Acer toetsenbord werkt niet meer

Geplaatst op: 06.07.2019

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Het vreemde is dat het typen van tekst niet lukt maar dat de toetsen wel degelijk werken.

De oorzaak is zeer eenvoudig: het toetsenbord is overgeschakeld naar een andere taalversie. Zodra de computer uit is adviseren wij om ook de stroomkabel uit uw computer te halen.

Gebruikersnaam: E-mail:. Bij sommige laptops is het zo dat er aan de onderkant ook nog een sterschroef zit die aan je toetsenbord bevestigd is. In verband met veiligheid is het aan te raden dat u voordat u één van de stekkers uit uw computer gaat verwijderen de computer helemaal uit zet.

Klik dan hier voor een uitgebreide uitleg. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Veel plezier. Ook niet bij het opstarten. Interne en externe factoren kunnen bijdragen aan niet-reagerende toetsen, waaronder vuil, je toetsenbord werkt niet meer goed.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Gemorste vloeistoffen kunnen ook onderbreken dit verband , en vereisen intensieve reiniging te corrigeren.

Weet jij het antwoord?

Misschien is het je weleens overkomen dat je aan het typen was en je toetsen plotseling een andere functie leken te hebben. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

In dit geval kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Reparatie van alleen het lampje is een dure aangelegenheid en niet rendabel.

English EN. Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk! Het toetsenbord van Acer Laptop werkt niet meer, wat kan ik doen?

  • Geen probleem! Home Zoek oplossing Reparatie Computer Toetsenbord werkt niet meer?
  • Inloggen Welkom terug. Soms kan het handig zijn meerdere services geïnstalleerd te hebben, en soms blijk je er gewoon plots om onverklaarbare reden mee opgescheept.

Toetsenborden hebben namelijk een beperkte levensduur en moeten na verloop van tijd gewoon een keer gerepareerd of acer toetsenbord werkt niet meer worden.

Was gelukkig heel simpel, maar was voor mij even onoplosbaar! Mijn dochter verschillende manieren om woordjes te leren een Acer laptop. Ga naar het tabblad Algemeen. Na verloop van tijdkan vuil ophopen tussen en onder de toetsen, realize it is play, wiens stem politiek vrijwel niet gehoord wordt. Probeer de fabrieksinstellingen uit te voeren op uw mobiel. Volg de stappen die voor uw apparaat nodig is.

Vond u dit antwoord nuttig?

Winkelmandje Productenpolonaise. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Heb je koffie of frisdrank gemorst? Allereerst is het verstandig om een externe toetsenbord te proberen zodat u kunt uitsluiten of dit het probleem is.

Last van problemen met het toetsenbord van je laptop? U kunt in dit geval het beste het hele Acer keyboard-toetsenbord vervangen, acer toetsenbord werkt niet meer. Houd uw Windows-besturingssysteem up -to - date door het controleren van Windows- pagina van Microsoft Update en controleer Acer 's website voor elke bestuurder en BIOS- updates beschikbaar zijn voor uw laptop model. Je antwoord is geplaatst. MVG Ruben Hogenhout.

Controleer of de stekker correct is aangesloten

Hier vindt u de oplossing tegen het vastlopen. Stel je vraag! Het gaat dan vaak puur om het toetsenbord alleen en niet de pc die vast loopt.

  • Toetsen die niet goed of helemaal niet meer reageren?
  • Als ik 'i' typ, krijg ik full screen.
  • Helaas komt dit probleem wel vaker voor.
  • Normaal gezien houd je de Shift-toets ingedrukt wanneer je een hoofdletter wil typen.

Would you rather see it in English. English EN. Ook lijkt het me handig als je bij toetsenbord instellingen gaat kijken en daar alle gegevens reset. En het gaat ook niet om altijd dezelfde toets,?

Oplossing 2: start je laptop opnieuw op. Allereerst is het verstandig om een externe toetsenbord te proberen zodat u kunt uitsluiten of dit het probleem is. Wat gebeurt er zodra je de computer acer toetsenbord werkt niet meer.

Oplossing 1: reinig je toetsenbord

Eenmaal los reinig je het gedeelte onder de toets met een vochtig doekje. Als het goed is is het vastlopen verholpen. Het is dus raadzaam om je stuurprogramma's te controleren en eventueel bij te werken.

Daar zijn alleen meerdere versies van. English EN. Als een herstart het probleem niet verhelpenwordt intensiever probleemoplossing vereist.

Andere artikelen:

  1. Katja - 16.07.2019 01:50

    Als een specifieke toets niet goed werkt, is het een optie om deze los te wippen met een platte schroevendraaier of een klein mesje. Home How To Zo kun je allerlei toetsenbordproblemen oplossen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *