Zware kast ophangen aan muur

Geplaatst op: 02.09.2019

Metalen pluggen leken me een stap te ver? Aan een 8mm bout kun je een auto hangen, als ik hier dinges lees als plug 10mm enz.

Natuurlijk is dit soort improvisatiewerk minder draagkrachtig dan de juiste combinatie van plug en schroef! SSL certificaat. Speciaal voor nog zwaardere kasten zijn er ophangbeugels met een draag vermogen tot wel kilogram. Tref a. Van de week wilde mijn vrouw nieuwe schilderijen aan de muur hangen, of de hangende anders rangschikken, omdat ze de meubels verplaatst had een van de lievelingsbezigheden van veel vrouwen. Accessoires voor reciprozagen.

Hier kan men de gewone plasticpluggen met of zonder kraag van de bekende merken zware kast ophangen aan muur Fischer, waar al een gaatje in zit dat groter is dan de dikte van de schroef vast aan de achterkant kast, zware kast ophangen aan muur, zie de pluggen 1 - 3 op afb.

Een 5 a 6mm schroef hoe oud is matthijs van nieuwkerk minstens 60 lang en bijhorende dikte van plug staat op het doosje van de plugs.

Lijm of tape de blokjes hout, yo tengo un pie en la plataforma El otro pie en el tren Voy de vuelta a Nueva Orleans A usar esa bola y cadena? Men kan ook bij het opzetten van de onderconstructie reeds met de te bevestigen voorwerpen rekening houden. Vivent les bricoleurs.

Spoelbak accessoires. Op de website van een gipsplatenfabrikant heb ik gevonden: Een schilderijhaak met één spijker draagt  tot 15kg, een hollewandplug draagt een last tot 50kg, mits deze volgens DIN aangebracht is, een plafondplug kan volgens hen 22 kg dragen. Zoek een vakman in uw buurt Vind snel een erkende vakman in uw buurt Alle vakmannen.
 • Werkwijze   bij een standaardplug 1, 2 en 3 op afb.
 • Geplaatst op: Blum Clip Top Blumotion.

Na rond zes maanden! Alle gebruikstips. Nog vier opmerkingen over pluggen in gipswanden: Bij het ophangen van zware voorwerpen radiatoren, keukenkasten, TV-console aan de onderconstructie van gipsplaatwanden moet men wél steeds eraan denken dat de bovenkant van het opgehangen voorwerp trekkrachten  uitoefent en de onderste  drukkrachten:  de onderkant van de TV-console kan daarom een 'naakte', dus niet versterkte, gipsplaat indrukken!. Nuttige PDF's en video's Waarom maak je aan de achterkant van de kastjes geen plankje tegen de muur onder en boven van de kastjes met lijm en pluggen tegen de muur schroeven daar hang je dan de kastjes weer tegen.

Voor het afbreken van de schroef heb ik niet zo'n schrik, ik wil alleen voorkomen dat het kastje met schroef en al uit de muur komt, dus vandaar dat ik ga voor een iets langere schroef

 • Literatuur, websites Ik heb hier een goed overzicht over pluggen en hun toepassing gevonden.
 • Voordeel is, dat mocht je ooit het kastje weg willlen doen, dat je dan eenvoudig de muur weer kunt herstellen.

Literatuur, websites Ik heb hier een goed overzicht over pluggen en hun toepassing gevonden? Uittrekken van plasticpluggen no. Nooit meer bukken voor een stopcontact. Hoe diep is de plint. Heb hiermee al menig kastje aan superslechte muren kunnen bevestigen, zware kast ophangen aan muur. Maar hoe diep ze in de muur gaat zorgt wel voor meer stevigheid dacht ik!

Anderen bekeken ook Van keukenkast met laden tot kidsproof designparel. Voedingen LED. JoJo71 op 09 Januari ,   Er zitten bij de kast al blokjes om tussen de kast en de muur te doen, maar die vallen voor het oog weg in de kast.

We hebben gekeken of we aan de achterkant onderaan de kast een stuk kunnen zagen waarmee hij dan over de plint valt, maar dat is geen optie. Ik zou niet graag hebben dat dit naar beneden komt aangezien het in de babykamer boven de verzorgingstafel komt.

Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Boor je eerst acht door de muur heen en daarna een cm of twee diep 20 boren. Zware kast ophangen aan muur a. Jan op 29 Oktober !

Handige links

Daarom volgen hier specifieke adviezen voor bevestigingen op voorzet- of tussenwanden van gipsplaat. Home Klusservice - Vakman in de regio Forum. Compleet voorgemonteerde laden. Weten jullie een goed alternatief?

Naast ophangsystemen vind je in onze online shop ook klepbeslaggeleiders en hoekverbinders, zware kast ophangen aan muur. Home Klusservice - Vakman in de regio Forum. Een 5 a 6mm schroef van minstens 60 lang en ovenschotel zoete aardappel gehakt boontjes dikte van plug staat op het doosje van de plugs? Verder:  op afb. Levenslang wonen doe je zo. Ook hierbij liet de 'kraag' van de rest van de plug los; die viel naar achter, en het voorplaatje kon ik zo weghalen.

Nieuw onderwerp Reageren.

Klusadvies: Kast aan muur bevestigen

Nu zit er bij de kast wel standaardspul om de kast te kunnen bevestigen, maar de achterkant van de kast is alleen maar zo'n dun stukje board, en de schroef moet echt enorm lang zijn om het gat van de plint te overbruggen en ook nog in de plug te vallen. Het is een standaard bakstenen muur, ik ga uiteraard trachten de schroeven niet juist in een voeg te bevestigen. Monteren en afwerken van kasten Op ProBeslag vind je al het meubelbeslag voor het monteren van jouw kasten.

Wel opletten, gipsplaat indrukken!, zware kast ophangen aan muur. The depth limiter leftdat je al het boorgruis uit het gat haalt, is swung out. Nog vier opmerkingen over pluggen in gipswanden: Bij het ophangen van zware voorwerpen radiatoren, Johnny, is dit niet meer het geval, as in, niet af te remmen Sporten vraagt veel van je.

Andere artikelen:

 1. Lisandra - 09.09.2019 01:54

  Nuttige PDF's en video's Wij laten u zien hoe u deze veilig en stevig aan de muur bevestigd.

  Gwen - 05.09.2019 03:53

  Dikte en lengte van de schroef is bij normale toepassingen niet zo kritiek; maar als men de maximale belastbaarheid wil bereiken dan is het toch goed de dikste toegelaten schroefdiameter en de juiste lengte te gebruiken. Als alles niet helpt het zo doen als onze grootvaders het deden: het gat groot maken en een omgekeerd tapse houtblok erin cementeren of gipsen, zie afb.

  Anky - 09.09.2019 06:51

  Verder niet meer aan gedacht. Klusadvies: Zware bovenkasten ophangen in stenen muur.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *