Amsterdam oud en nieuw feesten

Geplaatst op: 09.10.2019

Voor de feestvierders die liever de jaarwisseling vanuit huis vieren en buiten van het vuurwerk willen genieten, is dit een ideaal feestje. Je kan een avond vol non-stop hits verwachten die je waarschijnlijk allemaal al wel kent. Zoeken naar:.

The Apollo. Ben je niet zozeer op zoek naar een groot feest maar wil je het nieuwe jaar met vrienden en familie inluiden in een leuke stad ergens in Nederland? IsaxBonvineas , Jean , José. Cruise Terminal. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Club Jaune.

Voor de feestvierders die liever de jaarwisseling vanuit huis vieren en buiten van het vuurwerk willen genieten, is dit een ideaal feestje. Club Airport. Body Talk NYE - warehouse rave! Veel van deze feesten starten pas echt na twaalven; maak hiervan gebruik.

Onder andere het  Stadhuisplein  en het gebied rond de  Erasmusbrug  zijn vuurwerkvrije zones. FloorFiller NYE, amsterdam oud en nieuw feesten.

Ik begin bij onze eigen mooie hoofdstad: NYE in  Amsterdam!

Contra · NYE. Geen zin in een clubnacht, maar wel in sfeer en gezelligheid? Dotjes Fout en Nieuw. Podium Victorie. Met de schitteringen op het water geeft dit een super mooi effect!

  • Tip hier onze journalisten. Het perfecte feest in de Gouden Stad Lees het artikel.
  • Feesttent Goorsestraat. Elke stad over de hele wereld viert deze traditie op zijn eigen manier, en in elke stad kan je wel een ander Oud en Nieuw arrangement vinden in de bekende hotels in Nederland.

Fuif NYE! Rewind NYE. Bar mOscow! Elke stad over de hele wereld viert deze traditie op zijn eigen manier, en in elke stad kan je wel een ander Oud en Nieuw arrangement vinden in de bekende hotels in Nederland.

Studio 54 New Years Eve.

Off canvas navigation

De stad huist verschillende feesten om je Oud en Nieuw in door te brengen, maar ook in de kroegen van de stad is het gezellig feest vieren. Paradise Disco · New Years Eve. Golden Times · Die Exklusive Silvesterparty. Genieten van een overnachting, in combinatie met een uitgebreid diner op oudejaarsavond.

Caf Bright Side. Oud en nieuw reizen. The BOX. Club Up. De Heuvel Gallery.

Party top 20

Wie wil deze mooie avond nou niet op een spetterende manier vieren? Geen vuurwerkpijl die jij zal missen vanaf deze plek! Café an de Sloove.

De Roode Leeuw! Feesthoeve d'n Awwe Kooijestal. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Via Amsterdam! Golden Times Die Exklusive Silvesterparty! Ook op  1, 2 en 3 januari  organiseert men hier feesten en evenementen die ervoor zorgen dat jouw feestelijke start van het nieuwe jaar wat langer duurt. Het Magazijn New Years Eve.

Gerelateerde artikelen

Flow NYE. De Keet. In de enige echte Silent Disco kan je met koptelefoon op genieten van de echte klassiekers.

Scoor jouw ticket dus op tijd en maak je op voor een prachtige oudejaarsavond- en nacht. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool.

Andere artikelen:

  1. Giancarlo - 13.10.2019 12:14

    Vier jij Oud en Nieuw toch liever met een iets lager budget, dan is er in Amsterdam ook genoeg voor jou te beleven.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *