Zelf tafel maken van sloophout

Geplaatst op: 09.10.2019

Jouw tafel. Naar stap 5. Wat zijn cookies?

Bijzondere tafels zelf maken Het is altijd het leukste om van bijzondere materialen iets heel moois te maken. Als je een zware houten tuintafel hebt gemaakt dan kan het heel leuk staan wanneer je in het midden van het tafelblad een parasol monteert. Vul dit dan onderaan in bij "maatwerk". Dan is een smal tafeltje een uitkomst.

Meubelen van een wijnton, nog steeds heel leuk voor binnen of buiten in de tuin. Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox. Kies de verzendmethode.

Bouwtekening voor een adirondack stoel van pallets. Een tuintafel kun je ook heel eenvoudig maken van een houten kabeltrommel, al zijn die wat lastiger te bemachtigen dan een stapeltje pallets. Bestand uploaden Heb je voorbeelden van hoe je wil dat je tafel eruit komt te zien, zelf tafel maken van sloophout. Afhankelijk van de maat die de zwenkwielen hebben wordt deze salontafel ongeveer 35 centimeter hoog.

Plaats order. Het is altijd het leukste om van bijzondere materialen iets heel moois te maken.
  • Geen afwerking tafelblad Kies deze optie als je geen afwerking op het tafelblad wilt. Spijkers in oude steigerplanken kunnen een goede zaag vernielen dus inspecteer het oude steigerhout goed voordat je er de zaag inzet.
  • Deze recycling meubelen zijn soms heel doordacht gemaakt met gerecyclede materialen. Prachtig stapelbed om zelf te bouwen.

Maak tuintafels van een oude pallet en steigerhout.

Lage salontafel van een gerecyclede deur. Je kunt natuurlijk nog hoger gaan dan een dubbeldekker koffietafel , met hogere tafelpoten kan dit ook een keukentafel of eetkamertafel worden. Jouw tafel. Of verf drie lage tafeltjes van de IKEA in een vrolijke kleur en rijg ze aan elkaar met gekleurd strijkijzersnoer. Door deze afwerking zal het frame niet meer gaan roesten. Leuke doe het zelf inspiratie.

  • Anders moet je de planken van het tafelblad loshalen en tegen elkaar aan plaatsen om te voorkomen dat er objecten door het tafeloppervlak kunnen vallen.
  • Kies de verzendmethode. Whitewash afwerking.

Wat dacht je van een tafel van een lampenkap! Het is moeilijker om een verliefd op vriendin van zusje exact na te maken. Alle voorbeelden zijn gratis. Originaliteit is niet moeijk met deze recycling meubelen! Een whitewash waas wordt bereikt door een sterk verdunde witte muurverf op het hout te verdelen.

Voorbeelden om zelf na te maken, voeg wel een vleugje eigen inspiratie toe. Deze optie is niet van toepassing voor buiten tafels. Met een oude pallet en zwenkwielen kun je praktische tuintafels maken die gemakkelijk te verplaatsen zijn, zelf tafel maken van sloophout.

Inspiratie

De tuintafels die je op deze pagina ziet zijn allemaal gemakkelijk zelf te maken en de modellen hebben een ruime foutmarge omdat bij een tuintafel de planken moeten kunnen werken. Maak tuintafels van een oude pallet en steigerhout. Ook zonder zaag en hamer kan jij simpel een tafel maken.

Een opvallende bijzettafel is deze  spirograaf tafel.

Handig om je kop koffie op te zetten, maar ook fijn om een bosje bloemen op kwijt te kunnen. Voornamelijk hebben we hier doe het zelf voorbeelden voor meubilair, maar ook decoratie komt aan bod. Voorbeelden van zelfgemaakte tafels en andere ideetjes voor zelfgemaakte eco meubelen voor in de tuin. Salontafel met glasplaat gemaakt van een ovale zeemijn. De tafelbladen kunnen we in verschillende afmetingen leveren. Vlakke houten deur met de rand in verstek gezaagd, perfect geschikt als tafelblad op deze salontafel van sloophout, zelf tafel maken van sloophout.

Tafels die je zelf kunt maken van gratis materialen.

Vul die dan hier in. Door Tim Delger, verweerd metalen bord op een steigerbuis tafelonderstel. Bijzondere tafels zelf maken Het is altijd het leukste om van bijzondere materialen iets heel moois te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen. Oude steigerplanken zijn wat lastiger om mee te werken omdat die planken vaak krom zijn.

Voorbeelden van houten tafels om zelf te maken van gerecycled hout. Copyright Sanoma Media Netherlands B? Ook zonder zaag en hamer kan jij simpel een tafel maken, zelf tafel maken van sloophout. Meer informatie over de verzending. De verjonging zorgt voor een strakke en simplistische uitstraling. Pas de afwerking aan. Onze producten worden standaard geschuurd.

Stel zelf je tafel samen

De tuintafel mag natuurlijk niet gaan wiebelen. Bekijk bijvoorbeeld deze DIY voor het maken van een eettafel. Doe het zelf, maak een tafel van gerecycled materiaal.

Je kunt een keuze maken uit rechthoekige of ronde tafel afmetingen. Je neemt het dienblad van de tafel af en zet hier in de keuken alles op wat je nodig hebt. Handig om je kop koffie op te zetten, maar ook fijn om een bosje bloemen op kwijt te kunnen.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *