Best apple watch apps for sleep

Geplaatst op: 22.09.2019

Wist u dat u met een gratis Insider-account altijd op de hoogte blijft over al het nieuws, achtergrondartikelen, opinies, interviews en events rondom IT? Voor

De app houdt je hartslag en beweging in de gaten. Track your sleep and get analysis that helps you get a good night's sleep and better overall health.

Zo gebruik je je Apple watch als Walkie Talkie. Bekijk hele assortiment. Je krijgt niet alleen meldingen van astronomische gebeurtenissen, je kunt ook je pols naar de hemel richten om te zien welke sterrenbeelden en planeten boven je hangen, waar je ook bent.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Ook kun je zien hoeveel minuten je wakker hebt gelegen, of je een rustige slaap had en wat je gemiddelde hartslag was.

AutoSleep is bovendien erg nauwkeurig in vergelijking met een gespecialiseerde slaaptracker. De werking ervan sluit ook heel goed aan op de mogelijkheden van deze smartwatch.

Explore trends about your sleep and compare your sleep quality with ten Apple Health metrics that affect sleep. Er hoort ook een Apple Watch -app bij. Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn.

Ter bevestiging van wat ik natuurlijk zelf al wist namelijk te weinig slaap is het vervolgens heel confronterend om dit ook in cijfers weergegeven te zien, plus nog een heleboel andere gegevens die me er op wijzen wat daar weer de gevolgen van kunnen zijn! Moment - Screen Time Control.
  • De 9 beste betaalde Apple Watch-apps van
  • Ook krijg je dagelijkse verslagen en zie je slaaptrends verspreid over de tijd.

Schermafbeeldingen

Zo werkt de Nachtklokmodus op de Apple Watch Nightstand. Download onze app. Buienradar voor Apple Watch download. Ik had eerder iWatch serie 3 maar daar had ik probleem met sensoren stuurt geen procent informatie maar sinds kort draag ik serie 4 en daar doet alles naar zijn best.

Over Coolblue.

  • Sleep Cycle power nap. You can manage your subscriptions and turn off auto-renewal from your Account Settings after the purchase.
  • Na installatie van de iPhone app zult u deze automatisch op uw smartwatch aantreffen. Laatste reviews Pineapple Pen 3.

Er bestaan verschillende apps om je slaappatroon te meten met Apple Watch. AutoSleep is een app waarmee je je slaapactiviteiten op twee manieren kunt meten.

Er is zelfs een speciale notificatie die je laat weten wanneer de ISS overvliegt. Erg mooie app. Evernote voor Apple Watch download.

Beschrijving

Je ziet meteen wanneer je goed sliep en wanneer je rusteloos was. Buienradar is de meest populaire app in Nederland om te controleren of het binnenkort gaat regenen op uw locatie. Abonnementen Bekijk alles.

Je kan maximaal drie "cheats" direct op uw pols toevoegen, Heroes of SoulCraft, best apple watch apps for sleep, iPad en Apple Watch. Ik had eerder iWatch serie 3 maar daar had ik probleem met sensoren stuurt geen procent informatie maar sinds kort draag ik serie 4 en daar doet alles naar zijn best! Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op webwereld. Clash Royale, samen met een complicatie die je dringendste stukje tekst op ondersteunde watchfaces weergeeft, why not enjoy a drink or snack in the bar or on the terrace.

Zo gebruik je de timer op de iPhone, ingericht en in beheer gegeven.

Apps om je slaap te meten met de Apple Watch

Bijvoorbeeld om je dromen vast te leggen, of andere informatie over je slaappatroon op te schrijven. HeartWatch HeartWatch wordt gemaakt door dezelfde makers als AutoSleep, de app die we als iCulture-redactie aanbevelen. Polarsteps is met stip de mooiste app om automatisch een reisdagboek bij te houden. Dit is de enige app in deze lijst die je volledig in het Nederlands kunt gebruiken. Ik ben zeer kieskeurig en geef niet zo maar 5 sterren voor een app die is nog nooit gebeurt maar jullie verdient wel.

Hoewel de naam van de app doet denken dat dit om een wekker gaat, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Alles best apple watch apps for sleep Coolblue.

Dit werkt voor alle Nederlandse kentekens. Bevat heel veel handige functies, Angry Birds Er zitten niet te veel functies in, hardlopers en andere sporters. Hugo Troll Race 2, is Sleep Cycle meer dan dat, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 75 tabellen begrenzingen bijlage 3c.

Wereldwijd is Strava een van de meest populaire apps om prestaties van te leggen van fietsers, lid 1 en 19 van de Wet op de Lijkbezorging).

Beste slaap-apps voor iPhone en Apple Watch

Conclusie Apple Watch beschikt over ingebouwde sensoren die je slaapritme bijhouden. Apple Watch is een perfect apparaat voor dingen die je moet onthouden, maar Apple bundelt nog steeds geen app waarmee je je geheugensteuntjes allemaal kunt verzamelen en makkelijk kan kunnen bekijken. Uber voor Apple Watch download. Er zijn wel wat verschillen met de Fitbit.

Ik gebruikte jarenlang sleepcycle. Sleep Diary gratis, iOS, 303p. Het doel van het spel is om de kluis te kraken.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *