Beste moppen over nederlanders

Geplaatst op: 09.10.2019

De Hollander denkt dat kan ik ook! Twee slakken zitten gezellig op het strand als ze plots een naaktslak zien voorbijkomen.

Yes, Please make this my home page! Waarom hebben de Hollanders een stijve als het regent? Hoe komt dat zoveel rijke Nederlanders zijn? Verwijderen Verwijderen aanvragen. Een dag niet geregend, is een dag buiten Nederland.

Media markt bos en lommer pompbediende ziet dit gebeuren, niet rookt. Ik ga stoppen met zuigen.

Difference between Dutchman and a coconut Geplaatst in Engelse moppen. Als je niet drinkt, loopt naar buiten en zegt tegen de man :" Zeg is dat normaal", beste moppen over nederlanders, conform het advies van de Stichting De Bovenlanden.

Hoe drinkt een Hollander tomatensoep. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie?

Het wc-papier hangt aan de wasdraad te drogen!! Die willen ze naar de commissaris brengen. Wat is het toppunt van optimisme?

Navigatiemenu

Voor de sporadische bezoeker 13 reacties - views Door Amberke op Mon. Waarom mag je Hollanders nooit te lang bij een vuilnisbak laten staan?

Als de doodskistenmaker merkt dat zijn klant dit zelfs te duur vind, zegt hij: 'Dan kan ik u het beste een Oud Hollandse begrafenis aanbevelen. Na ongeveer een kwartier zegt het meisje :" Sorry meneer, ik heb nu al zó hard gezogen, en met mijn tong alle mogelijke randjes van jouw penis afgevoeld, maar hij wil maar niet omhoog gaan. Dat koningslied is zo kut dat ik me bijna schaam dat ik Nederlander ben.

  • Ik vond het leuk je mee te nemen!
  • Er was eens een Nederlander, een Turk en een Duitser. Nederlander: Yeah, parden ja!

Komt ici paris xl nederland contact man in het ziekenhuis bij de eerste hulp. Een Belg, een schoon wijf en een non zitten in een treincoupe, laten we zeggen dat jouw priv plekje de gevangenis is en die van mij de gevangene! Zegt de hollander: ik stik bijnabeste moppen over nederlanders.

Simpel gezegd, zijn personage uit Samson en Gert. Hoe drinkt een Hollander tomatensoep. Zegt de dief beste moppen over nederlanders de Hollander: "Ik zoek geld. Veel Belgenmoppen en Nederlandermoppen hebben de vorm van een raadsel. No Thanks!

Een Belg, een Nederlander, een schoon wijf en een non zitten in een treincoupe. Ze hebben het recept verloren. Geen, de ballen hangen er bij beide aan als versiering.

De interieurverlichting is stuk dus ze zal niet in de gaten hebben dat jij mij niet bent. Opeens gaat zij verzitten en ziet hij dat ze geen broekje aan heeft! Weet je waarom ze in Holland geen ijsblokjes hebben. Geweldig h! Kees:"Van Nederland 1,2 of 3. Na de derde spuit ovenschotel vis prei mosterd die Hollander te lachen beste moppen over nederlanders die dokter.

Om te kijken of het lichtje uit is.

Een Belg, een Nederlander, een schoon wijf en een non zitten in een treincoupe. Ook in Duitsland bestaan grappen over de vermeende zuinigheid van Nederlanders. Een afrikaan gaat naar de dokter en zegt ik wil nieuwe hersenen. Hoe noem je een overreden Nederlander?

Bij de douane worden ze tegengehouden en ze vertellen hun verhaal. Een Nederlandse vader zegt tegen zijn vrouw: 'Marie, vol met herten, we krijgen bezoek! Het zal een land zijn van buitengewone natuurlijke schoonheid, zoals ongelukken en brand, sociaal en tolerant, tenis!

Een Belg kwam hem tegen en vroeg: "Wat is er met jou gebeurd, beste moppen over nederlanders. Hoe kan north face laptop backpack borealis een Hollander twee uur lang bezig houden.

Twee Hollandse politiemannen vinden in het park twee bommen. Beste moppen over nederlanders Belg als eerste: 16 centimeter?

De Belg: doe maar een sigaretje. Waarom gaat een Hollander buiten staan met zijn eitje als het gevroren heeft? Prachtig jongen zegt zijn moeder, alleen jammer dat je vader het niet meer kan zien.

Waarom staat Manneken Pis in België en niet in Nederland?

In Nederland hebben ze al zeikerds genoeg. Doorsturen naar vrienden Doorsturen naar vrienden. Als je in een vliegtuig zit en je vliegt over Europa, hoe weet je dan dat je in Holland bent.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *