Archos tablet laad niet meer op

Geplaatst op: 14.09.2019

Terug naar populaire merken. Gesteld op om Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Henk op 28 januari Yarvik heeft op haar website alleen nog maar nieuwere tablets staan. Ik dacht dat het misschien aan het contact lag? Míjn tablet doet ook niets meer engaf ook aan dat het beveiligingscertificaat ontbreekt. Reactie op: Dossier: de beste smartphones boven de Denk er bij het opladen van je smartphone aan dat het gebruik van niet-gecertificeerde of nagemaakte oplaadaccessoires veiligheidsproblemen kunnen veroorzaken die resulteren in schade aan het product.

Ik heb een difrnce, maar start nog steeds niet helemaal op, maar als ik bij het inhammetje waar de stekker inmoet kijk dan zie ik een draadje zitten weet iemand raad please Help me.

Bestanden kopiren van computer naar smartphone of tablet: zo werkt het. Wat meer info over wat te doen in dergelijke gevallen kun je hier vinden.

Handleiding Gesteld op om Heb volgende week een nieuw toestel. Na enkele dagen begon tablet heel raar te doen.

 • Je moet de lader eruit halen, de startknop minimaal 10 seconden ingedrukt houden en dan de lader er op doen en de tablet minimaal 12 uur laten laden en tijdens deze period NIET aan de tablet komen.
 • Zo volg je het WK voetbal ook onderweg met je smartphone of tablet.

Uw antwoord

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Alles functioneert verder normaal. Daarnaast leveren ze slechte service. Weet iemand hoe dit kan? Word daar ook gek van, moet continu Wifi weer opnieuw inschakelen, heb al van alles geprobeerd. Hoe heb je het opgelost? Elk onderdeel van een apparaat heeft een herkenbaar nummer, het partnummer.

Wie kan mij helpen?. Gr Ed Gesteld op om Moet je je scherm schoonmaken en opnieuw archos tablet laad niet meer op Geantwoord op om Ik heb sinds kort een Archos tablet, maar sinds vorige week reageert het scherm niet meer. Type batterij Standaard batterijen Niet oplaadbare batterijen Oplaadbare batterijen Knoopcellen Horlogebatterijen Hoortoestel batterijen Loodaccu's Lithiumaccu's Gelaccu's Soldeer- accu's en batterijen Batterijladers Powerbanks meer. Misbruik melden Gebruikershandleiding.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan woorden die beginnen met com wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, archos tablet laad niet meer op, DD Lak 7gram set blank zijdeglans.

Voor welk merk Tablet zoek je een product?

Alles functioneert verder normaal. Zie deze pagina en hopelijk hebben anderen wel baat bij deze procedure : Link Geantwoord op om Controleer voor u overschakelt naar de TV of u uw TV hebt ingesteld op de juiste video-ingang.

Hoe kan ik boeken lezenmet de tablet. Samsung Tablet Docking Connector. Gr Ed Gesteld op om Openingstijden: 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Tablet Onderdelen Laad poorten.

Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer. Heb je onlangs een update uitgevoerd.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Geantwoord op om Wie kan mij helpen?. Klik op het tabblad Library [Bibliotheek] en selecteer Media sharing Ik heb een empire electronix m maar deze combinatie lukt bij mij niet? Hallo, kan iemand mij vertellen hie ik gewiste berichten, die zich in de prullenbak bevinden, definitief kan verwijderen?

 • Ze is in alle staten.
 • Samsung Galaxy Tab S2 9.
 • Ik zie de vraag meerdere keren staan, maar ook mijn accu wordt niet meer opgeladen.
 • Let er op, dat je de juiste oplader neemt die bij de tablet hoort.

Welke oplader heb ik nodig voor de archos Gesteld op om Uw antwoord. Dit kan via de  Samsung Store. Wanneer ik mijn mail wil beantwoorden dan krijg ik niet het alfabet op mijn scherm. Op het slotje drukken en naar rechts schuiven, dan komt weer een slotje en dan weer indrukken. Mjn tablet doet ook niets meer engaf ook aan dat het beveiligingscertificaat ontbreekt. Kortom Archos is een heel onbetrouwbaar bedrijf en ik zal er nimmer meer een tablet kopen, archos tablet laad niet meer op.

Weet jij het antwoord?

Geantwoord op om Dit zijn opvouwbare smartphones, maar wat heb je eraan? Een antwoord toevoegen. Zie deze pagina en hopelijk hebben anderen wel baat bij deze procedure : Link Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 3 Misbruik melden Wat mij opvalt is dat iedereen hetzelfde probleem heeft met deze tablet, ik heb hem al weken niet meer kunnen gebruiken.

Dit zodanig dat de Tablet daardoor  niet oplaad. Ja dat kan ook via een usb kabel maar dan laad het wel slomer Geantwoord op om. Dit zegt mij natuurlijk helemaal niets.

Andere artikelen:

 1. Jonie - 22.09.2019 07:34

  Reactie op: Xiaomi Mi A3 officieel gepresenteerd: drie

  Hanny - 15.09.2019 11:21

  Wat te doen? E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

  Birgit - 21.09.2019 03:15

  Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Zie deze pagina en hopelijk hebben anderen wel baat bij deze procedure : Link Geantwoord op om

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *