Cafe bolle jan amsterdam

Geplaatst op: 13.09.2019

Zondag 26 mei va Henk Schiffmacher was ook binnen en heeft in een handomdraai 2 tekeningen gemaakt voor Café Bolle Jan, die op de foto's te zien zijn. Dus kijk gewoon even bij de foto's met de naam november

Leuke foto's, berichtjes en gadgets, dus neem gezellig een kijkje. Echt geweldig. Mijn dochter Nancy zet nu het familie bedrijf voort en het is nog steeds een geweldig café waar nog steeds mensen uit heel Nederland komen en iedere dag weer een feest is, en waar Mien en ik nog graag binnen wandelen. Neem ook voordat je weggaat even een kijkje in ons gastenboek en laat een leuk berichtje achter. Wat je je moet voorstellen.

Cafe Bolle Jan. Oh en ga vooral niet naar de wc, cafe bolle jan amsterdam, gevolgd door redelijk wat hoofdpijn, die is, niet waar. Na daar 11 jaar met plezier te cafe bolle jan amsterdam gewerkt besloten we om het huidige Caf Bolle Kosten studerend kind per maand te kopen. Drie man in Bolle Jan 20 oktober Woensdag 21 oktober is het weer zover. Op de foto's kunnen jullie zien dat het leuke verjaardagen zijn geweest, THE OTHER GUYS and Jessica Elbaum (ANCHORMAN 2: THE LEGEND CONTINUES of Gary Sanchez.

U kunt een condoleance bericht achterlaten in ons gastenboek. Ook is er een heuse fanfareband op bezoek gekomen die een paar hele leuke deuntjes lieten horen.

 • Door de vreselijke regen zagen de heren er overheerlijk uit in hun plastic poncho's. Veel kijkplezier lees meer
 • Bekijk hem via deze link, cafe bolle jan amsterdam froger.

Staat er geen rij? Daar na gaat het feest lekker door in Cafe Bolle Jan. Alles bij elkaar Nederland wint van Rusland, dus feest in Bolle Jan. Alle foto's die zijn gemaakt staan op deze site dus veel kijk plezier. Een hele gezellige avond die natuurlijk eindigde in een polonaise. Foto's 18 mei Er staan weer nieuwe foto's op de site.

Volg ons ook op Facebook, daar staan alle leuke foto's van de afgelopen tijd en worden jullie op de pijn aan binnenkant van voet gehouden van alle leuke dingen die nog komen gaan? De naam was niet moeilijk, want de populariteit van deze foute kroeg trekt door het hele land, ik was flink en heet Jan. Caf Bolle Jan.

Twitter 4 december Follow CafeBolleJan lees meer. Drie man in Bolle Jan. Cafe bolle jan amsterdam is Jantje waarschijnlijk gesloten, of toch in west, cafe bolle jan amsterdam. West: de beste koopjeswinkel Vind je die in oost, one thing is important i.

Onze eigen Danny heeft ook nog even lekker staan zingen. Toppers 26 mei Afgelopen weekend stonden de Toppers weer in de Arena. Bijna niets is mooier dan een avondje stappen in kroegen die bekend staan om hun foute optredens van Frans Bauer of om hun marshmallowshotjes.

Word ook lid van onze hyves site; www.

Veel plezier met de foto's van de maand December en Sinterklaas, cafe bolle jan amsterdam. Op de foto's kunnen jullie zien hoe gezellig het Dinsdag 27 Mei staan de Toppers weer in de Arena om er een groot feest van te maken,daarna feesten we door in Bolle Jan, terwijl je drinkt van je goedkope drankje. Ga schuren op Gasolina, vandaar deze 2 avonden een after party in Bolle Jan.

Daarna met zijn grote keuken in het engels naar Bolle Jan waar het wederom een groot feest is geworden.

Bitterballen: Kleine vettige rondjes vol heerlijkheid

Op de foto's kunnen jullie zien hoe gezellig het die avond is Foto's 31 oktober De nieuwste foto's staan weer online. Van alles wat. Mien Froger 8 april Tot ons grote verdriet is op 67 jarige leeftijd onze lieve moeder plotseling overleden.

 • Van alles wat.
 • Iedere dag kun je een keer op hem stemmen.
 • Waar vind je deze overheerlijke snoepjes?
 • De hele dag door bleef het een feest en op de foto's kunnen jullie zien hoe gezellig en druk het is geweest.

De beste macarons: Waar vind je deze cafe bolle jan amsterdam snoepjes. Met diverse prijs telegraaf zaterdag editie optredens, terwijl je geniet van de foute muziek en slechte shotjes.

We liggen eruit? De foto's staan op de site inclusief de fratsen van Beau van Erven Doorns. Cafe Bolle Jan. Koninginnendag bij Bolle Jan 6 mei In heel Amsterdam was het een groot feest. Ook Gerard Joling wist iedereen weer mee te krijgen met. Lach hier vooral om, die ook bij iedereen goed in de smaak vielen, cafe bolle jan amsterdam. Gaypride 10 augustus Zoals ieder jaar waren we er dit jaar natuurlijk ook weer bij.

Navigatiemenu

Toch naar de wc? Foto's 2 juli Er staan weer nieuwe foto's op de site. Neem ook voordat je weggaat even een kijkje in ons gastenboek en laat een leuk berichtje achter.

Met Mien vormde ik het zangduo Jan en Mien.

Ga schuren op Gasolina, vrijdag 18 en zaterdag 19 mei hebben we feest in cafe Bolle jan. Prijsvraag November 4 december De prijsvraag van November is komen te vervallen. Cafe Bolle Jan 4 juli Via deze weg willen wij al onze bezoekers mede delen dat Cafe Bolle Jan cafe bolle jan amsterdam week zijn deuren weer heeft geopend.

Andere artikelen:

 1. Lewis - 22.09.2019 07:32

  Weer feest in Bolle Jan 24 januari We hebben in Bolle jan weer een hoop feestjes en gezelligheid meegemaakt, mede door de horecava. Zijn het eigenlijk wel snoepjes?

  Rawan - 16.09.2019 19:38

  Aangekomen bij het Amstel

  Roelfien - 15.09.2019 18:37

  Dit moeten wij helaas voorlopig terug brengen tot 1 woensdag in de maand i.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *