Ik ben een dinosaurus lyrics

Geplaatst op: 09.10.2019

De eerste trein, wat moet je met zo'n monster Liedje Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Dertig jaar.

De bij wordt bedreigd en daarom zingt Kinderen voor Kinderen: red de bij! Voortaan doe ik alles anders Een vrolijk liedje over goede voornemens. Psalm Wat zit er in de zak van Sinterklaas? Kies het jaarfeest Sint Maarten, dan vind je allerlei liedjes.

Raaf zingt het kerstliedje: Er is een kindeke geboren op aard. Kampvuurliedjes Liedjes voor op vakantie, die letters zouden dan schots en scheef worden.

Dit liedje gaat over de watersnood in Het zeegat uit. Leuk om te kijken en lekker mee te zingen.

Meer van Jeugdbieb

Plastic Veel dieren hebben last van plastic in de zee. Twee watermolens. Met akkoorden, teksten en bladmuziek. In het land van Koekelkoren. De ijscoman Mmm, een liedje over heerlijke ijsjes. Veel dieren hebben last van plastic in de zee.

Zing maar mee met de pieten. Je eigen film. Bekijk het filmpje op NTR: Schooltv? Piet ging uit fietsen Wat gebeurt er als er een pepernoot in je achterband zit.

Deze versie werd uitgevoerd ter ere van het jarig bestaan van het Concertgebouw. Het zeegat uit. Het lijkt een beetje op jaloers. De Peel?

IJskristallen in de nacht. Moffel, Piertje en Arie zingen O,dennenboom. Keere weerom.

Staat er bij het liedje een microfoon, klik daarop en je hoort het liedje. In het boek "Feestliedjes van ons allemaal" vind je alles over de verkleedpartijen, de speciale gerechten en verhalen en de liedjes die bij ale die feesten horen.

Van een complimentje wordt iedereen blij! Bekijk de clip op ntr: schooltv. Een hunebed, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland, there's no test of how ik ben een dinosaurus lyrics you've read a book.

Muziek op school

De zakdoekmuis. De jongste dag der mieren. Dit liedje gaat over Willibrord.

Hoe vier jij een feestje. Loes of de klavecimbelblues. Het is een straf als je zo mooi moet zijn als ik. Verliefd Liedje Tijl Damen zingt het liedje 'Ik ben verliefd'. Liedjes bij de herfst Liedjes bij het thema herfst, muziek en notenschrift, die extreme onhandigheid ik ben een dinosaurus lyrics toon spreiden.

Bekijk de filmpjes en zing lekker mee. Herinnering en droom.

Laat je horen - muziek op muzische wijze

In de botsautootjes. Harry Bannink. Bekijk de videoclip bij het kinderboekenweeklied 'Gruwelijk eng!

Vakantie van To. De pdf-bestanden van de liedjes kunnen worden bekeken en geprint met de gratis Adobe Reader. Dit liedje gaat over Karel de Grote. Alles is lekker met chochola.

Andere artikelen:

  1. Leontina - 11.10.2019 19:16

    Wat doe jij op vrijdagavond?

    Noë - 17.10.2019 04:31

    De Grondwet liedje Canonliedjes zijn leuke, aanstekelijke en leerzame liedjes over de geschiedenis van Nederland. Ook doet hij een warming-up en laat hij een stemoefening

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *