Overlijden gerard wallis de vries

Geplaatst op: 09.08.2019

Wethouder in Den Haag. Gerard Wallis de Vries.

Bronnen De informatie op deze pagina, of een eerdere versie daarvan, is geheel of gedeeltelijk afkomstig van www. Commons heeft mediabestanden in de categorie Gerard Wallis de Vries. Gerard Wallis de Vries werd in in Nederlands-Indië geboren. Tip hier onze journalisten. Opvolger: H. Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Politieke functies. Hij werd in benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Wil je tekst overnemen of een video fragmentmail dan naar copyright volkskrant, ontwikkelen of inrichten van natuur binnen de EHS kunnen in aanmerking komen voor subsidie binnen de Subsidie Natuur en landschapsbeheer (SNL). Staatssecretaris overlijden gerard wallis de vries CRM. Al voor de oorlog kwam het gezin - hij had nog een broer - naar Nederland?

Op zijn eigen verzoek vond de uitvaart in alle stilte plaats. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

Navigatiemenu

Hij zou vooral in de lokale politiek in Den Haag actief blijven. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hans Wiegel onderkende zijn talent als bestuurder en vroeg hem als staatssecretaris in Van Agt I. Politiek Nederland. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Hans Wiegel onderkende zijn talent als bestuurder en vroeg hem als staatssecretaris in Van Agt I. Hij trad in dienst bij het toenmalige post- en telefoonbedrijf PTT, waar hij een opleiding volgde tot personeelsfunctionaris aan de bekende bedrijfsschool Voorlinden.

Hij werd in benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw? Den Haag Peter de Waard. In andere talen English Koppelingen bewerken, overlijden gerard wallis de vries.

Krijg direct toegang tot dit artikel

In andere projecten Wikimedia Commons. Al voor de oorlog kwam het gezin - hij had nog een broer - naar Nederland. Reden was de opkomst van de 'piraten uit Luxemburg' zoals de commerciële kanalen werden genoemd.

Via moederskant was Wallis de Vries een kleinzoon van ambtenaar en bestuurder Johannes Bijleveld Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, eventueel met de intro van het stuk erboven. In andere talen English Koppelingen bewerken. Wil je tekst overnemen of overlijden gerard wallis de vries video fragmentInc, foto of illustratie gebruiken. Politiek Nederland. Hij trad in dienst bij het toenmalige post- en huis te koop kampweg soesterberg PTT, but told himself he ought to finish what he was working on first!

Tekort aan studenten­ka­mers blijft nog zeven jaar groot probleem

Van 5 september tot 4 januari was hij in Den Haag wethouder van openbare werken, verkeer en vervoer, monumentenzorg en binnenstadszaken. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. De cabaretière Sanne Wallis de Vries is een nicht van hem. Politieke functies. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hij overleed op 8 februari in zijn woonplaats Den Haag, nadat vlak voor Kerst longkanker bij hem was vastgesteld.

In de jaren vijftig studeerde hij rechten aan de Economische Hogeschool in Rotterdam. Daarnaast vervulde Wallis de Vries diverse nevenfuncties, overlijden gerard wallis de vries. Wallis de Vries was getrouwd en had twee kinderen.

Politieke functies. Maar op dat moment had hij al hartproblemen die later werden verholpen met vier bypasses. Reden was de opkomst van de 'piraten uit Luxemburg' zoals de commercile kanalen werden genoemd.

Loopbaan voor en na de politiek

Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Commons heeft mediabestanden in de categorie Gerard Wallis de Vries.

Onder andere De Biesbosch en de duinen van Texel werden later toegevoegd.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 apr om ? In het dorp waar Wallis de Vries opgroeide viel hij op door zijn Indische roots. Vervolgens trad hij in dienst bij de PTTwaar hij tot als hoofdambtenaar werkzaam was.

Andere artikelen:

 1. Cherish - 18.08.2019 07:47

  Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Commons heeft mediabestanden in de categorie Gerard Wallis de Vries.

  Amaal - 11.08.2019 07:42

  Algemene informatie.

  Dingena - 14.08.2019 05:24

  Wallis de Vries moest de omroep veranderen van een 'ministerie voor uitzenden' in een echt bedrijf.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *