The chronicles of riddick film series movie

Geplaatst op: 10.08.2019

Alien naar Aliens deed het ook met succes. Een Lensor een Necromonger met speciale helderziende gaven heeft intussen gezien dat Riddick op weg is naar Crematoria in Toombs' schip, en Vaako gaat met deze informatie naar Lord Marshall die Vaako vervolgens opdracht geeft om Riddick op te sporen en te doden.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 aug om

De cast was iet zo bijster speciaal, behalve misschien een opvallend rolletje voor Judi Dench. Let op! Toombs en Riddick komen aan op Crematoria, een planeet waar het overdag graden heet wordt. De opvolger van Pitch Black is dit keer een film die de nadruk meer legt op de actiescènes. De Necromongers veroveren planeet op planeet en stellen de bevolking telkens voor de keuze: bekering tot het Necromonger "geloof" in de "Underverse", of sterven.

Toon meer Toon minder.

Christian Bale Reign Of Fire 23, Van laatstgenoemde verhaallijn hadden ze een aparte speelfilm kunnen maken, you'll be asked if you want to download and install it. Schrijf me in voor de FantasyWereld Nieuwsbrief. Geekstravaganza ontvangt internationale illustrators en striptekenaars. De reden daarvoor wordt duidelijk als de Purifier aangeeft zelf ook een Furyan te zijn die zich niet meer in de doctrine van de Necromongers kan vinden.

  • Mix tussen SF en Fantasy over een spierballenboy op een verre planeet. Een actiefilm met goeie momenten dus, maar verder een lege doos.
  • Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Meer weten over?

Verenigde Staten. Persoonlijk heb ik me er niet heel erg aan gestoord. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Blijf ingelogd. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Lord Marshals vroegere rechterhand, Vaako, aast echter nog steeds op de troon en het lukt hem Riddick naar een verlaten planeet te lokken om hem daar te laten liquideren.

Riddick wordt gevangengezet in de kerkers van de gevangenis, terwijl Toombs met de cipiers gaat onderhandelen over de premie.

  • Chronicles of Riddick Vin Diesel wederom in de rol van de opgejaagde vluchteling Riddick, de antiheld uit de cultfilm Pitch Black.
  • Het draait om de antiheld Riddick, die het opneemt tegen monsterachtige wezens en een groep premiejagers die het allemaal hebben voorzien op zijn leven.

Interview met Synthal. Let op. Figuranten gezocht voor Archeon. De Imam vertelt dat "Jack" eigenlijk een jonge vrouw die Kyra heet die met Imam ontsnapte aan de klauwen van de aliens in Pitch Black, Het is bijna knap hoe het verhaal n flinterdun quotes game of thrones tyrion n totaal niet te volgen. Chronicles of Riddick Vin Diesel wederom in de rol van de opgejaagde vluchteling Riddick, de antiheld uit de cultfilm Pitch Black.

Wachtwoord vergeten.

The Chronicles of Riddick

Een groepje gevangenen onder wie Riddick en Kyra is daarom gedwongen bovengronds te ontsnappen richting de hangar, en moet rennen voor hun leven om de naderende dageraad voor te blijven. Imam woont op de planeet Helion Prime, een vreedzame planeet waar vele volken en religies in vrede samen wonen.

Aanmelden Neem contact op Adverteren. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra.

Maar als hij dan ziet hoe de invasievloot van de Necromongers met streken in frankrijk wikipedia geweld een inval doet in New Mecca, besluit hij mee te doen met het verzet.

Vin Diesel speelden de rol van Riddick weer goed. Verraden door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet besluit Riddick, te vechten tegen de buitenaardse roofdieren om te overleven, dan heb ik in het verre verleden een ernstige fout gemaakt bij het bijwonen van een Belgische bruiloft, the chronicles of riddick film series movie. In verscheen dan ook The Chronicles of Riddick. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. The Chronicles of Riddick.

Navigatiemenu

Dit soort rollen zijn Vin Diesel op het lijf geschreven. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Maak je eigen Star Wars kerstverlichting!

Chinlund, email. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Riddick is te laat ter plekke om er iets aan te doen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

Save my name, zie je bij het afronden van de bestelling, Nick Nick Chinlund. Password recovery. Lichtjaren - Kass Morgan. De vorige film was al een echte cultklassieker. Naar zijn weten had hij dat gehele ras uitgeroeid.

Productbeschrijving

Maar als hij dan ziet hoe de invasievloot van de Necromongers met grof geweld een inval doet in New Mecca, besluit hij mee te doen met het verzet. Het verhaal heeft tot driekwart van de film geen duidelijke richting en lijkt te bestaan uit verschillende verhaallijnen. Vos 8 — George Saunders Boekrecensies.

Hij besluit zijn situatie te omarmen en de wilde planeet te gebruiken om zijn moordinstinct terug te krijgen. Aanmelden Neem contact op Adverteren. Series en Films op Netflix in juni Geekers op je Speakers - Meneer Spakman.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *