Sterkte met het verlies

Geplaatst op: 27.08.2019

Woorden schieten tekort wanneer het liefste bezit herinnering wordt Samen is een groot gemis, als samen er niet meer is

Veel sterkte toegewenst deze dagen. Deel dit dan op social media, je blog of website. Even een woordje van mij om te laten weten dat ik nog steeds met jullie meeleef in deze nog moeilijke dagen denk ik zo. Moedige keuze na zolang ziek te zijn geweest.

Het is beter ooit iets moois te moeten verliezen dan het nooit gehad te hebben! Condoleance tekst voorbeelden Het schrijven van een passende condoleance tekst voor een rouwkaart is niet eenvoudig.

Dankbaar ben ik voor alle mooie en leuke dingen die wij allen hebben beleefd. In gedachten zijn we bij jullie. Wij wensen jullie veel sterkte! Sterkte met het verlies gemis zal groot zijn. Dat alle mooie herinneringen straks de boventoon gaan voeren. Wij vinden deze mooi om hem of haar sterkte te wensen. Naam vergeet ik niet voor zijn strijd te gedenken.

Woorden voor de overledene Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart.

Verwijderd uit eigen collectie

Woorden voor de overledene Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart. Het ga jullie goed en sterkte. In gedachten zijn we bij jullie. Wij zullen hem missen. Sommige mensen vinden het moeilijk om de juiste aanhef te gebruiken voor de condoleance kaart of rouwtekst. Sterkte de komende tijd.

Ik hoop da thet afscheid mooi is geweest. Een berichtje kan een grote steun zijn en mooie woorden kunnen soms troost bieden. Veel sterkte komende periode. De man waar je een heel leven mee hebt gedeeld.

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Inloggen op account. Dat het met Naam steeds minder ging was ons bekend, sterkte met het verlies, maar toch word je door het bericht overvallen.

Stuur een kaartje...

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Blijf die herinneringen vasthouden! Wat een intens verdriet en gemis, in onze gedachten zijn we bij jullie. We vonden Naam altijd een fijne man en zullen nog vaak aan hem denken.

Veel te jong Nuttig artikel! We leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. Deze mooie droom is zo vreselijk geindigd. Sterkte de komende tijd.

Wat schrijft u op een condoleancekaart?

Reageer dan hieronder. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Account maken. Ik weet ze niet, dit verdriet is te groot. De voorbeeldteksten en gedichtjes op sterkte.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze zware tijd. Woorden a thousand miles piano score tekort voor dit grote verlies.

Dankbaar ben ik voor alle mooie en leuke dingen die wij allen hebben beleefd. Heel veel sterkte. Wat een verschrikkelijk verlies, we leven met jullie mee. De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt, sterkte met het verlies.

Een groot verlies en wat een verdriet.

Toegevoegd aan je collectie

Ik wens je veel sterkte met dit grote verlies. Onbegrijpelijk wat jullie moeten meemaken. Wat verdrietig te lezen dat uw man, jullie vader is overleden.

Veel te vroeg Daarnaast vonden wij het bijzonder wat hij steeds opnieuw ondernam. Wij wensen jullie heel veel kracht voor de komende periode   De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt.

Andere artikelen:

 1. Jovanka - 02.09.2019 10:38

  We zullen daarom zelf nog contact opnemen.

  Oğuz - 03.09.2019 16:47

  Ik weet niet wat ik zeggen moet, hier zijn echt geen woorden voor. Troostende woorden Voor altijd op een speciale plaats in ons hart.

  Xandro - 05.09.2019 01:14

  Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Zo zullen wij hem altijd blijven herinneren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *