Transparante ballon met confetti

Geplaatst op: 13.08.2019

Je vond afgelopen week weer veel inspiratie voor feestjes op ons Instagram  account! Met een grote ballon confetti maak je de feestversiering helemaal compleet en ziet alles er straks erg leuk uit! Mooie ballonnen met confetti maar wel jammer dat het karton van het zakje waarin ze zaten met nietjes vastzat tot in de ballonnen waardoor de helft onbruikbaar was wegens geperforeerd!

Anders hangt het ballonnetje wat meer. Daarnaast zit er natuurlijk een zakje confetti in een bijpassende kleur. Schrijf in voor Onze Nieuwsbrief.

Blaas een klein beetje lucht in de ballon en maak daarna gebruik van de helium tank. Andere verkopers 3. Het meeste van de confetti is niet gespreid in de ballon zoals op de foto maar blijft gewoon op de bodem liggen 2 ballonnen zijn ontploft toen ik ze traag met helium aan het opblazen was.

Vul je ze met helium. Zodra er een baby in aantocht is, kun je het leven al vieren. Met een grote ballon confetti maak je transparante ballon met confetti feestversiering helemaal compleet en ziet alles er straks erg leuk uit. Abonneren op: Reacties posten Atom. Ook er leuk om met elkaar te combineren.

Productbeschrijving

Ook er leuk om met elkaar te combineren. Hierdoor wordt de confetti goed verspreid. Verkoop door Fun en Feest Megastore. Verkoop door Feestshopbrouwer. Als je ons nog niet volgt, zeker doen! Kies je kleur 8.

Multicolor - 5 stuks. Voor een meisje gebruik je dan hoogstwaarschijnlijk confetti ballonnen roze. Shoppartners 30x ballonnen roze en lichtroze 5, Productbeschrijving Ballonnen Confetti Roze - 5 stuks Bedenk eens hoe leuk deze ballonnen transparante ballon met confetti staan op jouw feestje.

Zodra jullie kindje is geboren versier je de boel met confetti ballonnen roze of blauw. Telefoon Bel ons. Adres Slingershop.

Voor veel gelegenheden: Gender Reveal Party

Zilver Confetti - 6 stuks. Confetti Blauw - 5 stuks. Schrijn72 Goes 7 februari Ik raad dit product aan. Bij ons vind je overigens niet alleen ballonnen gevuld met confetti, maar ook shooters die gevuld zijn met confetti.

Hoe leuk de doorzichtige ballonnen met confetti ook zijn, je maakt de ruimte nog mooier als je ze combineert met kleur. Zwart - uitverkocht. Wat niet zou mogen voor die prijs en als gevolg lag er overal confetti! Transparante ballon met confetti maar positief: eindeloos speelplezier, leuk ontwerp en goede kwaliteit.

Tijdens de babyshower prik je de ballon kapot en ziet iedereen direct of jullie een jongen of een meisje krijgen.

Confetti & Balloons Blog

Ze zijn super schattig. Partywinkel Roze Hartjes Ballonnen 25cm 6 stuks 4, Meedoen kan tot en met 9 Februari

Over Slingershop. Leuke ballonnen. Productspecificaties Productspecificaties Aanbevolen leeftijd 6 - 10 jaar. Toon meer Toon minder. Frieswithmayo Gistel 7 mei In winkelwagen Op verlanglijstje. Multicolor - 5 stuks. Snelste levering, transparante ballon met confetti. JayTrent 15 april Ik raad dit product aan.

Laat een antwoord achter.

Anders hangt het ballonnetje wat meer. Multicolor - 5 stuks. Blaas een klein beetje lucht in de ballon en maak daarna gebruik van de helium tank.

Net als bij gewone ballonnen het geval is, kunnen confetti ballonnen gevuld worden met zowel helium als lucht. Algemene voorwaarden Privacy- en cookiebeleid Slingershop. Deze zijn zwart en kunnen gevuld worden met roze of blauwe confetti, transparante ballon met confetti.

Andere artikelen:

  1. Riemkje - 20.08.2019 15:23

    Haza Ballonnen Confetti Multicolor - 5 stuks 7, Pagina: 1 2 3 Volgende.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *