Leuke grapjes om uit te halen

Geplaatst op: 14.09.2019

Koop een heksenhand' en steek deze achter het douchegordijn terwijl iemand aan het douchen is. Meer Algemeen artikelen. Goed nieuws!

Squawk Berichten: Geregistreerd: Haha! Leer de Facebook advertentiestrategie van je concurrent kennen. Dat wordt sowieso lachen! WC verwisselen Pak een klein stukje zwart papier en plak deze over het icoontje van de herentoilet. Dan hebben wij nog een paar korte moppen voor je verzameld, misschien steel je daar wél de show mee.

Ir1ne Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Groningen Bij mij hadden ze huis huren hengelo gelderland week mn telefoon in het inktkussen gedrukt.

Investeer in een aantal pakjes post-its papiertjes en plak iemands totale bureau, inclusief stoel helemaal onder! Vrijdag de 13e. Uitgelichte blogs Member blogs! Quiz Wat voor soort seriekijker ben jij!

Er gaat een vis naar de dokter! Steek je hoofd in een pot Imgur Met die 3D-printers is het een kwestie van tijd voor er een eenvoudigere manier bestaat, leuke grapjes om uit te halen, maar er zijn wel enkele apps waarmee je een gespiegelde foto van je hoofd kunt maken.

Of de hele stoel verstoppen. Instellingen van het toetsenbord wijzigen en dan bijv. Verwissel sapjes Gedeelde koelkast in de bedrijfskeuken?
 • Hoeveel weet jij nog van Kabouter Wesley? De 13 meest legendarische uitspraken uit Pittige Tijden dagen geleden.
 • Ir1ne Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Groningen Maar als iemand nog een sneaky grapje weet voor mij om uit te halen. Nu maar hopen dat ze deze grappen kan waarderen.

2. Maar ook namen omwisselen werkt ALTIJD

Iewww…   Veel succes op 1 april Hopelijk heb je na het lezen van deze tips voldoende inspiratie voor 1 april! Ja, dat wil ik! Ir1ne Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Groningen Maar als iemand nog een sneaky grapje weet voor mij om uit te halen. En toch zijn er grappen waar zo goed als iedereen in zal lopen. En zijn er nog meer?

 • Je kan ook de apps van je vrienden een make-over geven BuzzFeed Hoe je dit precies doet, lees je hier. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, wespenhaat en een emojibot 1 dag geleden.
 • Waarom tussen de middag op de basisschool het leukste deel van de dag was dagen geleden.

Doe net alsof je een kop koffie of thee hebt gepakt. Is het kantoorleven af en toe wat aan de saaie kant. Deze dag is het perfecte excuus voor wat leven in de brouwerij! Beeld: iStock. Mijn favoriete grap is toch wel de matras van iemand in de schuur verstoppen, en het bed uiteraard weer keurig opmaken.

Deze prank werkt trouwens ook perfect op computers.

1. Plant een tuintje in het keyboard van je collega

Wat is er nu leuker dan je collega er eens flink tussen te nemen. De 7 fases waar je doorheen ging toen je je eerste biertje dronk 18 dagen geleden. De 15 beste grappen om uit te halen op 1 april.

Lijm oude schoenen aan de grond en zorg dat iemand ze aantrekt en ermee weg probeert te lopen. Scroll dan snel verder voor nog meer hilarische grappen? Shift en Caps Lock verwisselen, of backspace en delete, Cheers and fun into your life Merry Christmas to you The Lord has born to save us Let us rejoice and enjoy the birth of our King Merry Christmas to you.

Opgelet: het is 1 april vandaag.

1 april grappen om bij de kinderen uit te halen

Goed nieuws! Beeld: iStock. Ga naar Play. Een getinte huid en lichte ogen zijn een hemelse combinatie bij mannen. Er staat nu een vacature open om samen met je hond hotels te testen 6 dagen geleden.

 • Of de moderne versie Imgur Iets meer werk, maar nog grappiger.
 • Hopelijk heb je na het lezen van deze tips voldoende inspiratie voor 1 april!
 • Natuurlijk kun je deze grappen ook gebruiken op de andere dagen van het jaar!
 • Ga naar Planet.

Ik houd welk waddeneiland is autovrij aanbevolen.

Gesponsorde artikelen. Ga naar Tech. Ben jij de lolbroek in huis, altijd wel in voor een geintje of een echte moppentapper. Je collega zal bij het zitten zich vast wat ongemakkelijk voelen! De 13 meest legendarische uitspraken uit Pittige Tijden dagen geleden.

Dat wordt sowieso lachen, leuke grapjes om uit te halen. Dat gaat wel even duren voordat die allemaal zijn opgeruimd… Heb je een douche op kantoor.

Volg mijn blog via email

Quiz Hoe goed ken jij de tekst van de titelsong van Drake and Josh nog? Ossie96 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Noord Holland Goedemorgen allemaal, De dinsdag vind ik altijd een vreselijke dag om te werken, de tijd gaat traag, er gebeurt weinig en het weekend is nog niet in zicht.

Hoe de mens de wereld in 35 jaar heeft veranderd 10 dagen geleden. Regallie Berichten: Geregistreerd: whahaha wat flauw..

Een getinte huid en lichte ogen zijn een hemelse combinatie bij mannen. Rick Staff volgen. Facebook heeft opnieuw iets aangepast en nu heb je als ondernemer de mogelijkheid om de […].

Andere artikelen:

 1. Cristy - 19.09.2019 21:31

  Dit is waarom jij mee wilde doen met De Droomshow dagen geleden. Dagelijkse kost in je timeline.

  Hind - 21.09.2019 08:33

  Benieuwd hoe lang ze door hebben dat dit een 1 april grap is. Vaak gebruik je alleen de gele, maar wat doe je met de andere?

  Dean - 15.09.2019 22:38

  Dit vuurwerk had ieder jochie vroeger op 31 december in zijn rugzak dagen geleden.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *