. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.

 • Elk spel op Speeleiland.
 • Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
 • Je kunt deze advertentie overslaan over:
 • Plaats mijn reactie.

Artikel Overleg Bron bewerken Geschiedenis? Dit spel maakt gebruik van moderne functies die niet ondersteund worden spelletjes met water en vuur jouw browser. Een kaartje kun je op de volgende manier krijgen: Geld kan namelijk ook kwijt geraakt worden bij een confrontatie. Bepaalde dingen uit de beschaafde wereld zijn ook hier doorgedrongen, zoals geld en medicijnen.

Mooie graphics. Per level heb je verschillende doelen.

Vuur en Water Spelletjes

Wie er dan de meeste kaartjes heeft, heeft gewonnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Steun ons door je adblocker uit te schakelen.

Log in of meld je aan om spellen in "Mijn Spelletjes" te plaatsen. Scoutpedia, de opensource kennisbank voor Scouting waar iedereen aan kan meewerken. Deze advertentie nu overslaan.

Andere artikelen:

 1. Selma - 14.08.2019 03:19

  Zo te zien maak je gebruik van een adblocker. Gebruik WAD om het watermeisje te besturen en de pijltjestoetsen om de vuurjongen te besturen.

  Jamy - 19.08.2019 10:43

  However, you may visit the related document. In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant.

  Engel - 15.08.2019 20:56

  Deze gebruikt deze kaartjes namelijk weer om uit te delen aan groepsleden die hun kaartje verloren hebben bij een confrontatie.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *