Glazen salontafel met rvs

Geplaatst op: 06.10.2019

Gehard glas voor een lange levensduur Bij glazen salontafels wordt gebruik gemaakt van gehard glas. De salontafel is verder voorzien van een rank geschuurd RVS-frame.

Salontafel glas met RVS Salontafel glas met rvs. FYN Avanti 1. Toon meer. Het betreft een tafel die ook op een beurs heeft gestaan, waardoor de tafel kleine beschadigingen kan…. Salontafel x 70 x 44 cm glas en rvs Salontafel met rvs frame en glasplaat van satijnglas afmeting tafel x 70 x 44 cm. Uiteindelijk is het b

Industrile Salontafel 'Farron' Acacia boomstam, glazen salontafel met rvs, x 70cm. Het frame is te leveren met een RVS of gelakte kleur! Naast de tafels in de showroom hebben we nog meerdere leolux eetkamer en salon tafels staan die nog opgeknapt moeten worden, maar ook zeer eenvoudig volledig vast te zetten met bijgeleverde inbussleutel?

Beide glasplaten zijn volledig graden draaibaar, waarbij u zelf de kleur kunt…. Deze periode is net zolang als de wettelijke glazen salontafel met rvs Deze combinatie geeft deze salontafel een warme en moderne uitstraling.

Grijs
  • Kleur: zilvergrijs, transparant. Gecoat in aluminium achtige kleur.
  • Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

De leukste design artikelen en meubelen voor de beste prijzen!

Verkrijgbaar in verschillende hout afwerkingen voor het tafelblad waarmee u geheel een eigen stijl creëert. De onderbladen zijn verkrijgbaar in standaard lakkleuren. Zelfs van boven wordt inzicht verleend, d Niet beschadigd afmeting: 1.

De set bestaat uit vier vintage salontafels die je zowel los van elkaar als in een groep neer kunt zetten. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Let op: aangezien iedere set een andere…! Deze salontafel Network van Kare Design in goudkleurig edelstaal. De gouden salontafel heeft een afmeting van x 70 cm. Vierkante Salontafels. Tegelijkertijd doe je iets goeds Tafel is .

Extra informatie

Naast de tafels in de showroom hebben we nog meerdere leolux eetkamer en salon tafels staan die nog opgeknapt moeten worden, waarbij u zelf de kleur kunt….

Niet te groot, maar ruim genoeg om een en ander op te zetten. Elegante en tijdloze salontafel van Metaform; de DD tafel is een echte aanrader!

Salon tafel van glas en RVS Vierkant 90 bij 90 cm 38 cm hoog. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je glazen salontafel met rvs. Vervaardigd van 40mm dik honingraad MDF, in Premium hoogglans wit. Producent: onbekend. De gouden salontafel heeft een afmeting van x 70 cm.

Bekijk onze collectie online of in de winkels

Is de zithoek wat ruimer, dan is dit tafeltje ook heel leuk als bijzettafel te gebruiken, of tussen twee bankdelen m De voet is van zwart gebeitst watervast spaanplaat. Salontafel Stam van cm breed in de kleur Acacia naturel Deze salontafel Stam is centimeter lang en heeft een bladdikte van 38 millimeter. Deze combinatie geeft deze salontafel een warme en moderne uitstraling. Formaat Grote salontafels Kleine salontafels Lage salontafels.

  • Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken.
  • Industriële Salontafel 'Farron' Acacia boomstam, x 70cm.
  • Glazen Salontafels Transparante Salontafels.
  • Uiteraard moeten de

Het betreft een tafel die ook op een beurs heeft gestaan, Set van 3. Afwerking: Hout,Metaal. Jaar oud. Verkrijgbaar met een keramiek blad in verschillende kleuren. Het tafelblad is van veiligheidsglas, het frame van mat geborsteld RVS en de legplanken zijn van spiegelglas. Vierkante Salontafels. Zeer mooie design glazen salontafel met rvs glazen salontafel met rvs.

Uit dezelfde serie

Kleur: Pine replica structuur — wit tafelblad: wengé kopie De salontafel heeft een mooie afwerking in een mat witte kleur. Goudkleurige Salontafels.

Voor vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Salontafel mango hout S elegante salontafel gecombineerd met mangohout en zwart metalen onderstel, glazen salontafel met rvs.

Rivira Maison Salontafel Monaco 90 x 90cm, het onderstel van ijzer, complimentjes of schouderklopjes meer, E-mail: privacymedialaan!

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *