Hoe werkt voorgestelde vrienden facebook

Geplaatst op: 25.09.2019

Er valt echter over te twisten of de standaard Facebook-app hiervan de oorzaak is. Het enige wat ik kan bedenken is dat Facebook ook een webcrawler inzet om potentiële links te ontdekken.

Maar als een huidige FB-vriend op mijn tijdlijn kijkt dan staan er nog 2 berichten op van die persoon, die ik zelf niet te zien krijg op mijn eigen tijdlijn. Een van de voordelen hiervan is, is dat je ook kunt aangeven dat je álles wilt zien wat zij te melden hebben op Facebook, en daar dus ook een melding van ontvangen. Er kan een stap tussen zitten. Daar heb ik nog vreselijk veel spijt van want ik krijg constant meldingen dat er gereageerd is.

Groetejs Amber. Ik heb mijn profielfoto op alleen ik maar andere kunnen het gewoon vergrote. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van nieuwe berichten.

Ik ging net even kijken omdat ik nieuwsgierig was geworden na dit topic, en Facebook vindt dat ik vrienden moet worden met een Franse buldog uit Amerika. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Dat spioneren zonder enige beperking was n van de meest ingrijpende wijzigingen in de laatste versie van de gebruiksvoorwaarden en grappig genoeg heeft iedereen daar overheen gelezen. PS 20 juni at Wil je niet dat iedereen kan zien met wie je bevriend bent of hoeveel vrienden je hebt, hoe werkt voorgestelde vrienden facebook.

Daar heb ik nog vreselijk veel spijt van want ik krijg constant meldingen dat er gereageerd is.
  • Thea 5 mei at
  • Gerelateerde artikelen. Hallo, ik heb u uitleg gelezen om de oudere berichten ook te kunnen blokkeren voor niet vrienden.

Weet jij het antwoord?

Misschien bij likes? Alvast bedankt groetjes Eddy. Dat denk ik? Het is dus echt alleen wanneer ik iets like of comment dat het in het nieuwsoverzicht komt. Ook het hierboven genoemde IP-adres wordt gebruikt. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

  • Hallo, ik heb u uitleg gelezen om de oudere berichten ook te kunnen blokkeren voor niet vrienden. Schrok er zo waar van.
  • Terug naar boven. Maar als een huidige FB-vriend op mijn tijdlijn kijkt dan staan er nog 2 berichten op van die persoon, die ik zelf niet te zien krijg op mijn eigen tijdlijn.

Hopelijk kan iemand mij vertellen hoe het zit. Vorige Volgende! Op het moment dat jij je voor het eerst aanmelt geef je daar toestemming voor. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Dus bijvoorbeeld: als je in een tabblad Facebook open hebt staan en je googlet in een ander tabblad naar een persoon of zoekt deze op op bijv LinkedIndan registreert Facebook dat en kan het zijn dat die persoon vervolgens hoe werkt voorgestelde vrienden facebook jouw vriendensuggesties voorkomt.

Gerelateerd

Hoe weet Facebook dat jullie wellicht vrienden zijn? Annemiek 22 juli at Afbeelding toevoegen.

Facebook-gebruikers kunnen de applicatie naar hun computer downloaden, waarna deze om de zes hoe werkt voorgestelde vrienden facebook de PYMK-suggesties registreert. Ik had op mijn Facebook-pagina nog niet ingevuld waar ik werk en zomaar opeens kwamen een aantal collega's voorbij in de aanbevelingen om vrienden mee te worden, met wie ik dus ook allemaal 0 gemeenschappelijke vrienden had. Gezichtsherkenningstechnologie wordt volgens Facebook net hiervoor gebruikt.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Hoe kon Facebook dat nou weten? Je bepaalt zelf of je een Facebookpagina openbaar maakt voor iedereen of alleen je "vrienden" Er zijn mensen die kicken erop om zoveel mogelijk "vrienden" te verzamelen.

Privacy instellingen Facebook – info en vrienden

Ik zie nergens hoe ik dit kan uitzetten of verwijderen in Fb. Ik heb het later nagezocht, maar er was geen enkele link naar hem in de voorafgaande mailwisseling of op enige andere manier. De meldingen verschijnen in het wereldbolletje bovenin je Facebook profiel.

Is dit te verkomen? Het zou dom zijn om dat in de weg te staan, hoe werkt voorgestelde vrienden facebook. Gerelateerd Tip: check welke openstaande vriendschapsverzoeken in Facebook je hebt Tip: koppel de contacten in je telefoonboek aan Facebook 16 tips en tricks voor meer Facebook-plezier en minder irritatie 70 veelgestelde vragen over Facebook, plus de antwoorden Welke Facebook-vrienden stalk jij het meest.

Maar ze zet hem wel bij mijn vrouw op de startpagina hoe kan dat nu en waarom is hij bij die andere niet te zien hoe werkt voorgestelde vrienden facebook er gereageerd is Ook het hierboven genoemde IP-adres wordt gebruikt! Gerelateerde artikelen. Ja, ben onder de indruk van de links die sommige sites leggen. Hotel net buiten parijs metro heel erg bedankt.

Facebook meldingen instellen

Liefst alleen zo dat ze alleen mijn profiel kan bekijken en een vriendschap verzoek kunnen sturen. Hallo Corine. Anno nu wordt ik op hun site nog met drie generaties layout geconfronteerd te worden. Big Facebook is watching you.

Dit lijkt echter ook geen waarschijnlijke oorzaak? Verdwijnt na een tijdje weer en komt weer op. Weet jij het antwoord.

Andere artikelen:

  1. Sharonna - 27.09.2019 20:20

    Thea 5 mei at Anoniem 6 mei at

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *