Nasi bami kruiden zelf maken

Geplaatst op: 25.07.2019

Caroline 21 juni om Wel gedroogde bamigroenten in een zakje van Conimex, waar kruiden door zitten, maar geen losse kruiden.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De kruidenmix is zeker een jaar houdbaar. De eerste kruidenmix die we maken is een kruidenmix voor bami, maar ook kruidenmixen voor gyros, shoarma en kip zullen voorbij komen. Kerriepoeder 1 theelepel. Marlon Sebel 12 juni om

Abonneren op: Reacties posten Atom? Het gaat om de verhoudingen, nasi bami kruiden zelf maken, jouw idee ga ik ook een keer proberen. Tussendoortjes recepten. Ik gebruik het wel door roomboter om er kruidenboter mee te maken, dus als je meer wilt maken kun je ook van alles n eetlepel doen. Hoeveel van de mix gebruik je voor een gerecht!

De kruidenmix is zeker een jaar houdbaar. Als je zonder recept werkt.
  • En mijn vraag is weer hoeveel kruiden ik ongeveer moet gebruiken voor 6 personen. Heerlijk zelfgemaakte mixen.
  • Want die zit al in de marinade van het vlees. Knoflookpoeder 1 theelepel.

Dit heb je nodig

Wat leuk dat je er zo blij mee bent! Meng de  kruiden  en  specerijen   en bewaar ze in een afgesloten pot. Ik heb ze ook van de Xenos. Bedankt voor de kruiden tips. Deze kruidenmix, is twee theelepels, voor twee personen, maximaal. Voor een pak rijst gram heb je ongeveer twee flinke eetlepels nodig ik neem een maatlepel van 25 ml met een flinke kop erop.

Gezonde slanke snack: spicy popcorn. En heb al heel wat vriendinnen er blij meegemaakt. Hoi net geprobeerd, helemaal goed!! Welke blokker winkels gaan dicht veel van mijn recepten gebruik ik ui en knoflook maar ook die kan je bijna altijd weglaten.

Ik zou ook wel wilen weten hoeveel kruiden je voor de bami moet gebruiken. Nasi bami kruiden zelf maken hebben een nieuw, terugkomend onderwerp waar we jullie hopelijk een plezier mee doen!

Recepten met wraps. Massala smaakt wel anders dan kerrie maar is niet de grootste noodzaak in het recept. Het zit meestal in een plastic zakje zoals rechts onder op de bovenste foto. Zonder roest of beschadiging.

Is bij de meeste supermarkten te koop. Tegenwoordig maken wij zelf onze eigen bami kruidenmix waardoor het helemaal een feestje wordt. Wat vind ik je blog ontzettend leuk. Het ruikt precies goed; ik kan de nasi al proeven.

Marlon Sebel 16 december om Hoi Marlon, wat superfijn!

Indonesische recepten: zelf nasikruiden of bamikruiden mix maken

Ik heb ze ook van de Xenos. Gewoon tijdens het koken even proeven en eventueel wat extra toevoegen! Best bekeken recepten van week 5 ».

  • Ik zou ook wel wilen weten hoeveel kruiden je voor de bami moet gebruiken.
  • Haha, die heb ik nog niet gemaakt!
  • Hoi, is dit dan de Garam Massala?
  • Recept nasi of bami Gebruik de kruidenmix ook om satémarinade van te maken:.

Bedankt voor het recept, zie afbeelding bij de Italiaanse kruidenmix. Wat leuk dat je er zo blij mee bent. Ik koop ze in glazen potten bij de Aldi, Jan uit Tanzania.

Ben al in meerdere winkels geweest. Super handig voor van alles. Stuur mij een ikea alex makeup storage als er nieuwe berichten zijn!

Gepost door Unknown op Dit e-mailen Dit bloggen. Op een pak nasi bami kruiden zelf maken heb je ongeveer drie flinke eetlepels nodig. Voor een of meerdere keren. Witte peper 1 theelepel.

Hoeveel gebruik je ervan?

Kan ik voorlopig vooruit. Komijnpoeder 1 theelepel. Zoals hierboven vermeld, ben ik hier ook erg blij mee. Hoi net geprobeerd, helemaal goed!!

Ben al in meerdere winkels geweest. Jolanda 17 december om Van de week alle ingredienten bij de Toko gekocht en volgens recept gemaakt.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *