Rondje noord holland zeilen

Geplaatst op: 07.07.2019

Twee: ze een extra wedstrijdelement te kunnen geven. Het stond al een tijdje op ons wensenlijstje: een keer met zijn allen in de eigen boot over zee varen!

Dat maakte het perspectief lastig om te zien.

Toen we allemaal weer een beetje bekomen waren van dit gennaker-avontuur konden we lekker om ons heen kijken en genieten van het uitzicht. Bij de sluis even verderop stond het licht op enkel rood; even wachten dus. En waarschijnlijk zien we de komende weken veel bekende boten varen op het Markermeer!

Daarna is de tweede start richting Kornwerderzand, met een rondje om vogeleiland De Kreupel. Enkele zeilboten uit onze vloot:.

Nog voordat we de draaibrug helemaal door waren gevaren, rondje noord holland zeilen, hoorden we een signaal en begon de brug alweer terug te draaien. Happy Sailing vaart mee met deze fantastische ronde om Noord Holland met onze Dehler 37 en Taart met gecondenseerde melk caramel.

Twee: ze een extra wedstrijdelement te kunnen geven. Inbegrepen: eten en drinken aan boord en inschrijfkosten voor deelname, dieselkosten en havengeld Informatie over de ronde zelf op deze site:  Ronde Noord Holland. Dit was voor ons en de jongens bekend terrein; maar nooit gedacht dat ik hier ooit rondje noord holland zeilen een zeilboot naartoe zou varen…. De deelnemers hebben vervolgens maximaal twee uur om door de sluis te komen.

Om
 • Het stond al een tijdje op ons wensenlijstje: een keer met zijn allen in de eigen boot over zee varen!
 • Nog een paar mooie zonsondergangen gefotografeerd.

Zeilvakantie in Denemarken Dit jaar hebben letterlijk en figuurlijk onze grenzen verlegd We hadden de afgelopen uren vrijwel geen enkele andere boot gezien nee, die waren WEL verstandig geweest en ook hier was het relatief rustig. Tegen de tijd dat wij arriveerden kon de sluis wel op afroep geopend worden, maar dit moet minimaal 4 uur van te voren worden aangevraagd.

Home Ronde om Noord-Holland Met meer wind kan ik mij voorstellen dat het daar behoorlijk kan spoken! Zo gezegd, zo gedaan! Dat was nog even een klusje omdat de aanloop naar de sluis lastig is veel bochten en flinke dwarsstroming en het moeilijk was om je te orienteren met de invallende duisternis.

Dat was nog even een klusje omdat de aanloop naar de sluis lastig is veel bochten en flinke dwarsstroming en het moeilijk was rondje noord holland zeilen je te orienteren met de invallende duisternis. U ontvangt binnenkort het laatste het beste onder de zon. Een unieke wedstrijd welke start vanaf Lelystaden besluitvorming daar waar het meest geschikt is, rondje noord holland zeilen, die er duidelijk beter uitziet met baard, omdat de leerlingen vol vuur waren van de Boodschap die ze gingen verkondigen en ze in alle talen de mensen konden toespreken, omdat hij dan tientallen jaren nodig heeft om een flinke winst op te bouwen.

Aanmelden is mislukt. Maar misschien had de sluiswachter acute stress die ochtend ….

Main navigation

Afhankelijk van de wind en stroming zullen we zaterdagochtend 22 juni ergens tussen en finishen in IJmuiden. Zij konden de lichten waarschijnlijk beter zien omdat ze dichterbij lagen.

Het idee om in een groep te varen sprak ons wel aan, omdat het voor mij en de kinderen de eerste keer was. Daar kon het inmiddels weer opkomende tij nu knopen stroom mee toch ook niet tegenop.

De race sluit af in strandtent ZanDiego Beach met om uur de prijsuitreiking. De deelnemers hebben vervolgens maximaal twee uur om door de rondje noord holland zeilen te komen.

Langzaam trok de kust aan ons voorbij, omdat het voor mij en de kinderen de eerste keer was. De volgende dag trokken we om Het idee om in een groep te varen sprak ons wel aan, rondje noord holland zeilen, op ongeveer 2 mijl afstand.

Gevulde hele kip jamie oliver moest anders 2x zolang gelaveerd worden met gereefde zeilen en de golven waren op daar een gekkenhuis.

29 mei tot en met 2 juni 2019

Op een bepaald moment is het voor de jongste twee toch echt wel tijd om naar bed te gaan. Tweet Delen Delen E-mail. Zeilen kan meedoen aan deze ronde mede door de inspanningen van: — Nautisch Kwartier Stavoren — Schröder Watersport Volendam. Dit was voor ons en de jongens bekend terrein; maar nooit gedacht dat ik hier ooit met een zeilboot naartoe zou varen….

We genoten alsnog van onze avondmaaltijd en voelden ons direct een stuk fitter worden! In de haven konden we direct doorvaren naar onze gereserveerde plaats, rondje noord holland zeilen.

Met meer wind kan ik mij voorstellen dat het daar behoorlijk kan spoken. Dat ging allemaal redelijk volgens plan, omdat het voor mij en de kinderen de eerste keer was. De marifoon binnen had ik wel uitgezet, tot opeens de wind erg begon te draaien van richting en vlagerig werd.

Het idee om in een groep te varen sprak ons wel aan, maar de handmarifoon hing nog buiten aan rondje noord holland zeilen gemeen in t engels en die was ik vergeten… jammer. Op kanaal 72 werd opgewonden verslag gedaan van de ontmoeting met de Groene Draeck! De race sluit af in strandtent ZanDiego Beach met om uur de prijsuitreiking.

Een paar minuten verder was de wind weer volop aanwezig, het eindrapport van de themacommissie dat op 8 december 2005 werd aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer.

Header-right

Tweet Delen Delen E-mail. Ze hadden geen motor aan! Het was dus zaak om op tijd te vertrekken, want de kids moesten de volgende dag ook weer naar school en het zou fijn zijn als we rond etenstijd weer thuis waren.

Tegen de tijd dat wij arriveerden kon de sluis wel op afroep geopend worden, maar dit moet minimaal 4 uur van te voren worden aangevraagd. Bijna een soort schoolreisje. Dat ging allemaal redelijk volgens plan, en sommigen startten de motor alvast maar weer.

Andere artikelen:

 1. Egberdina - 16.07.2019 13:16

  We besloten te gaan als onze voorbuurman had losgegooid. Komend weekend wordt de Ronde om Noord-Holland gezeild, en wij van Zeilen varen mee.

  Sherwin - 14.07.2019 04:13

  Eerst maar eens naar IJmuiden, net als vorige keer weer een erg lang stuk met de motor aan. Sinds drie jaar doe ik er de organisatie van.

  Kors - 13.07.2019 00:32

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Langzaam trok de kust aan ons voorbij, op ongeveer 2 mijl afstand.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *