Sonos controller android not connecting

Geplaatst op: 23.08.2019

Als de app geen speaker kan vinden, vraagt hij om aan te geven welk type speaker je wilt installeren. Op die manier creëer je een speciaal draadloos netwerk alleen voor je Sonos-systeem.

Would you rather see it in English? Close notification The website is in Dutch. Klik op de onderstaande link als je niet weet hoe je dit doet. Neem contact op met onze klantenservice. Nieuwe functies Sonos Controller De update brengt ook een aantal nieuwe functies naar de desktop.

Huawei Sonos controller android not connecting Met abonnement los toestel, sonos controller android not connecting. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

De speakers kunnen aan elkaar worden gekoppeld en bediend worden met een app of de Sonos-software voor de pc en Mac.

De verschillen in volume zijn ontzettend storend, met name als je muziek in de achtergrond afspeelt. Via je draadloze wifi eiken salontafel stalen frame stuur je gemakkelijk muziek van een apparaat naar de Sonos speaker. De app vraagt of je nog een speler wilt toevoegen aan je Sonos-systeem.

Meer weten.

Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.
 • In de meeste gevallen maken je Sonos-producten rechtstreeks verbinding met je wifinetwerk, net als je telefoon of computer.
 • Internet radio.

Muziek afspelen na de installatie

Als je probeert Sonos te installeren op een netwerk dat voldoet aan een of meer van de volgende criteria, dan zul je een Sonos-product met een kabel moeten aansluiten op je router. Alle afspeelmogelijkheden staan overzichtelijk onder elkaar in het hoofdmenu.

Dit kan enkele minuten duren. Je ziet nu achtereenvolgens 3 schermen. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

Conclusie Omdat alle losse muziekbronnen in de Sonos app samengebracht zijn, beheer je 1 compacte muziekbibliotheek.

Alles over zakelijk. Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel! Op deze manier creer je een tijdelijk netwerk waarmee je de speaker met je apparaat verbindt.

Wil je meerdere speakers in verschillende kamers plaatsen. Tip: open deze pagina op je smartphone of tablet, zodat je na het klikken op sonos controller android not connecting onderstaande links direct naar de app gaat. Zorg dat je de nieuwste versie van de Sonos-app uit de app store downloadt op je apparaat.

Beschrijving

Als je speaker in de vorige stap al gevonden is, sla je deze stap over. Kortom, je bent maar een paar klikken verwijderd van alle muziek ter wereld. Als je favoriete nummers opslaat en afspeellijsten creëert, selecteer je ze snel in het hoofdmenu.

Nieuw bij Coolblue?

Alles over zakelijk. Samsung Galaxy A20e Met abonnement los toestel. Hoe reset ik mijn Sonos speaker. Als de app geen speaker kan vinden, vraagt hij om aan te geven welk type speaker je wilt installeren. Via het instellingen scherm ga je naar het wifi menu.

Wat heb je nodig?

De app leidt je van begin tot eind door het instellen van je Sonos-systeem. Stap 2: open de Sonos Controller app. Als je naar een zender wilt luisteren die de radio niet ondersteunt, voeg je ze eenvoudig zelf toe.

Denk eraan dat je Sonos-product en de Sonos-app tijdens het draadloze installatieproces alleen met elkaar kunnen communiceren als ze zich beide binnen het bereik van je wifinetwerk bevinden.

Verbind je bijvoorbeeld een iPad met de Play:1. De app leidt je van begin tot eind door het instellen van je Sonos-systeem. Een smartphone of tablet die verbonden is met je draadloze netwerk. Klik op de onderstaande link om onze selectie van de 7 beste streamingdiensten sonos controller android not connecting zien. Huawei P Smart Met abonnement los toestel. Hoe stream ik muziek naar mijn Sonos speakers. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media!

Streamingdiensten

Het voordeel van een geïntegreerde streamingdienst is dat de speaker muziek niet van je smartphone, maar rechtstreeks van het internet streamt. Het icoon van de app staat in het hoofdmenu van je smartphone of tablet. Je kunt een Sonos-product ook rechtstreeks op je router aansluiten met een kabel. Alles over Coolblue.

Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Dit doe je weer via het wifi menu, zoals beschreven in de vorige stap. Tik in het welkomscherm op Volgende.

Andere artikelen:

 1. Sinne - 29.08.2019 22:23

  Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel.

  Bernie - 25.08.2019 04:46

  Omdat alle losse muziekbronnen in de Sonos app samengebracht zijn, beheer je 1 compacte muziekbibliotheek.

  Vivian - 24.08.2019 10:33

  Ons assortiment. Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *