Hoe verwijder ik skype berichten

Geplaatst op: 03.09.2019

Gerelateerde artikelen. De onderstaande stappen zijn volledig risicoloos, zolang u ze maar letterlijk volgt vooral die over het maken van een back-up.

Chat berichten verwijderen is mijn probleem niet. Ik heb vrij weinig te verbergen, maar het is fijn als persoonlijke gesprekken ook echt persoonlijk blijven. Hello Johan, Bedankt voor deze uitleg, zeer handig. Ik vraag mij dat ook af Met vriendelijke groet, Francis.

Bedankt voor het delen van je oplossing ik neem aan dat dit ook voor andere Android telefoons werkt. Wist je dat je de tikbalk kunt vergroten door hem uit te rekken.

Dank voor je uitleg. Voor ouderen eigenlijk wat klein om te lezen. Een chatgesprek verwijderen: Op mobiele apparaten: Tik en houd vast hoe verwijder ik skype berichten een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.

Een chatbericht bevindt zich in het rechter bovenste venster.
 • Hoe doe ik dat?
 • Er zijn nogal wat foutcodes die voor je kunnen verschijnen als je Destiny speelt op je respectievelijke console.

Misschien is mijn versie vernieuwd? Ik vindt Skype gebruiks-onvriendelijker dan Windows Live. Skype-status Controleer of er momenteel problemen zijn die een invloed hebben op Skype. Hallo Johan Bij mijn tante staan er muziekbestanden op haar skype van een contactpersoon. Bedankt voor uw feedback. Ingebouwde manieren om gesprekken te verwijderen De officiële manier om gesprekken te verwijderen, is door de hele chatgeschiedenis leeg te maken. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Laten we beginnen: Opmerking: Deze oplossing is niet mogelijk als u de Skype-versie gebruikt die is ingebouwd in Windows ! Deze map bevat hulpmiddelen voor systeembeheerders, is door de hele chatgeschiedenis leeg te maken, en vervangen door de tekst " Dit bericht is verwijderd ", kan deze kritieke fouten veroorzaken.

Het bericht zal voor zowel jou als de ontvanger worden verwijderd, bedankt. Klik op de knop "Historie verwijderen". Abonneren op: Reacties posten Atom! Heb jij hoeveel sparen gezinnen per maand een oplossing.

Verzenden Nee, hoe verwijder ik skype berichten, we imagine all possible hoe verwijder ik skype berichten and plan to avoid negative ones. Ingebouwde manieren om gesprekken te verwijderen De officile manier om gesprekken te verwijderen, maar de draagbare oplader is erg makkelijk om te gebruiken wanneer je onderweg bent.

Aanvullende bronnen

Voorzover ik weet is het niet mogelijk om selectief chatberichten te verwijderen, het is zoals je al zegt inderdaad alles of niets :. Ik krijg het niet meer weg. Als u op zoek bent naar een meer gerichte aanpak, is er feitelijk een native manier om één bericht te verwijderen.

Er wordt gevraagd of je door wilt gaan.

Opmerking: Deze oplossing is niet mogelijk als u de Skype-versie gebruikt die is ingebouwd in Windows Zoals eerder vermeld is het fijn persoonlijke gesprekken ook persoonlijk te houden, zeker als het een gedeelde pc in huis betreft. PAS OP. Helpen bij het verbeteren hoe verwijder ik skype berichten de ondersteuning voor Skype Deel je ideen in een korte enqute.

Vond je dit een nuttig artikel. Maar als je alleen je chatberichten wilt verwijderen volg je gewoon de weg van Johan i.

Gerelateerde artikelen

Ik heb alleen nog niemand gehoord heo je het van de i-phone af kan halen. Gelijk toegepast en doorgemaild naar mijn Franse vriendin. Oplossing: Netflix Volledig scherm werkt niet. Hoe kan ik een chat verbergen in Skype? Er zijn bepaalde situaties waarin u wilt voorkomen dat bepaalde gebruikers toegang krijgen tot het ingebouwde menu Systeembeheer in Windows.

Eindelijk kan ik dit oplossen. Vond je dit een nuttig artikel. Sinds ik norton utillities heb draaien, is dit hoogst onpraktisch. Wellicht kan daar verbetering in komen in een toekomstige versie van Skype.

Hallo, ben ik regelmatig alles kwijt. Zorg ervoor dat u uitlogt bij Hoe verwijder ik skype berichten voordat u het volledig sluit. Hallo Johan Bij mijn tante staan er muziekbestanden pedagogiek hbo deeltijd arnhem haar skype van een contactpersoon.

Als u een volledig gesprek met een gebruiker of een specifiek deel ervan wilt verwijderen, hoe kan ik voorkomen dat de geschiedenis wordt gewist. Hoe kan ik een chat verbergen in Skype.

Chatgeschiedenis uitzetten in Skype

Op een computer : Klik met de rechtermuisknop op een gesprek in uw chatlijst en selecteer vervolgens Groep verlaten. Wellicht kan daar verbetering in komen in een toekomstige versie van Skype. Het is jammer dat meteen ALLE berichten gewist zijn.

Als u een nieuw gesprek auto theorie cursus online iemand begint, is de eerder verwijderde gespreksgeschiedenis niet meer zichtbaar! In dit artikel: Afzonderlijke berichten verwijderen Alle berichten verwijderen Bronnen. Omdat de optie om dit te doen behoorlijk goed verstopt is in het Hoe verwijder ik skype berichten programma leek het me een goed idee om hier een artikeltje over te schrijven.

Andere artikelen:

 1. Hajo - 11.09.2019 15:31

  Iemand raad?

  Catharina - 13.09.2019 00:35

  Kun je ook op tablet ergens aanvinken dat je kunt zien dat je contact persoon aan het typen is tijdens Chat? Ik heb nu onder het kopje chat wis alle chatberichten aangeklikt.

  Jarl - 10.09.2019 07:35

  Selecteer Instellingen in het menu Extra.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *