rene van der gijp nieuw boek per gemeente Overijssel Laagste woningwaarde per wijk Overijssel Laagste woningwaarde per buurt Overijssel." />

Karel de grotelaan deventer postcode

Geplaatst op: 21.09.2019

Huurwoningen worden verdeeld in 1 woningen in bezit van een woningcorporatie of andere instelling. Hier zie je de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied.

Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste één in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste één in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

Woningen naar bewoning: Een woning is bewoond als er volgens de Basisregistratie Personen minimaal 1 persoon stond ingeschreven op het bijbehorende adres.

Het relatieve verschil is berekend als "verschil score". Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Er zijn 17 postcodes die horen bij de straat Karel de Grotelaan in Deventer. Download een schat een informatie voor de gemeente Deventer. Zeer uitgebreid!

Dit goedemorgen in het pools een samentelling van karel de grotelaan deventer postcode eilanden die tot het grondgebied van de Nederlandse Antillen en Aruba van voor 10 oktober behoorden, karel de grotelaan deventer postcode.

Over buurt Karel de Grotelaan Karel de Grotelaan heeft een totale oppervlakte van 38 hectare land hectare is 1 km 2. Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Informatie buurt Karel de Grotelaan: Informatie buurt Karel de Grotelaan: Bekijk informatie over meer dan onderwerpen voor de buurt Karel de Grotelaan in de gemeente Deventer?

Deze informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten.

Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina. Over de inkomensgrafiek: De grafiek toont het Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Voorstad Karel de Grotelaan is rood, andere buurten zijn blauw en wijk Voorstad is geel.
  • Gemiddelde WOZ woning waarde voor de periode tot en met
  • Aantal inwoners op de kaart Karel de Grotelaan buurt Karel de Grotelaan is rood omkaderd Kaart van de wijk Voorstad met het aantal inwoners per buurt in Zie de tabel met definities van de brondata op deze pagina voor de volledige definitie.

Beschrijving

De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar. Omgeving: dichtheid van de bevolking-, adressen- en personenauto's per km2 oppervlakte in Nederland en Karel de Grotelaan voor Getoonde regios: buurt Karel de Grotelaan, Nederland, de gemeente, de wijk en de andere buurten binnen de wijk. Gemiddeld inkomen per jaar in Karel de Grotelaan.

Autochtoon of migratie - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

  • Karel de Grotelaan telt in totaal 85 bedrijfsvestigingen.
  • Bekijk ook de ranglijsten van gemeenten met het hoogste en laagste percentage autochtonen in Overijssel of Nederland:. Gescheiden: De status staat gescheiden ontstaat na ontbinding van een huwelijk of geregistreerd partnerschap anders dan door het overlijden van de partner.

Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Voorstad Karel de Grotelaan is rood, andere buurten zijn blauw en wijk Voorstad is geel. Karel de grotelaan deventer postcode de inkomensgrafiek: De grafiek toont het Gemiddeld inkomen per jaar voor elke buurt in de wijk Voorstad Karel de Grotelaan is rood, karel de grotelaan deventer postcode, andere buurten zijn blauw en wijk Voorstad is geel.

Alle overige woningen hebben het type eengezins. In het Grieks staat allochtoon voor een persoon die van een ander gebied op aarde komt. Postcode is de meest voorkomende postcode in de buurt Karel de Grotelaan. Download alle informatie over Deventer: Download een schat een informatie voor de gemeente Deventer.

Cookie instellingen bekijken en wijzigen.

Er zijn 17 postcodes die horen bij Karel de Grotelaan in Deventer

De grafiek toont het aantal inwoners-, adressen- en personenauto's per vierkante kilometer land. Postcode is de meest voorkomende postcode in de buurt Karel de Grotelaan.

Zie deze bronbeschrijving, je vindt daar ook de definities van alle onderwerpen.

Veel van de gegevens komen uit de cijfers voor wijken en buurten van het centraal bureau voor de statistiek. Gebruik het selectie filter boven de tabel en kies tussen de onderwerp categorien:. U kunt hieronder toestemming geven of intrekken voor het gebruik van bepaalde cookies:, karel de grotelaan deventer postcode. Hier zie je de waarden voor de top 5 kenmerken per regio.

Bevolking, oorspronkelijk is opgeleverd.

Object gegevens

Hieronder een overzicht van supermarkten met postcode- en adresinformatie in de buurt van de straat Karel de Grotelaan. Inkomens ranglijsten Hoogste inkomen per gemeente Nederland Hoogste inkomen per wijk Nederland Hoogste inkomen per buurt Nederland Hoogste inkomen per gemeente Overijssel Hoogste inkomen per wijk Overijssel Hoogste inkomen per buurt Overijssel Laagste inkomen per gemeente Nederland Laagste inkomen per wijk Nederland Laagste inkomen per buurt Nederland Laagste inkomen per gemeente Overijssel Laagste inkomen per wijk Overijssel Laagste inkomen per buurt Overijssel.

De gemiddelde dichtheid van adressen is 2. Hieronder vallen flats, galerij-, portiek-, beneden- en bovenwoningen, appartementen en woningen boven bedrijfsruimten.

Personen die gescheiden zijn van tafel en bed worden tot de gehuwden gerekend.

Karel de grotelaan deventer postcode informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten. Top 10 kenmerken met het grootste verschil met Nederland Top 10 kenmerken Kenmerken met regio's Kenmerken met regio's. Lees hier meer over in onze privacy beleid.

Toelichting WOZ waarde Karel de Grotelaan: Bij de bepaling van het gemiddelde worden alleen WOZ-objecten meegerekend die als woningen zijn geregistreerd hoofdverblijf of woning met praktijkruimte. Bedrijven 85 totaal Heel even geduld alsjeblieft Deze buurt kent in totaal 74 postcodes. Het relatieve verschil is berekend als "verschil score". In deze buurt vind je 1 huishoudens met 2 inwoners.

De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar.

Alle postcodes van Karel de Grotelaan

Bevolking: aantal en percentage inwoners op 1 januari naar geslacht. Woningen naar type: Een woning is meergezins wanneer het samen met andere woningen of bedrijfs ruimten een geheel pand vormt.

Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:. Zeer uitgebreid!

Informatie buurt Karel de Grotelaan: Informatie buurt Karel de Grotelaan: Bekijk informatie over meer dan onderwerpen voor karel de grotelaan deventer postcode buurt Karel de Grotelaan in de gemeente Deventer. Gescheiden: De status staat gescheiden ontstaat na ontbinding postillion hotel haren vacatures een huwelijk of geregistreerd partnerschap anders dan door het overlijden van de partner.

De tabel toont de meest recent beschikbare gegevens voor Karel de Grotelaan voor de top 10 meest kenmerkende onderwerpen.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *