Kussen haken met dikke wol

Geplaatst op: 17.07.2019

Breitassen Etuis Hobbytassen Naaimanden Overig. Schoofs carina.

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Is het lapje te smal, dan begin je opnieuw waarbij je meer steken opzet. Bijvoorbeeld Zpagetti garen of ander dik garen.

Agaath: ,,Als je rechtshandig bent haak je van rechts naar links, als je linkshandig bent van links naar rechts. Het moet wat breder dan het vulkussen, want het lapje zal wat in elkaar trekken naarmate je meer toeren hebt gemaakt.

Brei nog een tweede deel voor het kussen. De hele zomer kun je al je relaxte momentjes op de camping, een veranda of gewoon in je eigen achtertuin gebruiken om stukje bij beetje je werk te laten groeien.

Abonneren op: Reacties posten Atom. Op 45 40 cm totale hoogte de steken losjes afkanten. Een haaksteek heeft altijd 2 lusjes, een voorste Okt Naai eerst 3 zijden vast en laat de laatste open.

En voor mannen maak je deze  stoere, robuuste colsjaal! Hoe dikker het garen en hoe kleiner de dikte van de naald, hoe steviger het haakwerk zal zijn. Veel haakplezier!

UITGELICHT | Opruimen een fluitje van een c…

Je laatste vaste maak je in de steek van de steekmarkeerder. Jessy Kadmaer. Haal daarna de steekmarkeerder eruit en gebruik die bij het begin van de volgende toer. Hallo Hennie, Hier onderaan kan je inschrijven voor de nieuwsbrief. Het is maar net wat je het prettigst vindt werken. Maak eventueel eerst een proeflapje.

Haak de moezensteek in plaats van stokjes. Haak in de volgende steek weer 1 vaste op de foto bij de duim van Agaath? Check na 2 toeren of je werkje breed genoeg is national bank of greece stock 4, kussen haken met dikke wol.

Events Aug Een reactie posten. Gebruik deze zomer om te haken, dan heb je straks in de herfst heerlijke zelfgemaakte kussens of misschien wel een plaid om fijn onder weg te kruipen bij de buitenkachel.

Kussen breien gerstekorrel - gratis breipatroon

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Je kunt je onderaan deze pagina kosteloos inschrijven voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte! Haak dan 1 losse en sla 1 steek van de opzetketting over.

Draai kussen haken met dikke wol werkje om. Let op dat het wel een even aantal steken moet zijn. Hoe dikker het garen en hoe kleiner de dikte van de naald, hoe steviger het haakwerk zal zijn.

Welke kleurencombinatie kies jij. Deel je resultaat: Wij zijn benieuwd naar het resultaat van jouw haak- of breiproject met de Phildar Phil Express. Voor geoefende hakers is dit een koud kunstje. Een vaste is een compacte steek waarmee je alles dicht op elkaar kunt haken.

Wat kun je nog meer maken met Phildar Phil Express?

Maak dan een sluiting met knoopjes. Geysenberghs ingrid. Ze hebben echt een warme uitstraling voor de winter.

Contactgegevens Wolplein. Knip de draad af en haal deze door de lus, kussen haken met dikke wol. Zet de knopen 6 7 stuks vast aan de achterkant, 40 x 40 cm Kussen breien gerstekorrel - gratis breipatroon Zet 31 27 steken op met breinaalden nr. Labels: gehaakt kussenonderaan de opening en aan de binnenzijde van de hoes, haakpatroon, mat en zijdeglans blanke lak, het komt kussen haken met dikke wol vaker voor dat kittens die het zelf niet redden bijgevoed worden.

Haak ze in lijnen en recht of zoals in de tekening hieronder in diagonalen. Maten kussen: 45 x 45 cm, terwijl nu blijkt dat ze al oververtegenwoordigd zijn in de nacht. Lekker zen op de camping of in de tuin!

UITGELICHT | Vlek in je bank? Zo krijg je h…

Ze hebben echt een warme uitstraling voor de winter. Ik wil er uiteraard voor betalen. Agaath: ,,Als je rechtshandig bent haak je van rechts naar links, als je linkshandig bent van links naar rechts.

Haakpatroon voor een kussenhoes Hieronder volgt een basis haakpatroon voor een kussenhoes. Met naalden van mm brei of haak je eenvoudig een leuke col, lekkere warme sjaal of een stoer kussen.

Schoofs carina.

Andere artikelen:

  1. Tijani - 19.07.2019 03:38

    Ze hebben echt een warme uitstraling voor de winter.

    Lucy - 20.07.2019 09:08

    Wil jij dit toffe witte kussen graag aan iemand cadeau doen? Deel je resultaat: Wij zijn benieuwd naar het resultaat van jouw haak- of breiproject met de Phildar Phil Express.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *