Hoe zet ik muziek op mijn samsung tablet

Geplaatst op: 23.09.2019

Het is een veelzijdige Android Desktopmanager, waarmee u slepen en neerzetten van veel muziekbestanden van de computer naar Samsung Galaxy telefoons, afspeellijsten in iTunes importeren. Deze melding bevestig je om het bestand te ontvangen.

Helpt om lijsten effectief op categorieën te beheren nummer, album, artiest, genre, map, componist 3. De stappen te zetten muziek op uw Samsung Galaxy telefoon of tablet zijn geschoten met de Windows-versie. Zo voorkom je dat spam-uitnodigingen in je agenda verschijnen Tips Hot.

Alle reviews. Wil je nu hulp? Ok ik heb het geprobeerd maar het werkt dus niet.

Delen via Whatsapp. Om muziek te downloaden online naar uw Samsung Galaxy telefoon of tablet. Recente reviews. Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Reparatieservices Bekijk een overzicht van alle reparatie services. Markeren als ongepast.

Muziek en andere bestanden delen via 'Mijn bestanden'

Doe dit zonder dat je tab aangesloten is aan de pc. Gelieve alle vragen te beantwoorden. AW Poll: koptelefoonaansluiting, niet nodig of noodzakelijk? Hoe zorg ik dat ze zichtbaar zijn, en bijv gewoon in een afspeellijst via de MP3 speler of Music-hub komen te staan? Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Ik hoop dat je weet wat ik bedoel :P.

Helps to effectively manage song lists by categories.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen Apps Hot. Ook via het programma Windows media player lukt het me niet kan iemand mij vertellen hoe ik muziek op de Tab krijg? Dit is op windows machines. Download dit programma om te weten hoe te zetten muziek op een Samsung Galaxy. In de zijbalk links en muziek te vinden.

Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen

Net overschakelen van een oude telefoon naar een Samsung Galaxy telefoon? Klik op het driehoekje onder toevoegen en kies importeren iTunes Playlists. Niet gevonden wat je zoekt?

Wanneer de schijf verschijnt, en bijv gewoon in een afspeellijst via de MP3 speler of Music-hub komen te staan. Voor het delen van bestanden via bluetooth moet zowel de ontvanger als de verzender over Bluetooth beschikken. Music Player - Audio Player. Provides a clean and intuitive user interface. Hoe zorg ik dat ze zichtbaar zijn, kunt u openen en kies de muziekmap.

Weet jij het antwoord?

Wil je meer weten over het  back-uppen van je bestanden, klik dan hier. De muziek kopiëren van de ene telefoon naar Samsung Galaxy Na het tikken van muziek , kunt u de muziekoverdracht beginnen door te klikken op Start kopiëren. Deze methode is geheel gratis en u kunt gemakkelijk doen.

  • Menu Suche.
  • Recensies Reviewbeleid.
  • Misschien heb je ze nodig hebt.
  • Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Samsung Electronics Co. Product-verwante vragen. Markeren als ongepast! Nou, is het een gemakkelijke taak. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan. Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Belangrijkste kenmerken 1.

Delen via Whatsapp

Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Gelieve alle vragen te beantwoorden. Muziek en andere bestanden delen via 'Mijn bestanden'.

Na het tikken van muziek , kunt u de muziekoverdracht beginnen door te klikken op Start kopiëren.

Wat is FLAC! Niet gevonden wat je zoekt. Meer van Samsung Electronics Co.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *