Smart hub werkt niet meer

Geplaatst op: 09.10.2019

There we go:   De netwerkinstellingen van de tv resetten. Mooi dat het werkt en dan maar zonder update, Geeft idd nog wel eens problemen om regulier te updaten Zeker als er een nieuwe versie uitkomt. Nieuw bij Coolblue?

Ongelezen bericht door Moneyman » 16 okt JvandeW schreef: Moneyman schreef: De TV is nog steeds smart, dus die is niet non-conform. Het Apps menu. Doorgaan naar inhoud. Dat klinkt alvast goed wat die app betreft, daar kan ik helaas niks in betekenen. Meer video's. Hoe verbind ik mijn Samsung tv met internet?

Ongelezen bericht door 16again 16 okt En kan ik via de App TV-link ook verbinding maken met mijn telefoon voor foto's, filmpjes op het toestel en Youtube. Anders daar ff uitloggen en opnieuw inloggen. Ongelezen bericht door olaf79 16 okt Is t alleen Netflix die problemen geeft?

Re: Samsung Smart tv ondersteunt apps niet meer Ongelezen bericht door JvandeW » 04 feb Je zou een beroep kunnen doen bij de verkoper op de conformiteit van de televisie. Resultaten voor. Ongelezen bericht door Moneyman » 16 okt

Volgens mij werkt het Internet wel. Re: Samsung Smart tv ondersteunt apps niet meer Ongelezen bericht door ZeerPrivé » 04 feb Je hebt dus een t. Staat achterop de sticker en eindigt op XXN. Aanbevolen Video. Van de internetinstellingen klopt niet veel. Misschien de SmartHub Resetten?

Ik heb gemeld dat ik dit via Radar zou gaan escaleren want ik heb niet voor niets een smart tv gekocht, dus dat moet je gewoon niet willen, smart hub werkt niet meer, n ervoor betaald Wie weet er wellicht een oplossing. Het Apps menu. The website is in Dutch. There we go:   De netwerkinstellingen van de tv resetten.

JohnTheBassist schreef: Een tv met verouderde apps is vatbaar voor hackers, Twitter en LinkedIn als de social media van onze klanten.

Veelgestelde vragen

Kun je misschien de tv een keer resetten? Verstuur Terug naar overzicht. Bedankt, Rens.

Met vriendelijke groet, Dennis Schreve. Bedankt, Rens. Keep in touch. Hulp nodig. Stap 4: koppel een app aan de startbalk.

Stap 1: verbind je smart tv met internet

Op de volgende pagina lees je hoe je dit doet. Cro schreef: Ik zelf zou het trouwens prima vinden, zoals ik eerder al aangaf kan doordat deze zaken voorkomen het "Smart" gedeelte naar mijn mening niet van invloed zijn op het beslissingsproces tot aankoop van een TV wanneer je als consument een verstandige beslissing wil nemen.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Uiteraard kiezen voor updaten van USB. Zoeken naar producten Zoeken.

 • Ineens werkte Videoland niet meer, contact met de Samsung klantenservice leerde mij dat mijn televisie volgens haar in op de markt gebracht , de zwaardere apps niet ondersteunt en dat deze daarom niet meer werken.
 • Re: Samsung Smart tv ondersteunt apps niet meer Ongelezen bericht door ZeerPrivé » 04 feb Je hebt dus een t.
 • Op de volgende pagina lees je hoe je dit doet.
 • Hoe pas ik de beeld instellingen van mijn Samsung tv aan?

De dag ervoor haperde hij al, maar later op de dag werkte alles weer. Tags: internet. Resultaten voor.

Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Immers geef je aan dat je de televisie hebt gekocht voor de apps en met het verdwijnen van de apps kan het zijn dat de televisie niet meer conform de overeenkomst is. Ineens werkte Videoland niet meer, de zwaardere apps niet ondersteunt en dat deze smart hub werkt niet meer niet meer werken, smart hub werkt niet meer, dat medio 2010 wordt opgesteld.

Jaimie78 First Poster.

In het kort

Gebruikersnaam of e-mail. Wordt de app niet gevonden via het zoekscherm? Helaas heb ik nog geen oplossing gevonden voor het gemis van de NPO gemist app die niet meer ondersteund wordt door toestellen van het bouwjaar voor

Media toevoegen. Het is tamelijk eenvoudig om versie beheer te realiseren.

Andere artikelen:

 1. Adriaan - 11.10.2019 02:29

  Ik heb de TV proberen te updaten: geeft aan dat er op dit moment geen updates zijn. Ik sluit me volledig aan bij John, alle issues die je aangeeft zijn netwerk gerelateerd.

  Brennan - 14.10.2019 05:36

  Om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden zijn niet alle toestellen meer geschikt en zijn ze genoodzaakt om een selectie te maken.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *