Stella by starlight arnhem eten

Geplaatst op: 07.09.2019

De mensen aan het pietepeuterige tafeltje hebben hun hamburger en pompoenquiche op en gaan koffiedrinken aan de bar. Deel deze plek.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de opvallend vriendelijke en attente bediening. Zitruimte 70 zitplaatsen Maximaal 30 personen in één groep.

Het verhaal van LeukeTip Lees meer. Sfeer is gezellig en huiselijk.. Solltet ihr mal vorbeikommen richtet liebe grüße aus von nicolai ;- Vrije vertaling door Eet.

De mensen aan het pietepeuterige tafeltje hebben hun hamburger en pompoenquiche op en gaan koffiedrinken aan de bar. Echt zo lekker. Van water en wijn tot historie en kunst.

Solltet ihr mal vorbeikommen richtet liebe gre aus von nicolai ;- Vrije vertaling door Eet. Beoordeeld op 25 februari Erg leuke plek?

Maar meteen blijkt dat een vooringenomen standpunt te zijn. Bedank ruudjeh.
 • Er was weer een fijn bandje dat speelde.
 • Ze schenkt een biologische, troebele appelsap tegen de dorst en heeft het heel smakelijke bokbier 't Goeye Goet op de fles, gebrouwen in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Zoek de plek op naam, straat of andere zoekwoorden.

Meer informatie

Hotels in de buurt ». Heb je nog geen profiel? De taart van bataat heeft hetzelfde kruidige als een carrotcake, alleen het romige laagje is wel een beetje ingedroogd. Speciaal voor diegenen die genoten hebben van de verhalen is er een boek samengesteld, plus extra niet verschenen materiaal. Conclusie Stella by Starlight is niet alleen voor een bepaald publiek maar voor iedereen. Bekijk de bron via de in iedere foto. Mensen die hun werk met liefde doen.

Fijne mensen achter de bar, lekker eten van 's ochtends tot 's avonds voor heel stella by starlight arnhem eten prijzen, Paramount Licensing Inc. E-mail ontvanger. De bediening is vriendelijk en vrolijk en er is regelmatig zeer gevarieerde voorbeeld factuur verkoop motorfiets music. Een geweldige ambiance waar je echt het gevoel hebt thuis te komen.

Ellen de Leeuw 5 punten.

Contactgegevens

Gratis stadsgids Arnhem Beleef het bruisende, creatieve en modieuze modekwartier. Ja Nee Weet ik niet zeker. Mijn eerste indruk is dat dit een alternatief restaurant is waar ik louter tofu kan eten.

Beoordeeld op 9 november Prima eten in ongedwongen omgeving.

Inloggen Lid worden. Misschien wel de leukste plek van Arnhem. Bekijk de bron via de in iedere foto. Rene van Bussel. En 's avonds vaak live muziek.

Stuur de favoriete foto van je (huis)dier!

Heb al vaak gegeten bij Stella. Elke generatie kent vakantietrends. Maar meteen blijkt dat een vooringenomen standpunt te zijn.

We horen de kokkin in de keuken haar messen slijpen. De rommeligheid is de kracht. Loop er eens binnen. Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk genoten bij Stella. Vlakbij station. Het restaurant is alles behalve gelikt, maar de logistiek loopt hier gestroomlijnd, stella by starlight arnhem eten. Het lekkerste is de salade ernaast! Zeker een aanrader.

Hiervoor zat jouw generatie aan de buis gekluis­terd

Een goede locatie, vlakbij het centrum en het station maar toch net erbuiten. Ze komt af en toe een praatje maken in het restaurant. Ik heb hier ook al meerdere malen kunnen genieten van leuke live muziek optredens.

Deze gelegenheid is een echte aanrader.

Of je nou voor een koffie met koekje, want het is praktisch naast de deur en enorm gezellig. Ik eet hier heel regelmatig, avondeten of gewoon voor een drankje op elk moment van de dag komt; deze plek is een aanrader.

Maar Stella is echt een aanrader?

Andere artikelen:

 1. Darrell - 14.09.2019 21:44

  Speciaal voor diegenen die genoten hebben van de verhalen is er een boek samengesteld, plus extra niet verschenen materiaal.

  Annebeth - 08.09.2019 12:25

  Ja Nee Weet ik niet zeker. Jammer was dat we geen reactie kregen op

  Yanniek - 14.09.2019 04:19

  Mensen die hun werk met liefde doen. De mensen aan het pietepeuterige tafeltje hebben hun hamburger en pompoenquiche op en gaan koffiedrinken aan de bar.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *