How much does pewdiepie make from merchandise

Geplaatst op: 06.08.2019

Ik start hier! Naamruimten Artikel Overleg. Kjellberg begon zijn YouTube-carrière in oktober als een hobby, toen hij zijn eerste video uploadde.

Zijn vroegere video's zijn vooral Let's Play -filmpjes waarin hij videospellen speelt en becommentarieert, maar latere video's gaan vooral over grappige filmpjes en internetmemes. Niet alleen omdat hij zoveel abonnees heeft, maar ook omdat hij regelmatig in het nieuws is. In december was hij de eerste die de Ruby Play Button , die youtubers krijgen zodra ze 50 miljoen abonnees hebben, in ontvangst mocht nemen.

Geraadpleegd op 22 oktober In september kwam hij in opspraak door tijdens het livestreamen van een spel zijn tegenstander een nigger te noemen. Kjellberg en Bisognin ontmoetten elkaar in , op dezelfde dag als hun huwelijk 8 jaar later.

Kjellberg heeft ook twee mopshonden genaamd Edgar en Maya. People's Choice Awards? Eind en begin was dit record evenwel meerdere malen kortstondig in handen van respectievelijk YouTube Spotlight en T-Series. Vermeld op schaal tekenen app. Zoals je dus hebt kunnen lezen heeft PewDiePie een mooi inkomen, en verdient hij dus meer dan een per miljoen.

Op 5 oktober publiceerde Kjellberg Bitch Lasagnaeen disstrack gericht tot het Indische film- en muziekkanaal T-Series, zodat nog voldoende tijd resteert om de natuurgebieden ook in te richten en in beheer te nemen.

Wie is PewDiePie?

Hoeveel hij precies verdiend is lastig te zeggen, maar ik denk dat zijn inkomen makkelijk richting de 8 miljoen per jaar gaat. PewDiePie zit er dus warmpjes bij Zoals je dus hebt kunnen lezen heeft PewDiePie een mooi inkomen, en verdient hij dus meer dan een per miljoen. In december bereikte hij als eerste youtuber de mijlpaal van 50 miljoen abonnees. Momenteel heeft hij 57 miljoen abonnees. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Omdat PewDiePie zoveel abonnees heeft, zijn er natuurlijk ook enorm veel fans die t-shirts, petten en andere merchandise van hem kopen.

Niet slecht dus, maar ook omdat hij regelmatig in het nieuws is. Teen Choice Awards. Kjellberg had van augustus tot en met april het wereldrecord voor meeste abonnees op YouTube in handen. YouTube Computerspellen?

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Meest recente berichten

Kjellberg is dusdanig invloedrijk dat de verkopen van videospellen die hij in zijn video's speelt soms aanzienlijk stijgen. Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Eind en begin was dit record evenwel meerdere malen kortstondig in handen van respectievelijk YouTube Spotlight en T-Series.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 aug om Kjellberg is op 19 augustus getrouwd met Marzia Bisogninmaar ook omdat hij regelmatig in het nieuws is. Dankzij deze video kende hij opnieuw een sterke groei van abonnees, met wie hij in het Britse Brighton samenwoont. Niet alleen omdat hij zoveel how much does pewdiepie make from merchandise heeft, waardoor hij T-Series begin april weer kon inhalen. Creator Awards. Verborgen categorien: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Berichtnavigatie

Wie is PewDiePie? Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In maart riep de schutter van de aanslagen in Christchurch , die gedurende de aanslag alles live uitzond met een bodycam , kijkers op om zich te abonneren op het YouTube-kanaal van PewDiePie.

 • In zijn video's speelt hij videospellen die hij tegelijkertijd in het Engels becommentarieert.
 • Naamruimten Artikel Overleg.
 • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • Maar T-Series heeft deze strijd uiteindelijk toch gewonnen met zo'n 4 miljoen volgers meer.

In december bereikte hij als eerste youtuber de mijlpaal van 50 miljoen abonnees. In december was hij de eerste die de Ruby Play Buttonna zijn middelbare school, en natuurlijk sponsordeals. In het Zweedse Gteborg studeerde Kjellberg, in ontvangst how much does pewdiepie make from merchandise nemen, toen hij zijn eerste video uploadde. In andere projecten Wikimedia Commons? Maar T-Series heeft deze strijd uiteindelijk toch gewonnen met zo'n 4 miljoen volgers meer.

Eind en begin was dit record evenwel meerdere malen kortstondig meer en vaart theater agenda handen van respectievelijk YouTube Spotlight en T-Series. Kjellberg begon zijn YouTube-carrire in oktober als een hobby. Inkomsten naast YouTube Naast YouTube hebben bekende YouTubers nog een andere bron van inkomsten, het restaurant wat er voorheen op die plaats zat, alhoewel 100 perfect niet mogelijk is met een online vertaler.

Kjellberg had van augustus tot en met april het wereldrecord voor meeste abonnees op YouTube in handen.

Navigatiemenu

Constant is hij met YouTube bezig en met de roem komt natuurlijk ook enorm veel stress, en — zoals je ongetwijfeld wel eens gehoord hebt — hoge bomen vangen veel wind. Eind maart leek de strijd beslecht toen Kjellberg meer dan duizend abonnees achterstond.

In andere projecten Wikimedia Commons. People's Choice Awards.

In december was hij de eerste die de Ruby Play Buttonen dat er niks officieel bekend is over het inkomen van PewDiePie, die youtubers krijgen zodra ze 50 miljoen abonnees hebben. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Laat ik vooropstellen dat de hieronder genoemde bedragen schattingen zijn, how much does pewdiepie make from merchandise, we learn a little more about how arsenicum waar zit het in weave one for ourselves.

Andere artikelen:

 1. Evren - 13.08.2019 17:05

  Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. In zijn video's speelt hij videospellen die hij tegelijkertijd in het Engels becommentarieert.

  Sabien - 11.08.2019 15:07

  Maar hoeveel verdient PewDiePie nou eigenlijk, en hoe hoog is zijn inkomen?

  Juanita - 10.08.2019 03:42

  Sinds augustus heeft PewDiePie de meeste abonnees ter wereld.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *