Lodge visdonk roosendaal high tea

Geplaatst op: 24.09.2019

Gegevens restaurant Dineropties: Ontbijt, Reserveringen. Ja, gisteren hadden we voor u een tafel gereserveerd.

Dit was de 1ste en de laatste keer bij de Lodge. Vriendelijkheid laat te wensen over. Niets meer aan doen zou ik zeggen! We hebben heerlijk geluncht. Lunchen dineren: Voor een lunch of diner bent u bij Brasserie Lodge Visdonk op de juiste plaats.

Ze doen net of je niet bestaat. Mooie inrichting. Mooie locatie en erg lekker eten. Vriendelijk personeel. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

{{ data.message }}

Vandaag zitten we helaas vol en kan ik weinig voor u doen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Het nagerecht is dan ook nog een spoon. Het werd opgelost door een glaasje Prosecco an te bieden en tevens een tafel waar wij niet naar gevraagd hadden. Ik kan eventueel aan een lange tafel, naast een groot gezelschap, nog voor 2 personen indekken, maar verder kan ik niets voor u betekenen.

Na 'n tijd wachten kwam er een gouden horloge michael kors de dames v. Naast het bos, allemaal heerlijk gegeten! Ja, dus een goede uitvalsbasis op zondag. Bij de lunchgerechten heb je veel keuze en krijg je ook echt waar voor je geld.

Prima locatie, lodge visdonk roosendaal high tea, gisteren hadden we voor u een tafel gereserveerd, een goeie kwaliteit en lekker gevarieerd. Wij helpen en adviseren u hier graag bij.

In Brasserie Lodge Visdonk geweest? Deel je ervaringen!

Wijn is goed, hapjes heerlijk. De manager hield de plaatsverdeling goed in de gaten. Heerlijk in de zomer op het terras en in de winter lekker bij de openhaard. Land: Nederland Nederland België Servië.

Kloof Bruiloftsplanningservice. Community Hoe was jouw ervaring. Gisteravond een 50 jarig jubileum gevierd in de Lodge. We hebben vrijdag 25 april weer heerlijk gegeten in een gezellige en sfeervolle ruimte. Bij aankomst, door 'n zure mevrouw v.

Hoe was jouw ervaring?

Echt een aanrader. Reserveren bij een vergelijkbaar restaurant Het Hooihuis. Alle audiovisuele middelen zijn aanwezig en parkeren is gratis.

  • A vd Broek.
  • Niehot 5 punten.
  • Gastvrije ontvangst, overheerlijke maaltijd, alle begrip voor de groep en hun vragen.
  • Toon van den Eijnden.

Het was niet slecht wat eten betreft maar te weinig. Trouwen op Landgoed Visdonk: Wat is er mooier dan trouwen op een unieke locatie in een bosrijke omgeving. Lunchcaf Lente Restaurant. Dakota'z Restaurant. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alle audiovisuele middelen zijn aanwezig en parkeren is gratis. Tip m. Heerlijk rustig gegeten van de kleine kaart, lodge visdonk roosendaal high tea.

Contactgegevens

Mariella 6 punten. Vanavond heerlijk gegeten, goede bediening, leuk en gezellig restaurant. Opbouwende kritiek. Conclusie positief mag wel en opbouwende kritiek mag niet, jammer!!

Vlotte bediening, leuke gastvrije ontvangst! Na 'n hoop zure opmerkingen kwam er wel 'n vriendelijke jongeman die ons nog 'n tafeltje gaf. Reizigers die Brasserie Lodge Visdonk bekeken, bekeken ook.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *