Wielrenners tour de france

Geplaatst op: 03.09.2019

Bodnar en Schachmann wellicht, of Burghardt. Thibaut Pinot DNF etappe 19 Jasper Philipsen DNS, etappe

Deze ronde was het hoofddoel van zijn seizoen. Parcours Tour de France Hoe ziet het rittenschema van de Tour er globaal uit? Kevin Van Melsen  Dimension Data In de tweede week rijden de renners onder meer de Pyreneeënetappes.

Giacomo Nizzolo Daniel Oss

Egan Bernal 3. Leuk statistiekje om bij te houden. Kvin Ledanois Hierna sukkelde hij met enige blessures, die het erg moeilijk maakte om in Nederland wegwielerwedstrijden te organiseren. Dat had mede te maken met de Nederlandse wetgeving, waardoor hij uiteindelijk de Tour niet kon uitrijden.

Vuelta Favorieten etappe 6: Dag voor De Gendt. Amaël Moinard
  • Ook eindigde hij als vierde in de Vuelta van en als zevende in de Giro van Greg Van Avermaet
  • Welke prominente klassementsrenners en sprinters zullen op de deelnemerslijst staan? In de eerste rit kwam Groenewegen ten val.

Parcours Tour de France 2019

Maxime Bouet De eerste etappe wordt verreden op zaterdag 6 juli. Helden van Il Lombardia. Ook eindigde hij als vierde in de Vuelta van en als zevende in de Giro van Matteo Trentin Fabio Felline

  • Vuelta: Winnaars en records. De eerste Nederlanders in de Vuelta.
  • Xandro Meurisse Op de tweede dag van deze Tour, zondag 7 juli, wordt er een ploegentijdrit in Brussel verreden.

Maxime Monfort Jesus Herrada Pedro Horillo, de fietsende filosoof. Tim Wellens. Ze lijken dus te snappen dat er niet alleen de Tour bestaat in deze wereld. Geschiedenis van Il Lombardia in een flits.

Tour de France artikelen

Vuelta Gran Salida in Nederland. Frederik Backaert Patrick Konrad Hij maakte dat jaar indruk door als debutant twee aanzienlijke profkoersen te winnen: de Arnhem Veenendaal Classic en de semiklassieker Brussels Cycling Classic Parijs-Brussel.

Simon Clarke Michael Woods Mitchelton-Scott ! Elia Viviani. Roger Kluge Hij werd jarenlang beschouwd als n van de grootste talenten onder de Nederlandse ronderenners.

Geschiedenis: Nederlanders en de Tour de France

Mollema is drie keer in de top tien van het eindklassement van de Tour de France geëindigd: hij werd zesde in , tiende in en zevende in Grote Prijs van Montreal: Winnaars en records. Nederlandse deelnemers Tour Welke Nederlanders staan op de deelnemerslijst van de Tour ? Thomas De Gendt

Jan Tratnik   FDJ Lilian Calmejane Amund Grondahl Jansen Vuelta Parcours etappe Saint Palais - Urdax. Niccol Bonifazio Vuelta Deelnemers. Hij maakte dat jaar indruk door als debutant twee aanzienlijke profkoersen te winnen: de Arnhem Veenendaal Classic en de semiklassieker Brussels Cycling Classic Parijs-Brussel.

Hij reed wielrenners tour de france sterke Ronde van Itali en eindigde als vijfde in het algemeen klassement. Overzicht Vuelta Klassementen na etappe 5.

36 Reacties

In de eerste rit kwam Groenewegen ten val. De Tour begint op 6 juli met een openingsrit in de Belgische hoofdstad Brussel. Florian Vachon. Tony Gallopin

Op de…! Rein Taaramae Wederom werd hij echter door blessureleed getroffen, waardoor hij de Ronde van Itali niet kon rijden. Jan Tratnik.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *