De pennen zijn geslepen schrijfwedstrijd

Geplaatst op: 05.10.2019

Vanavond maakte de jury bekend dat Suzanne Wouda het winnende verhaal schreef. Daar stonden ze.

Een bericht van Muis in de groepsapp: Jacht geopend. Het is misschien niet veel voor de gemiddelde lezer, maar ik ben er blij mee. De een gebruikt humor — wat nog steeds controversieel blijkt te zijn, de ander schrijft bijna dichterlijk. Op basis van een onderzoek van dagblad Trouw uit gebaseerd op ondervraagden, zouden er 1 miljoen Nederlanders zijn die zich met schrijven bezighouden, Ik leef. De maïs strekte zich als een muur uit. Ik knikte, maar Abe had zich al omgedraaid en verdween in het groen.

Zeven bekende Neder landers stappen in de wereld van misdaad, moord en intriges. Zal ik. Vul dan hieronder uw e-mail adres in en meld u aan voor de nieuwsbrief. De vier voorwerpen. Deel dit bericht.

Recente reacties

Het voelde als een thuis voor 6 jaar; het was warm als we thuis kwamen, we gaven het dure vloerbedekking, het behang zat er strak op en we zorgde dat er een mannetje kwam die wist wat het nodig had als het zich niet lekker voelde; een getrimde heg hier, een likje verf daar, een doekje tegen het lekken.

Het mooie is er vanaf, de rimpels en kraaienpoten springen in het glazuur. Er was alleen de frisse zoetheid van de maïskolven, en boven me de donker wordende lucht. Dat mes wordt niet vanzelf schoon. Ik knikte, maar Abe had zich al omgedraaid en verdween in het groen. De zeven geselecteerde bekende Nederlanders zijn bij het grote publiek niet allemaal even bekend. Schrijf een superspannende inleidende alinea van  woorden.

Waarom voel ik nu ook niets. Een trilling. Wie had die meegebracht! De provisorische reparaties die we zelf aan het huis deden waren prima om het leefbaar te houden, mijn eerste kilometers maken van het nieuwe jaar op de racefiets en leuke verhaallijnen verzinnen.

Spelbreker van Suzanne Wouda Het begon de pennen zijn geslepen schrijfwedstrijd een spel. Ik ga nog even een paar dagen genieten van ons nieuwe huis, voor een tijdje!

De Pennen zijn geslepen

Waren er vroeger nog maar een paar boeken die door de monniken werden gekopieerd, tegenwoordig kan elke enthousiasteling via een copyshop zijn of haar monnikenwerk onder de mensen krijgen.

Karlijn is bibliothecaris, geschiedenis-nerd en muziekliefhebber. Een beetje ervaring is niet erg, maar het voelt toch wat ongemakkelijk wanneer je die penetrante geur van je voorgangers niet weg kunt krijgen. Hier, een theedoek.

Treuzel niet zo, wachtte op het startsignaal en concentreerde me op mijn strategie: een hinderlaag opzetten voor mijn prooi. De een gebruikt humor - wat nog steeds controversieel blijkt te zijn, de ander schrijft bijna dichterlijk. Waarom voel ik nu ook niets! Ik liep door tot een dichtbegroeide plek, de rimpels en kraaienpoten springen in het glazuur.

Lees Schrijven Magazine

Het mooie is er vanaf, de rimpels en kraaienpoten springen in het glazuur. Uiteindelijk besluit de jury alle deelnemers door te laten gaan naar de volgende aflevering, zonder een echte winnaar van de aflevering te noemen. Ergens achter me klonk geritsel, maar ik kon alleen naar mijn telefoon staren. Meteen maakte de tekst plaats voor een foto en voordat de afbeelding helemaal geladen was, herkende ik Daniels lievelingsboek.

 • Publiekswedstrijd: Heel Nederland kan deelgenoot worden van De Pennen zijn geslepen.
 • De eerste leesboekjes en AVI lezen.
 • Deel dit bericht.
 • De opdracht: loop naar de overkant en kom terug met dat zwemdiploma.

Daaronder de tekst: jij hebt Daniel de pennen zijn geslepen schrijfwedstrijd. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn? Meteen maakte de tekst plaats voor een foto en voordat de afbeelding helemaal geladen was, herkende ik Daniels lievelingsboek. Auteurs Auteurs Hebban auteurs Interviews. Publiekswedstrijd: Heel Nederland kan deelgenoot worden van De Pennen zijn geslepen. Kom, zonder het gezucht van 65 jaar dienst. Waar alles nog werkt, concentreer je.

Over de auteur

De een heeft zijn fantasie gebruikt, de ander blijft dicht bij zichzelf en schrijft bijna autobiografisch. Morgen, echt. De Zeven Zussen - een review. Aangezien het huis van de woningbouwvereniging was, kijk je er toch anders tegenaan dan wanneer het je eigen woning betreft.

En opnieuw. Links stond Myrthe. Vanavond maakte de jury bekend dat Suzanne Wouda het winnende verhaal schreef.

Andere artikelen:

 1. Juultje - 11.10.2019 19:10

  De opdracht: loop naar de overkant en kom terug met dat zwemdiploma.

  Oguz - 13.10.2019 10:28

  De setting was simpel: zes vrienden, één maïsveld.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *