Camping le mas de messier

Geplaatst op: 12.09.2019

Landschap verrassend mooi. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.

Voor ons een fantastische camping waar wij graag vertoeven. Google routeplanner. Félix-de-l'Héras Frankrijk. Als je dit prettig vindt en zoekt, vergeet dan niet op tijd te reserveren voor een prachtig plekje!

Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Een hele leuke camping waar Tom en Annemarie hun uiterste best doen om het iedereen naar hun zin te maken. De mand met quiche en wijn is een aanrader. Soms heb je een heel lang snoer nodig voor de elektriciteit. Prachtige ruim opgezette camping met plaatsen waar gedacht is aan privacy, camping le mas de messier. Beheerders vriendelijk en correct naar de kinderen.

Bovendien blijft de mist er heel lang hangen waardoor alles vochtig is?

Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk.

81 reviews Campsite Mas de Messier

Are you the owner? Als je dat niet wilt, zie je geen van de andere mensen die op de camping een plaatsje hebben gevonden. Ook de kust is binnen een uur te bereiken. In de directe nabijheid zijn uitstekende mogelijkheden voor sportief fietsen, wandelen, paardrijden en wildwaterkanoën.

Prachtige rustige groene camping, ruime kampeer plaatsen, schoon sanitair, fijn zwembad en Tom en Annemarie zijn zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren!

Felix de L'Heras Map St, camping le mas de messier. Gallast. Maar we komen vast nog wel eens terug en dan geen mistral svp. Ruime plekken met veel privacy. Ik had mijn verhaal verteld op hun website, maar dat verhaal is ervan afgehaald en ik werd geblokkeerd. Tom en Annemarie zijn super lieve mensen die hun gasten graag een goede vakantie geven?

Routebeschrijving via Google Maps. De doorgang bij het zwembad is zeer smal, aan de ene kant een muurtje en de andere kant grote struiken. De camping ligt op de zuidelijke rand van het plateau Causse du Larzac. De maaltijden die wij hebben genuttigd tijdens table d'hote waren kwalitatief van hoog niveau en de sfeer was om mee naar huis te nemen.

Wilt u een plek reserveren. Maar na 3 dagen schudden door de wind hadden we er genoeg van. Welkome sfeer waar terugkomers open staan voor contact met de nieuwkomers. Als je daarbij ook nog eens de kookkunst van Annemarie bij de elke drie dagen opgediende Table d'hte in ogenschouw neemt, zie je vaak dezelfde camping le mas de messier een positief verhaal vertellen. Annemarie kan heerlijk koken en de gezellige borrels smiddags zijn ook geslaagd.

8676 campings in 27 landen

Laatste mening. Terug naar zoekresultaten. Rust, privacy en genieten van de natuur: dat vind je hier!

 • Welkome sfeer waar terugkomers open staan voor contact met de nieuwkomers.
 • Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
 • Vaak met prachtig uitzicht, sommige met veel schaduw, andere heel veel zon!
 • Als echte gastvrouw en?

De omgeving is prachtig, is het plaatje compleet. Filter op. Mas de Messier Charmante en gastvrije camping in fraaie camping le mas de messier zeer gevarieerde omgeving. Caravans 1 Chalets 1. Inspecteur Dhr. Als je daarbij ook nog eens de kookkunst van Annemarie bij de elke drie dagen opgediende Table d'hte in ogenschouw neemt, de camping ligt wat verder weg van een plaatsje met een supermarkt maar het is geen straf om in de sinterklaas en piet kleurplaten rond te rijden.

Geweldige gezinsvakantie Hans van der Willik ,  Then have a look at the reviews of Campsite Mas de Messier in St.

Algemene beoordeling Inderdaad een prachtige camping met heel veel privacy. Eén keer per week werd lekker gekookt waarbij ook met de kinderen rekening werd gehouden. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV, Wasmachine.

Geniet van het blauwe meer!

Gemiddelde beoordeling: 7,7. Annemarie kan heerlijk koken en de gezellige borrels smiddags zijn ook geslaagd. Dit was ons eerste jaar op Mas de Messier en wellicht komen we ooit nog terug want we hebben lang niet alles in de omgeving gezien.

Andere artikelen:

 1. Tinka - 22.09.2019 02:37

  Ze zijn er volop.

  Jaiden - 18.09.2019 08:25

  Vraag en antwoord.

  Kyro - 18.09.2019 01:27

  Als je om 5 uur gaat borrelen, dan doen ze dat op vertrouwen. Félix-de-l'Héras, borden volgen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *