Je eigen escape room maken

Geplaatst op: 04.08.2019

De plattegrond en dvd mag je op een logische plek in de kamer leggen. Zorg er wel voor dat je puzzels niet te moeilijk zijn. Zorg dus dat óf alle spullen die je privé wilt houden weg zijn of communiceer heel duidelijk dat alle spullen die de spelers nodig hebben, vindbaar zijn zonder kasten, lades etcetera open te hoeven maken.

De rest van het thema, en de opdrachten? Je kunt deze ook voorzien van een wachtwoord. Klik op het plaatje om de foto te vergroten. Dit was een hint naar de kerstballenopdracht die we daarachter hadden verstopt. Maar het was zó leuk om mee te luisteren dat we allebei drie uur lang aan de deur gekluisterd waren, haha.

De GameKnights komen bij jullie langs om een activiteit te verzorgen die je nooit zult vergeten. Echter om deze rekensom te kunnen doen, moesten ze eerst twee dingen vinden.

Email Stuur de mail Ga terug, je eigen escape room maken. Op die manier was de groep niet te groot en niet te klein. Maar het was z leuk om mee te luisteren dat we allebei drie uur lang aan de deur gekluisterd waren, haha.

Vraag je ouders om toestemming Je hebt toestemming nodig van harde schijf verwijderen laptop hp ouders voordat je verder kunt gaan.

Spullen pen  papier.
 • Je kunt in 1 keer meerdere filmpjes insturen.
 • Bijgevoegd een voorbeeld van het Rozenkruisers geheimschrift.

Resultaten

Doordat de spelers de spiegels op de juiste manier draaien vindt het licht de weg van het begin- naar het eindpunt en verschijnt er op het eindpunt op de muur een code. Begin met een plan Zelf heb ik lange tijd gebrainstormd en internet afgezocht naar ideeën voor de escape room.

Gezien ik zelf zo weinig kon vinden over het zelf ontwerpen van een escape room, hoop ik anderen hiermee te helpen bij de ontwikkeling van een eigen escape room. Op dat A4-tje heb je dan de tekst of afbeelding gezet die ze uiteindelijk bij elkaar moeten puzzelen. Website: Ben je in het bezig van een website, dan kun je heel makkelijk een pagina maken waar de spelers een code moeten invullen om naar een volgende website pagina te kunnen komen.

 • Achter het rolgordijn vonden ze deze opdracht zie foto rechts.
 • Deze items hebben we gebruikt:.

Ik heb dus vooraf flink opgeruimd in het klaslokaal ook weleens fijn! Ben jij ook van plan er eentje te maken. DIY T-shirt of kussen met je favoriete quote. Iedereen kent de Oud Hollandse spelletjes. Moeilijkheid Een belangrijk onderdeel van je kamer is dat het uitdagend is, maar wel haalbaar.

Ontvang nieuws, updates en veel meer

Hierdoor wisten we niet waar ze eventueel tegenaan konden lopen. Zie hierboven de voorbeelden. Aanmelden Login door zonder account. Lees hem hier.

Dit is dus geen foto die ikzelf heb gemaakt en is alleen gebruikt voor privgebruik! Knip deze vervolgens in stukjes zodat je de boodschap niet meer kunt lezen. Hoe lang mag de Escape room duren, met andere woorden: hoe lang mogen de spelers er over te doen om te ontsnappen. Tenslotte zul je ongetwijfeld hints je eigen escape room maken hebben in het escape room spel. Je kunt zelf als bewaker voor hard rock cafe prague t shirt deur gaan zitten.

De ene groep was in drie kwartier klaar, en de derde groep haalde het nt niet, maar de helderheid in zijn geheel is nog steeds degelijk, je eigen escape room maken. Daarnaast is de escape room ook gewoon gruwelijk spannend en praat je klas er nog lang over na.

Wall of Fame

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Je reageert onder je WordPress. Je kan het bijvoorbeeld laten weerkaatsen tussen spiegels. Berichtnavigatie Previous Breaking out the classroom.

Wat is een escaperoom. Aan de slag vanuit een bijbels verhaal. Upload jouw resultaat. Deel 2: Geheimschrift Om de tweede 4 te ontdekken, mogen er geen mensen herkenbaar op je foto of video staan. De familie vond het origineel en ontzettend leuk om te doen. Jouw account verwijderen Wil je jouw KLokhuis account verwijderen. Bij brand, je eigen escape room maken, ongeval of gezondheidsprobleem moet je direct de ruimte uit kunnen.

Zo maak je het

Het is daarom erg leuk om het af te ronden met een groepsfoto, waarop je aangeeft of ze het gehaald hebben of niet. Om het ze nog moeilijker te maken hadden we de opdracht ook nog eens in het Fries gegeven wel de cijfers in het Nederlands!

Gebruikelijk is tussen de personen.

Pinterest Instagram. In de koffer vonden ze ook een plaatje van het toetsenbord van een oude mobiele telefoon. Je moet het spel afmaken en de kleuren die juist zijn vormen een code. Er waren wel kant-en-klare escape rooms voor kinderfeestjes.

Andere artikelen:

 1. El Hassan - 06.08.2019 17:16

  En ook de puzzels met uitkomsten, de codes, de logische volgorde van de puzzels; alles schrijf je op.

  Liske - 06.08.2019 05:43

  Het is wel leuk om de ruimte mooi aan te kleden naar het thema, zodat de groep helemaal in de juiste sfeer komt!

  Arsenio - 10.08.2019 23:26

  Natuurlijk kun je aanwezig zijn in de kamer en ze de hint vertellen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *