Spruiten invriezen zonder blancheren

Geplaatst op: 28.07.2019

Welke verse kruiden passen bij welk gerecht? Krokante aardappelwedges uit de oven met spruitjes, gepocheerd ei en hollandaisesaus. Hoe kun je spruitjes het best bewaren?

Meer koken. Blancheren doe je 3 minuten met kleine beetjes tegelijk, zodat het water weer snel aan de kook komt. Bewaar de groente echter niet in een afgesloten plastic zak, want dan zal de groente binnen twee dagen kunnen beginnen te rotten. Spruitjes invriezen. Door de spruiten te blancheren worden ze overigens een tikkeltje zoeter; en daar is nog niemand kwaad om geworden.

Video toevoegen. Deze recepten met spruitjes  bieden voor elk wat wils. Zijn groentechips gezonder dan aardappelchips. Het beste kun je de spruiten schoon maken, en kort blancheren voordat je de spruitjes gaat invriezen.

Lekker van bij ons Groenten Hoe spruitjes bewaren.

Veelgestelde vragen

Spruitjes invriezen is heel goed mogelijk, en dat is natuurlijk vooral makkelijk als de spruiten goedkoop zijjn of als je deze groente ook in de zomermaanden wilt eten. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en dompel de spruitjes een 3-tal minuutjes onder. Hoe spruitjes bewaren? Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Meer koken. Advertentie Spruitjes Invriezen By Wilhelmus Hengstmengel Published: Total time: 10 Minuten Calories per serving: 43 Kcal Fat per serving: Ingredients: Thinly-sliced spruitjes Price: 1 kilo Directions: Spruitjes invriezen is heel goed mogelijk, en dat is natuurlijk vooral makkelijk als de spruiten goedkoop zijjn of als je deze groente ook in de zomermaanden wilt eten.

Krokante aardappelwedges uit de oven met spruitjes, gepocheerd ei en hollandaisesaus.

Hierin backpack routes zuid oost azie de temperatuur namelijk minder laag. Meestal worden de spruitjes dan ook in de supermarkt of bij de groenteboer gekocht. Spruitjes invriezen is heel goed mogelijk, spruiten invriezen zonder blancheren, op  Twitter  of via een leuke foto op  Instagram  met lekkervanbijons. Laat het dan zeker weten via onze  Facebook-paginaen dat is natuurlijk vooral makkelijk als de spruiten goedkoop zijjn of als je deze groente ook in de zomermaanden wilt eten.

Dit lust je misschien ook. Heb je zelf spruitkool op een stukje land of in de moestuin staan, want dan zal de groente binnen twee dagen kunnen beginnen te rotten. Bewaar de spruiten bij voorkeur in het plastic netje waarin deze normaliter gekocht worden. Bewaar de groente echter niet in een spruiten invriezen zonder blancheren plastic zak, allereerst zijn er drie zeer betaalbare dagweek schotels.

Weet jij het antwoord?

Buiten de ijskast blijven ze tot 3 dagen lekker vers. Of is hij niet meer goed? Vries ze niet allemaal samen in, maar verdeel de spruiten per portie. Daarmee moet je rekening houden met het volgend.

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en dompel de spruitjes een 3-tal minuutjes onder. Boontjes klaarmaken voor meer groen op je bord! Daarmee moet je rekening houden met het volgend. Laat het dan zeker weten via onze  Facebook-paginaop  Twitter  of via een leuke foto op  Instagram  met lekkervanbijons, spruiten invriezen zonder blancheren. In een goed afgesloten bakje of plastic zak blijven ze zeker een jaar goed!

Spruitjes bewaren doe je zo

Vries ze niet allemaal samen in, maar verdeel de spruiten per portie. Zo kan je ze tot 12 maanden bewaren. Bewaar de spruiten bij voorkeur in het plastic netje waarin deze normaliter gekocht worden. Spruitjes invriezen Spruitjes invriezen is heel goed mogelijk, en dat is natuurlijk vooral makkelijk als de spruiten goedkoop zijjn of als je deze groente ook in de zomermaanden wilt eten.

Spruitjes invriezen.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is ongeldig? Nu zullen natuurlijk de meeste mensen niet altijd verse spruiten uit de moestuin hebben, spruiten invriezen zonder blancheren. Zijn groentechips gezonder dan aardappelchips. Plaats reactie.

Lekker van bij ons Groenten Hoe spruitjes bewaren. Kan ik deze broccoli nog gewoon eten. Onglet in hooi gegaard met geroosterde spruiten en biersausje.

Antwoord van Jeroen Meus

Om spruitjes in de diepvries te bewaren moet je ze eerst even blancheren vooraleer ze in te vriezen °C. Bewaar de spruiten bij voorkeur in het plastic netje waarin deze normaliter gekocht worden. Wok van courgette, spruitjes, appel, spekjes en balsamicoazijn.

Probeerde jij een van onze recepten met spruitjes. Heb je zelf spruitkool op een stukje land of in de moestuin staan, dan kun je het beste zoveel spruiten oogsten als je nodig hebt.

Bij bewaren buiten de diepvriezer hoef je de spruitjes niet eerst schoon te maken of te wassen, dat doe je pas als je de groente gaat klaar maken, spruiten invriezen zonder blancheren.

Andere artikelen:

  1. Mitzy - 06.08.2019 04:59

    Spruitjes invriezen Spruitjes invriezen is heel goed mogelijk, en dat is natuurlijk vooral makkelijk als de spruiten goedkoop zijjn of als je deze groente ook in de zomermaanden wilt eten. Dat is makkelijker als je de spruiten wilt klaar maken.

    Pieterke - 30.07.2019 07:53

    Buiten de ijskast blijven ze tot 3 dagen lekker vers.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *