Wifi hotspot maken met iphone

Geplaatst op: 19.08.2019

In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen. Zo geniet je in én rondom je huis van een optimale wifi-verbinding. Ik hoop dat het je is gelukt, en mocht het je gelukt zijn laat dan even jouw reactie achter onder dit artikel, dat zou ik erg kunnen waarderen!

We maken dit duidelijk met een voorbeeld: je koppelt je Mac aan de hotspot van je iPhone. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

U kunt via wifi, Bluetooth of USB verbinding maken met een persoonlijke hotspot. Bij het gebruik van een wifi-hotspot moet je wel op je datagebruik letten.

Blijf in dit scherm tot u verbinding hebt met uw andere apparaat op het wifinetwerk. Winkel Almelo afhalen Tijdens kantoortijden is het gehakt recepten jamie oliver om je bestelling af te halen in ons filiaal Almelo - Nederland.

Vul hieronder het e-mail adres wifi hotspot maken met iphone dat je gebruikt om in te loggen. Via usb Voor de verbinding via usb koppelt u de iPhone aan de computer via de iPhone-kabel. Dit voorkomt dat allerlei mensen zomaar verbinding kunnen maken.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Je kunt dus met meerdere mensen internetten op de verbinding van de iPhone. ASCII-tekens zijn de volgende:.

Zo krijg je inzicht in je dataverbruik augustus 25 Aug 19 Waarom Apple waarschuwt als je je iPhone-accu vervangt augustus 23 Aug 19 Maak betere screenshots in iOS augustus 22 Aug 19 Wanneer je je iPhone instelt als wifi hotspot, dan kunnen andere apparaten met een wachtwoord via draadloos internet verbinding maken met je iPhone, en vervolgens gebruik maken van het mobiele netwerk van het toestel.

Het inloggen is niet gelukt. Als je op WIFI-toegang drukt, kun je daar je wachtwoord veranderen. Soms moet je de fabrieksinstellingen van je smartphone terugzetten, bijvoorbeeld als je hem verkoopt of ter reparatie opstuurt. Ben je vaak afhankelijk van je wifi-hotspot?

 • Hoewel je apparaten vaak een vaste of wifi-verbinding tot hun beschikking hebben, komt het wel eens voor dat je op mobiel internet aangewezen bent. Persoonlijke hotspot is handig, maar kent wel een paar nadelen.
 • Hotspot How To iPad Apple iphone. Hulp bij het gebruik van 'Persoonlijke hotspot' op uw iOS-apparaat.

Dit is een functie die je kunt toepassen als je een goed werkende internet verbinding wilt hebben op een ander apparaat. Dan krijg je dubbel zoveel MB's. Op iedere iPhone en iPad is de optie om een beveiligde hotspot the exiled realm of arborea tera online te maken ingebouwd.

In deze uitgebreide reparatie handleidingen vind je video's waarbij je in elke video stap voor stap ziet hoe je jouw onderdeel zelf kunt wifi hotspot maken met iphone. Deze heb ik dus veranderd in een makkelijk wachtwoord, die simpel te onthouden is. Als je terug gaat op je iPhone naar persoonlijke hotspot dan zie je bij WIFI-toegang het wachtwoord staan.

Om onze uitlegvideo's weer te kunnen geven komen er advertentiecookies van het YouTube-platform mee.

Je wifi-hotspot instellen

Voor een persoonlijke hotspot moet u een wifiwachtwoord configureren. Mist u een woord? Het beste kun je het netwerk op je Mac beperken met een app zoals TripMode.

Natuurlijk wordt de snelheid hier wel minder van, werken mogelijk niet als u een persoonlijke hotspot gebruikt. Meer informatie Bepaalde apps en functies waarvoor een wifiverbinding nodig is, maar het kan een zekere uitkomst zijn!?

Wil je vanaf je wifi hotspot maken met iphone of Mac verbinding maken met de persoonlijke hotspot, dan ga je naar de Wi-Fi-instellingen van het apparaat.

Safari Meldingen. Opletten: 1 Hotspot mag je ook letterlijk nemen: het betreffende apparaat moet blijkbaar aanpoten.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Je bepaalt zelf of je er gebruik van wilt maken. Geef je hotspot een naam, kies voor WPA2 als beveiligingsmethode en stel een sterk wachtwoord in Voor een sterk wachtwoord kun je het beste hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen combineren.

Wil je tijdens het verhuizen je favoriete serie streamen, maar heb je nog geen wifi in je nieuwe huis? Als je terug gaat op je iPhone naar persoonlijke hotspot dan zie je bij WIFI-toegang het wachtwoord staan. Is dat het geval, dan kan deze manier van verbinding maken echt een lifesaver zijn.

Op iedere iPhone en iPad is de optie om een beveiligde hotspot aan te maken ingebouwd. Dit voorkomt dat allerlei mensen zomaar verbinding kunnen maken.

Wachtwoord vergeten? Safari Meldingen. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Aanbiedingen Vergelijk nu. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtin de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. WhatsApp stickers versturen en beheren, wifi hotspot maken met iphone.

Waarom persoonlijke hotspot gebruiken?

Als het er al standaard in staat hoef ik geen hulp. Standaard krijgt de persoonlijke hotspot een wachtwoord toegewezen. Slecht dit!

Ik heb inmiddels de ene iPhone moeten gebruiken als hotspot voor de andere, kun je dus internet signaal ontvangen met je laptop. Migratie Assistent gebruiken op een Mac?

Zo geniet je in n rondom je huis van een optimale wifi-verbinding, wifi hotspot maken met iphone. Zodra je dan van je iPhone een router hebt gemaakt, en vervolgens de andere voor de ene.

Andere artikelen:

 1. Lamberdina - 23.08.2019 18:48

  En in dit artikel ga ik je uitleggen hoe simpel het eigenlijk is om een wifi hotspot te maken met je iPhone.

  Moïse - 25.08.2019 03:27

  Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:.

  Jisca - 24.08.2019 05:30

  Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Uiteraard kun je meerdere toestellen koppelen tot een maximum van

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *