Restaurant in de buurt van amsterdamse bos

Geplaatst op: 07.09.2019

Hotel Cafe Restaurant Abina. Op de Grote Parkeerweide is parkeren de eerste drie uur, in het weekeinde en na Lijst Op verschillende plekken in het Bos kun je lekker eten en drinken.

Een restaurant zoeken. Keukens: Indiaas. Vergaderen bij De Veranda De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot personen. Lijst Op verschillende plekken in het Bos kun je lekker eten en drinken. Keukens: Vis en zeevruchten , Europees , Internationaal. Op de Grote Parkeerweide is parkeren de eerste drie uur, in het weekeinde en na

Gemeente Amsterdam Amsterdamse Bos. George Gershwinlaan Zoeken in Amsterdamse Bos Zoek. In de brasserie ben je de gehele dag welkom. Van Altena Seafood.

Grill-Bar Rooz.

Golan Restaurant. Zoekopdracht wissen. Eten en drinken Slideshow deluxe Pannenkoekenboerderij Meerzicht. De Veranda. Dat kan bij De Veranda. Keukens: Europees. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Nieuwe Kalfjeslaan 1. Deel deze pagina op Twitter? Na een prachtige wandeling kun je hier een kop koffie drinken, de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam eten of spelen in de speeltuin.

Meijerslaan 6. XO Hotels Couture.

Slideshow deluxe

Pad tot huidige pagina Amsterdamse Bos. RD : Geniet op het terras van heerlijke biologische gerechten die bereid worden van verse boerderijproducten terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren.

Hotel Cafe Restaurant Abina. Aan De Duizendmeterweg ligt paviljoen Chez Favi. Restaurant Bar Bistro Select. Zij bieden speciale arrangementen voor bedrijfsevenementen met diner. Deel deze pagina op Twitter. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Kiosken In de zomer kun je hier terecht voor een kleine versnapering, koffie of fris. Voor een borrel, diner of feest. Lees beoordelingen van Amsterdamse Bos. Beide hebben een aangenaam terras en je kunt er iets eten en drinken. Keukens: Vis en zeevruchten , Europees , Internationaal.

 • Er zijn twee boerderijen en in de zomer is een aantal kiosken open.
 • AS Restaurant.
 • Zoeken in Amsterdamse Bos Zoek.
 • Dat kan bij De Veranda.

Vergaderen bij De Veranda De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot personen? Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos. Deel deze pagina op LinkedIn! Pad tot huidige pagina Amsterdamse Bos. Sam Asian Bistro. Deel deze pagina op Facebook? Keukens: Vis en zeevruchten.

De Veranda

NENI Amsterdam. Reserveer een tafel. Gemeente Amsterdam Amsterdamse Bos.

Dat kan bij De Veranda. Een dagje Amsterdamse Bos afsluiten met een heerlijke lunch of diner. Keukens: Midden-OostersIsraelisch, dat wordt zeker genieten voor de gasten.

Andere artikelen:

 1. Cherelle - 13.09.2019 15:58

  Keukens: Aziatisch , Vietnamees.

  Thije - 12.09.2019 00:20

  Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. In de brasserie ben je de gehele dag welkom.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *