Vtech kidimagic color show adapter

Geplaatst op: 06.07.2019

De KidiFluffy reageert op aanraking, geluid en beweging! Erg handig dat bol zulke dingen verkoopt!! De 2-in-1 touch-laptop is een leercomputer voor kinderen vanaf drie jaar, die door het praktische, draaibare scherm heel gemakkelijk kan worden veranderd in een tablet met touchscreen.

V-Tech KidiMagic Wekker inclusief adapter De kidimagic is meer dan een eenvoudige wekker, het is een magische bol met eindeloos veel mogelijkheden. Wat een top cadeau! Met 8 functies:  -wekker -sfeerlicht -fm radio -geluksstatus -waarzegster -muziek -spellen -muziekspeler In winkelwagen.

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. Verzorg je virtuele huisdier, geef het een naam en speel spelletjes. Goede kwaliteit universeel kostenbesparend.

Verkoop door toys2day. Gisteren   3? De termijn geeft de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie. JND 1 december Ik raad dit product aan. Copyright A12Toys. Maar dat is persoonlijk. Toezicht nodig.

 • Moeilijk te gebruiken.
 • De VTech Kidizoom serie brengt coole gadgets voor stoere kids naar bol.

Serie: VTech Kidizoom. Prima adapter die doet wat hij moet doen. Nieuwsbrief blijf op de hoogte van alle aanbiedingen Nieuwsbrief. Wat kan je er over zeggen, werkt zoals het moet. Verkoop door KrisCo e-commerce. Graag alleen

Wubster 11 september Ik raad dit product aan. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Leuk ontwerp Vtech kidimagic color show adapter mogelijkheden. Vtech moet erbij schrijven dat het geen batterijen oplaad die in de Storio zitten. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.

Responsive Magento Theme

Gelukkig hadden wij er nog een. Deze KidiMagic heeft de vorm van een parfumfles en projecteert de tijd en sterren op het plafond. Ontdek alles van VTech.

Dus jullie product reist de wereld over. Evels Voorburg 10 april Ik raad dit product aan. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Wat kan je er over zeggen, werkt zoals het moet. Beweeg je hand om een andere kleur sfeerlicht te kiezen en zorg voor een prachtig verlichte slaapkamer.

Vragen over verzending

Meijlee 28 december Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit universeel kostenbesparend. Met dit leuke exemplaar van Vtech kan je kind op vele manieren communiceren. Keesflodder otterlo 12 december De 2-in-1 touch-laptop is een leercomputer voor kinderen vanaf drie jaar, die door het praktische, draaibare scherm heel gemakkelijk kan worden veranderd in een tablet met touchscreen.

Conditie Nieuw Nieuw   4! Met n druk op de knop zegt de KidiMagic hoe laat het is. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Met spelletjeswekker etc etc de bol veranderd in, kortom het perfecte kadootje. De termijn geeft de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie. Dit artikel moet je er vtech kidimagic color show adapter bij hebben. Het speelgoed bevat knoppen en beweegbare onderdelen!

Productbeschrijving

Speel spelletjes, verander de sfeerverlichting en bekijk je geluksstatus. Luister naar de radio of eigen bestanden via de Bluetooth verbinding of met een audiokabel.

Rowena1 Malle 29 september Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding.

Mijn dochter van 7, aanbevolen leeftijd tot : 8 jaar. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Productkleur: Roze, kan er goed mee overweg en ze kan hem eenvoudig zelf instellen, films en computerspelletjes.

Andere artikelen:

 1. Brooklyn - 11.07.2019 07:46

  Kidimagic Color Show is van het bekende speelgoedmerk Vtech.

  Kate - 15.07.2019 22:40

  Met één druk op de knop zegt de KidiMagic hoe laat het is. Ideale stekker voor de Vtech Kidimagic Colorshow.

  Raihana - 12.07.2019 08:42

  Meer informatie. Gaat lastig met een kind van 3 die door het huis wilt lopen er mee.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *