Wat is er te doen in antwerpen op zaterdag

Geplaatst op: 09.10.2019

Antwerpen is natuurlijk bekend als modestad, en in het hartje van de modebuurt vind je het ModeMuseum. Sommige evenementen worden niet meer georganiseerd of zijn vervangen door een ander evenement.

In de omgeving vind je verschillende winkels en modehuizen van zowel jonge ontwerpers als gevestigde namen in de modewereld.

IJspiste Iedere winter kun je in Antwerpen schaatsen op de tijdelijke ijspiste die in het centrum staat. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Het hotel en de 82 kamers stralen rust en warmte uit door de handgemaakte meubels, het eikenhouten interieur en de combinatie van design met moderne kunst. Entreeticket De Koninck Antwerpse stadsbrouwerij. Check hier de voorwaarden en prijzen.

Architect Louis Delacenserie liet zich onder meer inspireren door het Pantheon in Rome en door het station van Luzern. Mongool juli 12, Recreatie en spellen. Je kan er natuurlijk ook gewoon even binnenstappen en genieten van het mooie gebouw. Landed On Time 60 minuten.

Chocolate Week Eens per jaar wordt er een speciale chocoladeweek in Antwerpen gehouden, waarbij je goedkoop kennis kunt maken met een groot aantal lokale chocolatiers.
  • Bierpassie Weekend Drie dagen lang kun je op de Groenplaats genieten van Belgische speciaalbieren tijdens dit grootste bierfestival.
  • Bekijk 1 ervaring.

Win tickets voor De Grote Rappèl²

Vogelenmarkt Hollanders hebben het vrijwel altijd over de Vogeltjesmarkt, die eigenlijk vogelenmarkt heet en iedere zondagochtend gehouden wordt rondom de Oude Vaartplaats en het Theatherplein. Ruimte genoeg voor 10 kopsporen! Het MoMu beheert een collectie van meer dan Architect Louis Delacenserie liet zich onder meer inspireren door het Pantheon in Rome en door het station van Luzern.

Boek nu. Bekijk 1 ervaring.

Kindvriendelijke tours en activiteiten. Je kan er natuurlijk ook gewoon even binnenstappen en genieten van het mooie gebouw. Tijdens de boottocht mag je onbeperkt pannenkoeken eten? Sint Annastrand In de wijk Linkeroever ligt het permanente stadsstrand van Antwerpen.

Maar de stad Antwerpen heeft heel veel meer te bieden.

10. Antwerpen Zoo

Rondom de Grote Markt in Antwerpen is het prima vertoeven; hier vind je vele gezellige cafés en uitstekende restaurants. Als je verschillende dingen in Antwerpen wil doen, kan je altijd een Antwerp City Card aankopen. Aangezien dit lijstje van bezienswaardigheden van Antwerpen al een aantal jaar terug is geschreven stond het Havenhuis, een architectonisch hoogstandje, dat in werd gebouwd niet in het lijstje.

Culturele reizen. Sinds ligt het Kerkschip van Antwerpen aan het Houtdok! Check hier de huidige prijzen en beschikbaarheid.

Van zoogdieren, vissen en ongewervelden; Antwerpen Zoo huisvest bijna verschillende diersoorten, however bad, kansrijk voor verwerving en ecologisch van nationale potentie; Hippolytushoeverkoog (circa 143 ha): uit ecologisch onderzoek blijkt dat dit gebied nationale tot internationale potentie heeft.

Tall Ships Races Deze zeilwedstrijd voor tallships is uitgegroeid tot n van de grootste evenementen van Antwerpen.

Expo Dream Box

Sinds kort is er ook een gigantische Primark te vinden op de Meir. Bekijk 7 ervaringen. Escape game 'Room of Riddles' Lukt het jou om met je groep alle raadsels op te lossen en op tijd de kamer te verlaten? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wijzig of annuleer tot 24 uur voor uw ervaring. Data wissen. Wat te doen in Antwerpen Tours in Antwerpen? Meer bekijken. Tall Ships Races Deze zeilwedstrijd voor tallships is uitgegroeid tot n van de grootste evenementen van Antwerpen.

Zo liggen er aan dit plein vele Gildehuizen. Wist je trouwens dat ik al eens een artikel heb geschreven over leuke, goedkope restaurants en cafs in de stad. Check hier de tijden en prijzen.

9. Middelheimmuseum beeldenpark

Cogels Osylei. Tijdens een dagje Antwerpen mag je het grootste gotische bouwwerk van de Nederlanden niet links laten liggen, toch? Waterput van Quinten Metsijs Deze ongeveer jaar oude waterput staat op de handschoenmarkt.

Sommige wagens die niet aan de normen voldoen mogen de LEZ tegen betaling tijdelijk binnen en er kan tot acht keer per jaar een dagpas gekocht worden die je toelaat n dag in de stad rond te rijden ongeacht met welke wagen. Oorspronkelijk was het schip bedoeld als bevoorradingsschip; de Duitsers lieten het bouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Architectonische bezienswaardigheden. Is dit niet genoeg dan kun je ook sieraden kopen in de Vestingstraat, Rijfstraat en Hoeveniersstraat.

Andere artikelen:

  1. Aäron - 19.10.2019 03:14

    Toen dit klaar was — om precies te zijn in — werd het stationsgebouw gebouwd. De binnenstad en een deel van Linkeroever zijn een lage-emissiezone LEZ.

    Michon - 14.10.2019 02:50

    Bezienswaardigheden en monumenten. Shopping Stadsfeestzaal.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *