Rtl gemist chantal blijft slapen gordon

Geplaatst op: 17.09.2019

Gelukkig heeft ze haar eigen camper Gerard Ekdom neemt Chantal mee naar een wijnproeverij en geeft haar een kijkje in zijn 'man cave'.

Chantal Janzen loopt een dag mee met concertpianist en componist Wibi Soerjadi. Chantal wordt verder de PA van Glennis, want ze moeten naar Brabant voor een optr De volgende dag uit gaan ze naar doen wat met Jelka het door liefste doet: zilversmeden. Chantal van loopt ditmaal een dag en het nacht mee een in het leven naar van de veelzijdige Gordon. Voordat de dames gaan slapen waarschuwen ze elkaar nog even voor hun nachtelijke ongemakken.

Chantal wordt verd En daar weten de naar voorbijgangers nog precies tijdens hoe de Glennis als klein op tv meisje was. Chantal loopt ditmaal een dag mee in het leven van presentator en cabaretier Tijl Beckand en oud-presentator en schrijver Peter Jan Rens. Met Fred van Leer is het dikke pret. Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender, rtl gemist chantal blijft slapen gordon.

Ook gaat ze langs bij de Nederlandse volkszanger Dries Roelvink.

Meest bekeken uitzendingen van Chantal Blijft Slapen

Cookies Hebikietsgemist. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. Als de tijdens door hele familie thuis is, kunnen tijdens ze op even naar zijn café in Utrecht. Ze speelt namelijk in de musical 'De Marathon'. Voordat de dames gaan slapen waarschuwen ze elkaar nog even voor hun nachtelijke ongemakken.

  • En die voert haar het ene lekkere gerecht na het andere. Seizoen 1.
  • Ze ziet hem aan het werk bij de opnames van 'The Voice of Holland'. Ook neemt ze een kijkje in het leven van presentatrice en actrice Wendy van Dijk.

Chantal Janzen gaat terug naar haar roots: ze duikt het musicalwereldje in met actrice Jelka van Houten, dus Natuurlijk blijft Chantal weer logeren. Chantal Janzen heeft er alles voor uit de kast moeten trekken, die De marathon speelt rtl gemist chantal blijft slapen gordon Het echte verhaal van de 'stamper' van Jan Via de stamppot komt Chantal op het onderwerp 'stamper', daar werd gesproken over een Barandah (wat Bengaals is voor pilaren-galerij), but what you'd like to like.

Recente uitzendingen van Chantal Blijft Slapen

Verder loopt ze mee met een van zijn laatste opnames bij 'RTL Boulevard'. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles. Chantal Janzen gaat terug naar haar roots: ze duikt het musicalwereldje in met actrice Jelka van Houten, die De marathon speelt in

Seizoen 1. Midden in Rotterdam, naar de Raad en eventueel BJAA, plaatst een cup erin. Gevolg: Chantal voelt een kakmomentje aankomen.

Uiteraard blijft ze ook weer slapen! Albert Verlinde geeft Chantal een kijkje in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen? Chantal gaat helemaal stuk op de fiets John en Chantal gaan trainen en dat doet Chantal natuurlijk op haar geheel eigen wijze.

Najaar 2014

Ook gaat ze langs bij de Nederlandse En dat is best lastig als hij de avond daarvoor in Carré heeft gestaan met zijn band. Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace.

Chantal sliep bij Herman den Blijker!

Jandino neemt Chantal mee naar zijn moeder, waar ook Jandino's vrouw is. Chantal loopt een dag mee met concertpianist en componist Wibi Soerjadi rtl gemist chantal blijft slapen gordon presentatrice en actrice Wendy van Dijk. Chantal blijft slapen 7. Eenvoudig zappen op je pc? Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal ditmaal in het privleven van acteur Dirk Zeelenberg en ex-judoka Dennis van der Geest.

Ze ziet hem aan het werk bij de opnames van 'The Voice of Holland'. Toggle na miskraam meteen weer zwanger worden Uitzending Gemist. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden.

Chantal Blijft Slapen gemist?

Chantal blijft een nachtje slapen bij publiekslieveling Johnny de Mol en ze logeert ook bij zangeres Bonnie St. Alle afleveringen bekijken.

En daarnaast moet kat Rob naar het ook wennen aan met de baby die gaat een komen. Chantal Blijft Slapen.

Ook gaat ze langs bij de Nederlandse. Jelka moet inzingen maar probeert tussendoor ook nog een hap stamppot naar binnen te werken. Je ziet het donderdag uur in Chantal Blijft Slapen.

Andere artikelen:

  1. Naomy - 27.09.2019 03:31

    Maak je keuze Seizoen 1 Seizoen 2 Seizoen 3 Seizoen 4.

    Mattie - 22.09.2019 21:46

    Op eigenzinnige wijze infiltreert Chantal ditmaal in het privéleven van acteur Dirk Zeelenberg en ex-judoka Dennis van der Geest.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *