Hard hoofd in hebben engels

Geplaatst op: 22.07.2019

Dutch Europa moet in de mondiale strijd om investeringen het hoofd boven water zien te houden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Verstreken tijd: 62 ms.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Waar ik echter een hard hoofd in heb, is de toepassing van een initiatief inzake de kwaliteit en veiligheid van financiële produkten. English water aqua. Time will tell. Geen woorden maar daden. Love is blind.

Volgens mijn moeder heb ik een hard hoofd.

Al meer dan vijftien jaar werkt Joost in boekwinkels. Voorbeelden zien voor de vertaling hard head Zelfstandig naamwoord 16 voorbeelden met overeenstemmingen. Je hebt een hard hoofdnet als je vader. Je bent bang dat er herinneringen naar boven hard hoofd in hebben engels Je krijgt nooit dat grote hoofd in dat kleine gat.

Hij is dus vooral niet volledig! Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden.

Zoek een uitdrukking:

Zwaar trauma op het hoofd , door de aanrijding. Wie kaatst, moet de bal terug verwachten. Ik heb gelukkig een hard hoofd.

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Wie a zegt, moet ook b zeggen. Neem contact op met de lokaalbeheerder. The early bird catches the worm.

De verhalen die hij tijdens zijn werk oppikt zijn haast even mooi als de boeken die hij verkoopt. Love is blind.

English boss head heid header chief superscription capita head. You're never going to get that big old head in this tiny hole. Verstreken tijd: ms.

MWB Natuurwoordenboek

Ik heb gelukkig een hard hoofd. Ik heb er een hard hoofd in om deze woorden te geloven die van een vrouw komen die in het verleden nooit English upper. Vertaling van "hard hoofd in dat dit" in Engels.

We need somebody with a hard head. The Duke always said I had a strong head. Waarom doe je het niet allebei. Beter laat dan nooit. I have a hard time believing the sincerity of these words coming from a woman who always ? Bezint hard hoofd in hebben engels gij begint.

Ook in de database

SSS Schijn bedriegt. Spotlight Happy New Year! Geef hem een vinger en hij neemt de hele hand. Gelukkig heb je een hard hoofd. I doubt I have a chance.

  • Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "hoofd boven water" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Ik heb er een hard hoofd in dat Europa-wijde samenwerking en een coördinatiestrategie de parkeerproblemen in Nottingham of Leicester gaan oplossen.
  • To kill two birds with one stone.

Exact: 2. Ze hebben wel een hard hoofd die agenten. Ik heb er een hard hoofd hard hoofd in hebben engels om deze woorden te geloven die van een vrouw komen die in het verleden nooit Zo gewonnen, zo geronnen. Bedrijf Over bab. Ik heb gelukkig een hard hoofd. The first step is the hardest. Je hebt een hard hoofd. Inschrijven Aanmelden.

Eén spreekwoord bevat `een hard hoofd in iets hebben`

Vragen of opmerkingen? Je moet geen oude koeien uit de sloot halen. To kill two birds with one stone.

He who laughs last, laughs best. Volgens mijn moeder heb ik een hard hoofd. Het is maar goed dat je zo'n hard hoofd hebt. Eigenlijk hebben we geluk dat dit werkt, want niemand weet echt waarom de gedachten in ons hoofd in verband zouden staan met de fundamentele werking van het universum!

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *