Platvoet en zijn vriendjes engels

Geplaatst op: 09.10.2019

Dit idee werd geschrapt om de film geschikter te maken voor jonge kijkers. Zo ontstaat de eerste kudde met meerdere soorten dinosauriërs.

Blijft nog steeds een aangename kijkervaring. De hele film geeft een enorm desolate indruk, waardoor de band tussen de vriendjes belangrijker is dan ooit. Megafyr 14 november Ik raad dit product aan. Anastasia heeft bij de ontsnapping haar muziekdoosje laten vallen.

Ik weet niet zo wat ik met m'n stem aan moet. Ik had deze film op videoband toen de kinderen klein waren. Cijfers en feiten Oorspronkelijke productie Verenigde Staten Productiejaar

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zij platvoet en zijn vriendjes engels met haar grootmoeder en het wapen van delden ze door de gang rennen rent Anastasia naar de speelkamer, platvoet en zijn vriendjes engels.

Een brontosauruswees genaamd Littlefoot Platvoet gaat op zoek naar de legendarische Great Valley: een land vol voedsel waar de dino's in vrede kunnen leven.

Spike raakt gefascineerd door een kudde Stegosaurussen die voorbij trekken. Anastasia was in verscheidene opzichten vrij vernieuwend, zoals de digitale animatie en belichtingen. Wanneer er weer een Carnotaurus aanvalt gaat de platvoet en zijn vriendjes engels van de groep uiteindelijk met Aladar mee, Inc?

Kun je een persoonlijke favorieten lijst samenstellen om op een later moment via Netflix te bekijken. Reijerkerkrazenbeng Oud-beijerland 24 januari Ik raad dit product aan.

Wat noemt men "platvoet" (dinosaurusje) in het engels

Reacties van critici waren over het algemeen goed. Shanda Nissewaard 14 november Ik raad dit product aan. De hele familie probeert te ontsnappen maar opstandelingen breken door de poort en de Russische revolutie begint. Twee pluspunten: goede kwaliteit en voordelige koop. De film is een product van de jaren '80 en is toch wat gedateerd.

Vond je dit een nuttige review! Er ontstaat een hechte vriendschap. Mooie verhalen. Hun avontuur valt en staat bij vriendschap en hechte familiebanden. Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.

E-mail deze pagina.

Navigatiemenu

Rudy00 Maaseik 1 december Ik raad dit product aan. Drager: Dvd. Met als doel het grote toverdal, een verborgen paradijs achter de bergen, besluit Platvoet de reis van zijn leven te maken. De avond wordt echter verstoord door een slechte raadsheer genaamd Grigori Raspoetin.

Gister stoned gezien. Liefhebbers van Anndi McAfee bekeken ook! Maar ik denk dat ik deze sinds m'n 10e ofzo nooit meer herzien heb. Ik had nog nooit de vermaarde Platvoet en zijn vriendjes gezien, maar het kan er wel meer door.

Het hielp ook niet mee dat er een onuitgesproken religieus onderdeel in de film zit. Niet leverbaar, platvoet en zijn vriendjes engels.

Meer weten over?

Bijpassende artikelen. De prachtige muziek maakt het verhaal fantastisch, emotioneel en je voelt oprecht met de figuren mee! Heb de eerste 6 platvoet films allemaal wel zo'n 30 keer gezien als klein jochie denk ik.

De avonturen van de dino vriendjes zijn voor elke leeftijd leuk. Wauw, vroeger een van mijn favoriete kinderfilmpjes en nog steeds heeft Platvoet iets betoverends.

Hij zou in elk huis op de plank moeten staan. Verkoop door DVDOutlet. En dan te bedenken dat Don Bluth negentien minuten heeft weggeknipt omdat het anders te eng zou worden, platvoet en zijn vriendjes engels. Alles is ook hartstikke mooi getekend. We hadden vroeger de film op video en onze kinderen hebben hem tig keren gezien. Andere nummers in de film zijn:. Mooi gefilmd Pakkend verhaal emotioneel mooi gemaakt.

Productbeschrijving

Wereldwijd bracht de film ongeveer 84 miljoen dollar op. Ze moeten heel wat ontberingen en gevaren doorstaan. De directors cut is zeker niet ergens te zien, of wel?

Vera den haag 11 januari Ik raad dit product aan. Voor de rest weet ik alleen wat er altijd gezegd wordt door iedereen; dat hij mega-zielig is. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt?

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *