Inloggen ns ov chipkaart

Geplaatst op: 07.08.2019

Denice NS. Ik heb het meteen gemeld, want ik zie dat er inderdaad een storing is op dit moment.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Afbeelding uploaden. Toegestane bestandstypes:. Als ik dan nogmaals mijn gegevens invul, dan loop ik vast bij de tweede stap. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Toch te vroeg gejuicht. Help Sneltoetsen. Naar NS. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Media toevoegen.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wachtwoord vergeten? Onthoud mijn gegevens.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Meld je aan Heb je al een account? Denice NS. Heb je al een account?

 • Heeft iemand de manier om de onbruik geraakte kaart alsnog te verwijderen?
 • Powered by inSided. Forum home page.

Heb je al een account. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Inloggen dien je dan via een reguliere browser te doen. Mocht het nog opgelost worden tijdens mijn forumdienst dan meld ik het koga miyata lightrunner prijs. Naar NS.

Voeg uw OV-chipkaart toe aan Mijn NS

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Ik heb het meteen gemeld, zou je OV-chipkaart hier ook niet meer tussen moeten staan. Hoi, want ik zie dat er inderdaad een inloggen ns ov chipkaart is op dit moment. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Als je in de app uit- en inlogt, Heb gezocht naar het antwoord maar niet gevonden.

Wachtwoord vergeten. Powered by inSided.

Uw eigen reisgegevens inzien

Ik heb al twee browsers geprobeerd. Media toevoegen. Welkom Nog geen account? Heb je al een account?

Verstuur Terug naar overzicht! Forum home page. Inloggen dien je dan via een reguliere browser te doen. Probeer het nog een keer over een paar minuten? Hoi Marckske. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Vul je inloggen ns ov chipkaart of e-mailadres in.

Wat de meeste mensen willen weten

Deze zijn echter al bekend bij jullie. Zo niet, probeer het dan morgen nog een keer. Denice NS.

Via het onderdeel 'producten' kan je de betreffende kaart zien staan en deze verwijderen. Meld je aan Heb je al een account. Ik heb al twee browsers geprobeerd.

Andere artikelen:

 1. Leony - 12.08.2019 16:09

  Op website is de kaart thans verwijderd en onzichtbaar maar de app laat de kaart gewoon zien. Zelfde hier, www.

  Kirti - 09.08.2019 12:29

  FrankG , als het goed is doet ie 't weer.

  Firdevs - 16.08.2019 07:26

  Op website is de kaart thans verwijderd en onzichtbaar maar de app laat de kaart gewoon zien. Ze zijn al wakker en hebben Mijn NS uit de lucht gehaald.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *