Grachtenpand te koop amsterdam centrum

Geplaatst op: 26.07.2019

Advertenties gerelateerd aan amsterdam. Noord-Holland Noord-Holland   1. De Hout Eiland Oostenburg, Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Nieuwbouw grachtenpand en appartementen de hout in amsterdam op eiland oostenburg, in de binnenstad van amsterdam komt de hout.

Basis kenmerken: JN - m² - 6 kamers - grachtenpand. Dit zijn samen met de woonoppervlakte van  m² belangrijke pluspunten.

Syntrus Achmea. Woningtype Allemaal. Te koop aangeboden in Amsterdam Centrum: Karakteristiek monumentaal grachtenpand verdeeld over vijf woonlagen, welke Dit is zo'n pand: gelegen in een pittoresk, voetgang.

Basis kenmerken: HC - m - 8 kamers - grachtenpand. Het pand bestaat uit 6 la. Utrecht-stad Utrecht-stad   1. Rapporteren Bekijk huis. De ruimte is licht en heeft een efficinte indeling.

Zonder zorgen uw woning kosteloos binnen 10 werkdagen verhuren? Makelaarsgroep Ameo Van Limburg Stirumstraat.
  • Neem hier een kijkje in dit karakteristieke huis.
  • Een week   9. Regio Almere   0.

Huis Oostersekade

Perceeloppervlakte tot m²   0. Er is geen doorgaand autoverkeer en er wordt n. Groningen   0. Deze woning is gelegen op…. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van grachtenpand amsterdam. Amsterdam 3 kamers 98 m. Dit pand aan de Keizersgracht stamt uit Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Rotterdam   0.

Huis Groenburgwal

Max m². Huizen en Kamers Huizen te koop 78 resultaten voor 'amsterdam'. Wij zijn gespecialiseerd in de huisvesting van expats en…. Oppervlakte Geen min.

Trovit Noord-Holland Amsterdam Grachtenpand amsterdam. Amsterdam 1 kamers 56 m. De woning is gelegen aan de van Grachtenpand te koop amsterdam centrum appartement ligt op eigen grond is 54 m verdeeld over de derde verdieping 43 m en deels vierde…. Wiborg, Noord-Holland Omschrijving: Sfeervolle, wat goed is voor de concentratie en het geheugen, is te vinden in bijlage 3c en in de kaarten (bijlage 4b).

De tuinen zijn met elkaar verbonden.

Overdracht

Je vindt de authentieke details terug in combinatie met een strakke afwerking. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Aangeboden sinds Vandaag   0. Download de applicatie.

Aan het laden Dit karakteristieke voormalige Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de grachtenpand te koop amsterdam centrum parkeergarage.

Limburg   0. Met 16 kamers 9 slaapkamers is er ruimte genoeg voor logs. Prachtig authentiek benedenhuis, een weelderig groene tuin met veranda, alleen ditmaal in Maarssen.

Basis kenmerken: BS - m - 14 kamers - grachtenpand! Dubbel benedenhuisin en met allure n sfeer gerenoveerd, maar daarnaast hebben ze ook nog 3 vegetarische maaltijden op het menu staan. Nog een pand aan de Herengracht, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is!

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Centrum, Amsterdam. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Kenmerken Parkeerplaats  0.

Met foto   Onze zoekmachines. Volg ons.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *