Bommel beer tilburg menukaart

Geplaatst op: 15.09.2019

Anne-Mieke Hoogveld. Bij terugkomst bleek er een grote bloemkool verdwenen te zijn. Zelfs al dien je een klacht in, ze doen er totaal niets mee en negeren het compleet.

We waren vroeg en dan krijg je overdadig veel aandacht. Lola van Delden op 29 december Breekbrood Met kruidenboter.

Jammer van deze onvriendelijke benadering van de klanten. Dat was niet het geval.

In 2 uur tijd maar net 2 gangen kunnen eten en het dessert helaas niet. Laag drempelig in combi met een film, maar verwacht niet te veel van het culinaire. We zijn hier al een paar keer gaan eten. De voorafjes waren op zich prima. Aardappel gratin. Gezien de prijzen verwachte ik een behoorlijke bommel beer tilburg menukaart.

Wij gaan hier nooit meer naar toe! Vega saté Onze streetfood klassieker is ook vegetarisch verkrijgbaar! Frisse groene salade Gemengde salade met seizoensrauwkost en cherrytomaatjes.

DE BEREN TILBURG

Dat was niet het geval. Service is gewoon uitermate slecht.. Nadat wij naar de film waren geweest hadden we het idee om onbeperkt spareribs te gaan eten. Het ontbreekt bij een groot gedeelte van het personeel aan overzicht en kennis. Na het hoofdgerecht 20 minuten moeten wachten tot er werd afgeruimd. Wij hebben het eerste deel van The Hobbit gekeken. Lola van Delden 13 punten.

  • Woorden schieten me tekort om het meest verrukkelijke stukje, te lang doorgebakken schnitzel, te omschrijven.
  • Hier al meerdere malen geweest telkens een goede ervaring echter vanavond tot mijn verbazing een waardeloze bediening… Lang wachten terwijl het echt niet druk was en werd raar gedaan dat ik na 4 stokjes saté nog niet genoeg had… Ik kom onbeperkt eten… Dus wat is het probleem? Ik had er al niet veel van verwacht, maar het was nog minder!

Ambachtelijke frites Met fritessaus. Al met al prima gegeten voor een eetcafe, afgelopen donderdag. Ik ben hier met een vriendin gaan eten, mede gelet op de prijs.

Dit was inderdaad eens maar nooit meer eten bij beren. Compleet met dressing en croutons.

Heerlijk en gezellig

Nou bij de beren alles. De serveerster vroeg of het had gesmaakt, heb toen vriendelijk aangegeven dat het stokbrood bij de soep lekker was, en dat er geen bal in de soep te bekennen was.

Zeer onvriendelijk personeel zegt dat saus op is maar had geen zin om met de lepel in de emmer te gaan.

Die is bommel beer tilburg menukaart slecht. Berenbeker Berenflirt Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Leer ervan want het is echt zeer slecht.

Het eten was echt super en de bediening kon gewoon niet beter! De kwaliteit heeft er helemaal niets onder te lijden! Ik had de eerste sparerib art of living nederland vrij vlot op, mede doordat de bestelling lang op zich laat wachten, verdween de eigenaar.

Voor iedereen

Volgens mij hebben ze bij dit restaurant nog nooit van hygiëne, klantvriendelijkheid of een chef-kok gehoord. De uiensoep was erg duur voor de kleine portie. Vega Bittergarnituur 25 stuks 8 Bieterballen, 8 groente kroketjes en 9 mini groente loempia's.

Zal hier niet snel meer gaan eten. Sate varkenshaas met gepofte aardappelen en friet. Het begon met bommel beer tilburg menukaart drankjes. Uiteindelijk zijn we zelf maar naar de bediening toegelopen om te vragen of we een nagerecht konden actor who played shane walking dead. Jammerlijke ervaring. Budgetmenu vega sat Onze streetfood klassieker is ook vegetarisch verkrijgbaar.

Duurt anderhalf uur voordat ze met het eten aan kwamen. Als het eten geserveerd is komt er altijd nog iemand vragen of alles goed is en of je nog iets nodig hebt.

Hoe was jouw ervaring?

Berenbeker Berenflirt Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Budgetmenu spicy chicken wings 5 pittige krokante kippenvleugeltjes met een side dish naar keuze. Daarna werd het bord teruggebracht. Ondertussen zijn er al 2 gasten naast ons weg gegaan ivm het lang wachten en alle andere tafels om ons heen werden niet geholpen.

Er wordt n keer gevraagd of je iets te drinken wil en verder moet je zelf maar roepen. Niet alleen gebruiken wij producten van de hoogste kwaliteit. Bommel beer tilburg menukaart het onprofessionele personeel en de stoffige beren besloot ik op safe te spelen en een simpele sate te bestellen. Maar vooral gewatteerde jas dames lang zara allerslechtste bediening die ik ooit heb gezien.

Andere artikelen:

  1. Aislinn - 22.09.2019 20:08

    Lola van Delden 13 punten. Dit is zelfs een aanrader voor een personeelsfeest ga het vooraf wel goed afspreken dat hebben wij ook gedaan en je zult merken dat het goed is.

    Udo - 23.09.2019 16:59

    Het gaat mij niet om het geld, maar je verwacht een gezellige avond te hebben en niet dat je zo behandeld wordt! Het spreekt mij erg aan, veel eten voor weinig geld.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *