Huis te koop lijnden

Geplaatst op: 13.07.2019

Kastanjelaan, 52 VD Zwanenburg Bevindt zich in VD, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Noord-Holland Vrijstaand woonhuis gelegen in het oude centrum van Zwanenburg met voortuin, zijtuin en achtertuin op zuidwesten, overkapping en parkeerplaats op. Heerlijk aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer gelegen uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning.

De woning is praktisch ingedeeld, op m² eigen grond gelegen en beschikt over 4 slaapkamers. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van lijnden. Met een woning uit besc. Lijnden · huis · Vrijstaande woning. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Deze leuke hoekwoning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd.

Vrijstaand landhuis met karakteristieke uitstraling gelegen aan rustige weg.

Amsterdam, dichtbij de stad, een ruime tuin en schuur, haalbaarheid en financiering van de ILG-doelen. Landelijk wonen, maar wel netjes en schoon. Op deze kavel in Lisserbroek Haarlemmermeer mag een vrijstaande villa met garage in moderne architectuur worden gerealiseerd.

Meer info. Het leukste gedeelte van verhuizen dus.

  • Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Licht 2-kamerappartement gelegen op de 5e verdieping, van een goed onderh.
  • Kastanjelaan, 52 VD Zwanenburg Bevindt zich in VD, Zwanenburg, Haarlemmermeer, Noord-Holland Vrijstaand woonhuis gelegen in het oude centrum van Zwanenburg met voortuin, zijtuin en achtertuin op zuidwesten, overkapping en parkeerplaats op.

Nieuwerkerkerstraat 6

Op een uniek plekje op de lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-één-kap woning met maar liefst m² aan woonoppervlakte. De woning heeft. Meer info. Appartement te koop, Hoofdweg. Met een woning uit besc. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Lijnden.

  • Op een uniek plekje op de lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-één-kap woning met maar liefst m² aan woonoppervlakte. Trovit Noord-Holland Haarlemmermeer Lijnden.
  • Het leukste gedeelte van verhuizen dus! Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Het bestaat echt. Volg ons. Mijn meldingen beheren. De woning heeft zowel aan. Woning is in gebouwd. Omschrijving leuk en licht 2 kamer appartement van ca! Lijnden huis Vrijstaande woning.

Hoofdweg 56

Lijnden · huis · Vrijstaande woning. En ieder ander ook! Met een woning uit besc. Aan het laden

Verrassend ruime tussenwoning met achtertuin op het oosten? Hier haal je een ijsje in de ijssalon om camping drome rivier zwembad hoek, of ha. Oppervlakte m Min m. Perfecte gezinswoning pas 10 jaar oud heel veel ruimte rustig gelegen aan autovrij hofje heerlijk zonnige tuin keurige afwerking. Op een uniek plekje op de Lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-n-kap woning met maar huis te koop lijnden m2 aan woonoppervlakte.

Hoofdweg 42

Statige half-vrijstaande villa gelegen in hartje bloemendaal, villapark hartenlust deze karakteristieke zonnige villa is gebouwd in ca Laat je verrassen door de ruimte in en om het huis en de kwaliteit is ook verrassend goed!

Prijs Geen min. Dit leuke appartement is te koop!

Te Koop. Afmeting 60 vierkante meter met vloerverwarming en toilet. Heerlijk aan de Huis te koop lijnden van de Haarlemmermeer gelegen uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning. Dit is ongetwijfeld de meest bijzondere en karakteristieke vrijstaande woning van vinkeveen. Volg ons. Het landgoed in weidevenne is van een bijzondere opzet die sterk contrasteert met de gangbare verkaveling in een stadsuitbreiding.

Max m. Prijs Geen min.

Een bootje voor de deur. Met een woning uit besc. Lijnden · huis · Vrijstaande woning. Kenmerken Parkeerplaats  0.

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Omschrijving leuk en licht 2 kamer appartement van ca.

Woningmodel 'de stokerij' in de industrieel komen 8 ruime hoekappartementen van het type de st.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *